Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

  • 115 383
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Мнения: 42 228
Нещо такова трябва да е:
https://www.art-materiali.bg/platno-za-risuvane-s-akvarel-varhu- … arton-PNX02040301
Обаче Лидлските са по-евтини, като се сметне на бройка.

П.п. на линка пише за акварел, обаче си е за акрил и масло (пробвах веднъж точно от тези по-скъпите - много грозно става с акварела, освен това се отстранява прекалено лесно; измих го и го нарисувах с акрил).

# 1 126
  • Мнения: 20 933
Тези бланширани скариди какво ги правите, дайте идея?

# 1 127
  • Пловдив
  • Мнения: 859
Тези бланширани скариди какво ги правите, дайте идея?

с чесънче и вино за кратко в тигана и готово. Или в паеля, както писах за мидите. А лятото правих и вариант пак с чесън и вино, но и с лук и млени домати пак в тиганчето и с мащерка. Пак беше вкусно.

# 1 128
  • Мнения: 207
Лошо ми става от новите промоции... като стигнах до Фаворината и Делукса... Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви похваля най-новата находка от вчера - печени осолени орехи. Намерих ги при ядките във филиала ...
Тези насипни ли са или опковка?

Пинко, тези маслини са ПП (постоянна покупка)  у нас. Simple Smile  И сега цял месец на супер цена. Simple Smile

Опаковка са, 150 грама. И са голяма краста, вече е почти празен пакета за няма и 24 часа. 😅

# 1 129
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 17 206
Флат стекът е хубав - миналия път го купихме за пастърма. Само времето не беше с нас - прекалено топло и не можахме да го опитаме.
изхвърлихте го ...???

# 1 130
  • In transit
  • Мнения: 14 334
Наирянка, тези на Нептун не ги помня, че бях малка и не съм щъкала в тоя район, но на Червения правеха такива същите. А на базар Левски и до скоро съм виждала от този вид да правят. Ако идваш насам, може да им хвърлиш едно око.

geos,
Скрит текст:
писах директно на производителя, ни вопъл, ни стон...освен да я пусна снимката някъде из темите във форума, поне да внимават хората. Върнах го във фирмания им магазин, откъдето го бях купила, казаха ми, че с цеденото мляко така ставало, защото било без консерванти и често мухлясвало преди да му изтече срока. Joy Направо беше смешно. Не се извиниха, не предложиха да ми върнат парите, директно ми го смениха с ново.

Леми, вчера правих скариди с ориз, чоризо и лимон, много вкусно стана.

Офф, от новата брошура много неща ми харесаха, ама май трябва един хладилник да си купя преди това. И с тия цени, вече ми се убива ентусиазма от пазаруването.

# 1 131
  • Мнения: 4 559
Калмарите с масло дето за 1ва страница са ужасни. Ще си помисля за тубите от гръцката седмица.
Иначе от брошурата за идната седмица мисля да тествем тениска и дънки на Wrangler. Цената не е лоша, само модела малко ме съмнява дали ще ми стои

# 1 132
  • Мнения: 10 485
Ама казвайте какво сте си харесали от новата брошура. Аз нищо. Може и от стиснатост да е. 😬

# 1 133
  • In transit
  • Мнения: 14 334
Ама казвайте какво сте си харесали от новата брошура. Аз нищо. Може и от стиснатост да е. 😬
Манури, Халуми, овче сирене от делукс серията,(ако е гръцко), френска леща...имаше още нещо, ама не се сещам в момента.

# 1 134
  • Мнения: 1 047
Наирянка,  водоструйките бяха миналата седмица,  може са има останала някъде.
Някой вчера писа, че гръцка седмица се очаква след 3-4 седмици,  а то ...😄
И аз на пърочистачката се чудя от доста време..🤔🙂

# 1 135
  • Мнения: 4 559
Пропуснах да кажа, на набелязах и цитросовото дръвче (ако има кумкуат и изглежда прилично), както и маринованите ребра от петък

# 1 136
  • Мнения: 10 750
и аз нищо, ура!

# 1 137
  • Пловдив
  • Мнения: 859
Наирянка,  водоструйките бяха миналата седмица,  може са има останала някъде.
Някой вчера писа, че гръцка седмица се очаква след 3-4 седмици,  а то ...😄
И аз на пърочистачката се чудя от доста време..🤔🙂
Оф, аз чакам нещо с пара, което хем да чисти паркета, хем мозайката на терасата, хем и фугите на банята, ама да не е 300 лв като на Karcher. Бях писала пароструйка, ама може парочистачка да е по-правилното. Чини ми се, че трябва да е поне 1800W, а това в брошурата сега изглежда слабичко.

# 1 138
  • Мнения: 8 491
Халуми ще купя задължително, много ми харесва.

# 1 139
  • София
  • Мнения: 567
Скариди и миди,задушавам в масло и зехтин с чесън,лимон, бяло вино, люспи червен пипер за 3-5 минути. Накрая поръсвам копър или магданоз и е разкош!

Общи условия

Активация на акаунт