Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 207
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 740
При нас не остават лалета до 3-ти ден.

# 1 741
Аз ходих за тривиални неща... свински врат и консерви домати за днешната вечеря - винен кебап и за следващо готвене - любимата ни доматена супа с пресечено яйце.  Хляб, фурми, Халуми и Пикильо щипнах.
Моля за рецептата за супата .

# 1 742
  • Sofia
Аз ходих за тривиални неща... свински врат и консерви домати за днешната вечеря - винен кебап и за следващо готвене - любимата ни доматена супа с пресечено яйце.  Хляб, фурми, Халуми и Пикильо щипнах.
Раэбира се, эаповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2020/01/blog-post.html

# 1 743
Раэбира се, эаповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2020/01/blog-post.html
Много благодаря !

# 1 744
  • shumen
Аз утре мисля да отида до Лидл и да видя салатките.Днес в К влязох и като им видях цените се отказах.

# 1 745
Козето и овчето мляко по малко по малко неусетно набъбнаха с 60 стотинки.

От 1,39 миналата година по това време до 1,99 сега. Първо станаха 1,49 после 1,69 след това 1,89 и ето днес - още по-висока цена. Ходенето ми в Лидл започва да се обезмисля, цените там се изравниха с тези в малките магазинчета.

# 1 746
Намалените маслини Каламон на мен не са ми кисели. И малката ги харесва. Иначе са по-меки от испанските, които са в метални кутии.

Аз все още намирам по-евтини стоки в Лидл, отколкото в кварталните магазинчета (овче и козе сирене на Ведраре, прясно мляко на Олимпус, масло, брашно, захар). Пазарът ми май започна да се свежда до основните неща.

Търсих ексфолиращия гел за лице, имаше само от измивния, а уж промоцията е до 10.04.

# 1 747
  • Sofia
На мен ми е трудно да си представя малките магазини да са с по-добри цени... или е карткосрочно... Wink
И понеже мисля (нямам време да сравнявам цени), че поскъпването е повсеместно (не виждам как да е иначе)... оставам си на кварталния Лидл... И аз общо взето съм свела до най-необходимото пазара (и като правя списъка в четвъртък в лидл приложението съм по-обрана, и после при пазара така, и ... ) и преценявам цената за момента дали ме устройва, не гледам с колко е поскъпнала, понеже всчко поскъпва от преди време...

# 1 748
  • София
И аз като Морена действам. Само че Лидл и Кауфланд са ми на еднакво разстояние и миналата седмица в Лидл като бях четвъртък или петък беше цените на всичко бяха ааадски нагоре. Яйца, мляко, масло, пилешко месо. Тях веднага ги отписах и ги взех по-евтино от Кауфланд. Вчера пък като ходих обратното - намерих всички тези неща намалени и съм много доволна. Според мен трябва да се следят промоциите и всеки сам да си преценя както е модерно Joy

# 1 749
  • София
Подарявам купони за Киндер Пенгуи 1 бр. с 20% отстъпка, енергийните напитки, препарата за канали, наровете и кроасаните. Ако някой ги иска, да пише.

# 1 750
  • Sofia
Рецептата за калмари Саганаки от брошурата се оказа добър вариант за бърза и вкусна вечеря. Досега само с миди и скариди бях правила.

# 1 751
Аз не мога заменя Лидл. Може би веднъж месечно до К. , Б. и близкия кв.магазин.. Но. Основно лидл си остава за почти всичко. Но то пък само основни неща напоследък. 5мин пеша път общо, отиване и връщане. Заедно с купоните, бонусите за р.ден и от оплаквания, зелените етикети и намалените цени вечер си е доста изгодно и съм много доволна, въпреки огромните увеличения. А споделянето тук с купоните допринася за още по-голямо удоволствие Hug Hands V
Надявам се на великденска игра с трупане на суми от следващата брошура!

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 11:32 от Didity02

# 1 752
  • In transit
Лолита, мерси за инфото за лалетата. Вчера изкараха поне 10 кофи с лалета, надявям се до неделя да са останали, да си взема, че моите още са свежи във вазата, 

# 1 753
Аз също трудно заменям Лидл и ми беше много трудно да пазарувам в друг магазин в продължение на 7 месеца (няма друг наблизо). Още ми е трудно да свикна с новия му облик, но и това ще стане. Сладоледът май на този етап ще се отложи за поне една седмица, докато ми размине гърлото, но може и да погледна да видя какво има при нас.

# 1 754
Вчера взех от намалените ябълки. Безвкусни бяха. И аромат нямаха. Добре че взех само 3.

Общи условия

Активация на акаунт