Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 219
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 245
От следващата седмица в брошурата има топ матрак и възглавница. Някой ползвал ли ги е ? Доволни ли сте? Как са като качество?

# 1 246
Тази сутрин няма ни кашкавал, ни прясно мляко, които са обявени на промоция

# 1 247
  • Sofia
Тази сутрин няма ни кашкавал, ни прясно мляко, които са обявени на промоция
Мдаа... наближи ли понеделника... гледат вече към новите поромоции...

# 1 248
  • София
Няма да взимам повече пилешко от лидл. Наскоро имаше комбо пиле. Направихме го печено, стана меко и лигаво, особено бялото месо. Не търся вкус домашна кокошка, но това не е пиле, а пихтия. От години не взимам и кайма, заедно с готовите наденици, суджуци и прочие.
Остава само свинско, телешко и риба.

@Morena от къде пазаруваш подправки? Съдейки по рецептите ти предполагам ползваш интересни и експериментални комбинации.

# 1 249
И аз не взимам от доста време. Ако вкарат Коко рико, бих.

# 1 250
Ако взимам пилешко от Лидл е обезкостено бутче, харесва ми.

# 1 251
  • София
Някой взе ли от доматите биволско сърце?

# 1 252
Аз. Нямай очаквания за летен сладък мек домат. Черитата в момента са по-вкусни.

# 1 253
  • СОФИЯ
И аз взех от тези домати. Нищо особено, зимен домат. И едва избрах няколко, които да не са много меки.

# 1 254
Доматите , промоция в Билла са хубави, с дъх на домат Wink

# 1 255
  • Sofia
Благодаря, Долче! Simple Smile
Miss Biscuit, за подправките по принцип търся,
Скрит текст:
разглеждам и където ми допадне цената поръчвам (така с времето се наложиха 2-3 сайта и вече обичайно в тях  влизам направо и си подновявам наличностите). Като цяло за подправките малко количество на добра цена е за предпочитане, защото бързо изветряват, но които ползвам по повече, взимам по-голямо количество.
Харесва ми сама да си забърквам известните миксове, както харесвам и готовите им смески - ползвам и двата варинта. Само Дука (египетски микс от подправки, семена и ядки) - много, ама много харесван у нас) си правя сама, че не се продава или поне скоро не съм търсила, че нали си имам.  Той е солен микс, но по примера му, си направих и сладък такъв - сладка Дука. Simple Smile  
Нямам обичай да си записвам рецептите, колкото и да ми харесва някой микс, обичам  разнообразието, а харесвам всички така или иначе. Simple Smile
Например индийските кърита (ястието) са нещо невероятно... такова наслагване на вкусове... и резултатът е истинско вълшебство по наш вкус. Simple Smile    Така и източно азитската кухня ... Simple Smile

# 1 256
Зелени салати има ли още намалени, освен айсберг?

# 1 257
  • Пловдив
Зелени салати има ли още намалени, освен айсберг?
При нас имаше салата Романа

# 1 258
Аз пък харесвам много пилешкото на Лидл, освен комбото. Не съм  гледала  ко според мен то е на друг производител, защото е различно опаковано.

# 1 259
Здравейте, някой има ли ваничката за крака и доволен ли е от нея? Също гледам и лампата за гел лак, дали става за педикюр? Искам да почна да си го правя в домашни условия и се чудя ще ми свърши ли работа. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт