Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 324
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 275
  • На изток от Ада
Днес пак не стигнах до гофретника.
Дали утре ще го има?
Ще го има ако не е свършил

# 1 276
Купих гофретника от днес, но не мога да намеря рецептата на Пийк (мисля, че беше нейна по спомен). Бях си я свалила, но не мога да открия снимката спомням си само, че беше на листче от тефтер на Дженерали.

# 1 277
За 4.50 го взехме преди седмица-две, наистина. Днес не погледнах колко е, но разликата с 6лв е огромна за такова кратко време. Днес взех от кокосовото мляко за 3лв, а помня, че беше 2 преди цялата тази лудост да започне.
Замразените калмари къде стоят, не ги открих днес. Нищо чудно да са свършили, както половината неща на промоция.

# 1 278
Това е рецептата, да. Пише, че е за 10 бр , но това е като ползвах тостера със сменяемите плочи

# 1 279
Какво пише в дясно, не се чете нататък, а бакпулвера от колко грама е, напоследък виждам пакетчета с различен грамаж.

# 1 280
  • Sofia
Аз пък мисля, че и преди си беше 3 лв кокосовото мляко, под тази цена  - на промоция.

# 1 281
Всичко се разбърква от съставките. Стават 5 бр на големия гофретник

# 1 282
  • На изток от Ада
Кокосовото мляко, а и другите на Лидл са си 3лв. Лятото бяха на промоция по 1,99 лв и по 2,49 лв.

# 1 283
Има ли значение последователността в смесването и намазвате ли плочите с мазнина преди да сипете от сместта.

# 1 284
  • София
Десертът Куркубиня от гръцката седмица хубав ли е? Или по - добре да запрятам ръкави сама да го приготвям, когато олиото поевтинее. 😁
Подправката Bifteki пак от гръцката седмица как ползвате? Само нея ли добавяте в каймата?
Торта Гараш с купон нямаше днес, ама здраве да е. Можеше да се подсладим.

# 1 285
Има ли значение последователността в смесването и намазвате ли плочите с мазнина преди да сипете от сместта.
Аз си ги смесвам без да следвам определен ред. Намазвам само преди първата гофрета с олио
Последния път торта Гараш ми киселееше. Нещо не ме впечатли.

# 1 286
  • Sofia
... намазвате ли плочите с мазнина преди да сипете от сместта.
Аз не.

# 1 287
  • Бургас
Мдаа, положението си съответства с името на темата - портфейлоизпразваща 🙄  
Брадата, мисли как ще кръстиш следващата, да е нещо доходноприходно 😎😄
Ох, каква я мислих, каква стана... Подаръци за празника, банкети, празненства - за това трябваше да се харчим, пък то Disappointed  Дечко днес искаше от белия хляб, дето харесва - от 0,79 на 1,19 скочил. 50% увеличение! Сметките ми гравитираха около 50лв, сега са около 80лв вече, а дори съм намалила уж харчовете. Rolling Eyes

Иначе тия дни в молския ни филиал е пълно с рускоговорящи, пазаруващи далеч не основни хранителни продукти...

Заинтригувах се от похваления сироп с бъз и лимон, ама после като прочетох 1% лимон и 0,5% бъз (или обратно, не запомних), рЕзко се отказах да го диря. Ми то основно захар и вода значи, язък Thinking

# 1 288
Кокосовото мляко, а и другите на Лидл са си 3лв. Лятото бяха на промоция по 1,99 лв и по 2,49 лв.

Ясно, значи затова се бъркам, няколко пъти го взимах на 2лв. Значи всичко е точно с него, дано толкова да си остане Simple Smile

# 1 289
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт