Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 945
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Пловдив
Да, ликьора е 13лв.

# 1 366
  • Sofia
Ако не говорите за друг, тези са в приложението.

# 1 367
И аз днес отбелязах новата цена на ликьора ...и на него посегнаха , не ги е срам Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Иначе , се отчитам с 2 суитчера за малкта намалени на 12,99 ( -30%) в Младост 3 Сф филиала , картофи, мляко , едно калъфче за колелело , чери домата ( които на касата излезнах 5.99 за 500гр ...златни, златни ....но се разправях преди това с касиерката и ми стана неудобно да се върна и да ги връщам , щото не съм гледала, или отново етикетите им са били не на място).
Нали бях казала, че си взех и аз безкабелна ютия в петък, пробвах я и ми хареса ..за тия 24 лв ще си я оставя ... тъкмо да хвърля опаковките ( които си бяха скъсани още в магазина) и гледам отдолу на ютията нещо изцапано с червено,..викам си нещо може да съм лепнала ( въпреки , че нищо червено не съм гладила ) , загрях я наново и се пробвах да го махна на парцал ...не става и не става , 2 съвсем малки капки , но като от лак и не се маха .
Та днес , естествено , отивам да си им я връщам - не ги знам тия капки нито какви са , нито дали няма да ми опрапястят някоя блуза, ..та след  10 минутно чакане на касата , и заявявам на госпожицата , че искам да я върна и колегата и в петък ми каза, че мога да я върна.
Веднага изскача някаква меринджейка , и започва назидателно да ме разпитва , защо ...казвам , не ми харесва , не глади добре , и тя пак : Ама вие ползвали ли сте я ? Аз: Да , пробвах я и не ми хареса......При което пак с назидателен тон: Ама щом сте я пробвали, вече няма право да я върнете, но хайде само този път за последно !!!!!!
Мен нещо не напуши и я помолих да ми обясни, как след като НЕ пробвам , ще разбера , че не ми харесва даден продукт ?????( да го е*а) И че в сайта им такова нещо не пише ....Тази продължава , да ме госпожасва и да ми казва , как това били правилата .....Следващия път , ако кажа , че не съм го пробвала продукта , със същия тон може да ме пита и : Какво не ви харесва в продукта , като не сте го пробвали?   --- ММ, цвета ( който е на картинката на кутията ) да и кажа , или теглото , или може би на естетсвена светлина не ми е паснала на цвета на дъската за гладене Simple SmileSimple SmileSimple Smile  
Както и да е : в общите условия, пише , че продукта: "НЕ трябва да има следи от употреба" ...а не, че не може да е пробван ..просто трябва да е изчистен, опакован в оригиналните си кутии и опаковаки и с ненарушен търговски вид...общо/взето ....все едно да си взема дънките за 89 лв и да не мога да ги пробвам и сменя за друг номер, щото вече съм ги измерила WTF
Та такива , врели , некипели , като започнат да говорят и се дразня супер много Simple Smile

# 1 368
  • софия
Този с шоколад на мен не ми хареса особено. Другият си е класика.

# 1 369

Къде в приложението виждате тези оферти?

# 1 370
И аз загледах любимия ми ликьор, но пасувах предвид, че съм бременна. После се замислих да си го взема за есента. Кой знае до тогава може да е станал и 20лв.
Не са ми правили проблем до сега за връщане. Точно термометър връщах но преди няколко месеца. Причина казах "Не измерва точно" и ми върнаха парите. Или съм случила на касиер, или се опитват да си променят политиката.

# 1 371
  • Sofia
Скрит текст:

Къде в приложението виждате тези оферти?

От новите промоции тези забелязах, като някои са сигурни, други ще гледам/чета и каквото сабя покаже...  

Скрит текст:

С какво приложение се правят списъците, че при мен в Лидл апп няма опция за списък или не съм я открила?
Долното.

# 1 372
Ето тези бонбони взех и не съм забелязала да са показани, пак са на 2.99 лв:

В приложението виждам едни бадеми в шоколад, стояха на друго място, отделно.
А вярно че го имало ликьора, или не съм го забелязала, като преглеждах миналата седмица, или после са го добавили, явно не му обръщам много внимание (не че не ми харесва, избягвам такива напитки, особено като им погледна калориите).
Може и да сте го коментирали, но понеже минах покрай него и червения етикет забелязах- другия им ликьор Марго, беше намален на към 8 лв (ако съм запомнила).

# 1 373
  • Sofia
Феникс, да, бонбоните с плод ги няма определено. 
Ама нищо ново... обичайната манджа с гродзде... разхвърляни нещата в брошура, в приложение и липсващи навсякъде...

# 1 374
Да, става малко досадно да се гледат тези брошури и приложения с оферти.
Но пък понякога нямаш време в магазина да обикаляш и някои неща така се пропускат.
Тези бонбони ги харесвам - вземах алтернативно от Ф. едни на Rois , ами лидълските (които са и по-евтини) са по-вкусни за мен. Добре че ги забелязах.
Направи ми впечатление и друго- има някакво пренареждане при козметичните неща, изчезнал е при нас глицериновият сапун от постоянния асортимент (ПА), отдавна не намирам едно меко сирене, подобно на бри, но с беше с люти чушки (имаше и с други вкусове), и още някакви неща (като маслините в бадем - в стъклен буркан) май ми се губят вече от ПА.
За сметка на това брашното тип 500 на РС е вече 1.29/1 кг, а го вземах доскоро на 1.09лв.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 13:30 от fenyx

# 1 375
  • София
И аз загледах любимия ми ликьор, но пасувах предвид, че съм бременна. После се замислих да си го взема за есента. Кой знае до тогава може да е станал и 20лв.
Тогава живот и здраве ще кърмиш Simple Smile .

# 1 376
Аз родих декември и не съм кърмила.
Взех си 4 бутилки тогава. Мъжът ми ми е изпил поне две от тях, та сега пак ще си взема.
Вземи си, Рафаела. Аз с такъв ликьор почерпих и акушерките като родих. Много доволни останаха и те Blush

# 1 377
  • Sofia
Еййй, забравих да се похваля... взех си кухненския органайзер. Ама... да ви кажа какво чудене беше да ида ли (за него де), да не ходя ли... понеже мястото ми е дефицит (в кухнята това) иначе определно би ми бил много полезен... Взех го и пак се чудя да го разопаковам ли... оф...

Рафаела, то ликьора може да чака... та  по-добре вземи, да има... повод все ще изкочи. Simple Smile

# 1 378
Феникс, не са ли със суха и твърда сърцевина тези бонбони?

# 1 379
  • София
Вчера купих от Лидл бяло брашно на РС, тип 650 з 1.09лв.
Казах на касиера, който ме обслужи, че  на много продукти няма етикет с цени. Той ми каза да не се притеснявам, щели да се оправят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт