Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 274
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 260
Тази сутрин няма ни кашкавал, ни прясно мляко, които са обявени на промоция
Мдаа... наближи ли понеделника... гледат вече към новите поромоции...
При нас не знам дали е имало изобщо.
Нито етикет, нито нищо.
Калмарите са с етикет поне, но празен рафт.

# 1 261
Хумусът със сушени домати от постоянен асортимент киселее ли? Или е развален моят. Досега съм взимала само с маслини, а този ми е кисел.

# 1 262
  • Sofia
Хумусът със сушени домати от постоянен асортимент киселее ли? Или е развален моят. Досега съм взимала само с маслини, а този ми е кисел.
Възможно е заради доматите да киселее, но...

# 1 263
  • София
Леле, голяма лудница на Раковска, чудо беше, но пък и много заредено беше също.
Взех комбото салата джентилина + репички, бишкоти Савоярди, био крънчи мюсли с купони. Изрично питах за доматите биволско сърце, няма, и пак заложих на черитата.
Взех пакет свински гирос, да има за вечеря през седмицата, че го похвалихте тук и едно замразено тесто за пица, да го видим.
Сметана за готвене по 0.95 лв, намалено на - 30% меко сирене с черен пипер, както и прясно сирене промоционално взех. Да мезнем с винце.
Гледах мъжките потници, нещо не ми вдъхнаха доверие. Някой да сподели мнение? 3 броя за 15,99 лв. са.

# 1 264
Може ли мнение за парочистачката?

# 1 265
  • Sofia
Това комбо Джентилина + репички... намален  с малко по-евтиният продукт, а салатата изобщо... да им имам офертата... Да ги бяха дали за 50ст с тая салата къмто 3лв.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 16:51 от Morena

# 1 266
Брашното е вече 10 стотинки нагоре, олиото 50.
Кори видях изостанали от промото 1+1 за 99 ст.

# 1 267
Мдаа, положението си съответства с името на темата - портфейлоизпразваща 🙄 
Брадата, мисли как ще кръстиш следващата, да е нещо доходноприходно 😎😄

# 1 268
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли ваничката за крака и доволен ли е от нея? Също гледам и лампата за гел лак, дали става за педикюр? Искам да почна да си го правя в домашни условия и се чудя ще ми свърши ли работа. Благодаря.
Имам лидълска ваничка за крака от преди 5-6 години. Ползвам я зимата, когато настине някой у дома и много рядко за педикюр, защото по принцип ходя при специалист, тъй като ноктите ми имат способността да врастват.
Доволна съм за това, за което я ползвам, но не очаквайте да не изстива водата, както твърдят.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 10:29 от Наирянка

# 1 269
  • Sofia
Поправете ме ако греша,но високоолеиновото олио Спорник не беше ли 5лв преди седмица? Днес е 6 лв ... Доста цени вдигнаха от 1-2 седмици.

# 1 270
  • In transit
Всеки ден по 0.50лв, да не се стресирате от рязкото покачване.

# 1 271
Поправете ме ако греша,но високоолеиновото олио Спорник не беше ли 5лв преди седмица? Днес е 6 лв ... Доста цени вдигнаха от 1-2 седмици.
Беше . Преди 2 седмици беше 4.50

# 1 272
  • Пловдив
Имам ваничка от Кауфланд, сходна с тази от Лидл, доволна съм от нея, също ходя на педикюр , но я ползвам със соли или когато ми се изморят крачетата, за релакс. Не съжалявам за покупката.

# 1 273
Купих гофретника от днес, но не мога да намеря рецептата на Пийк (мисля, че беше нейна по спомен). Бях си я свалила, но не мога да открия снимката спомням си само, че беше на листче от тефтер на Дженерали.

# 1 274
  • Бургас
Днес пак не стигнах до гофретника.
Дали утре ще го има?

Общи условия

Активация на акаунт