Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 895
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 935
Чудех се кога ще посегнат и на цената на вишните...☹

# 1 936
Sofi_to, преди имах гривна на MI Band и тя ми засичаше всяка крачка и не ми отчиташе времето, прекарано в леглото в покой, а наистина горе-долу това, което съм прекарала в сън, така че правя разлика.
Връщай я, но не знам дали ще ти я приемат или ще трябва за рекламация да я върнеш ( тя гривната , сама по себе си , няма следи от употреба, но опаковката и не е в търговски вид, тъй че ще ти се заядат най-вероятно, и ще ти я вземат с протокол за рекламация ). Но ако ти дадат пък нова след няколко дни,  тъй като е текущ продукт, може да отидеш след това да я върнеш неразопакована в друг филиал и да не се обясняваш въообще( с довода, не ми пасва цвета на очите Simple SmileSimple SmileSimple Smile ).

# 1 937
Аз минавам само да благодаря, понеже от тази група видях прословутите маслини в буркан на -50% и адски ми харесаха. Изобщо не им бях обръщала внимание до сега. Взимах от каламата до саламите, но тези са ми много по-вкусни и ще мина за още няколко буркана тези дни.
Взех някакво сирене в синя кутия на Пилос, мазно като Дунавия. Пише си сирене, чудех се дали не е имитиращ продукт. Но става, не е лошо.

# 1 938
Кексче от мен, кексче за теб, купон от мен за теб Hug

И купон киндер пингуи -20%

# 1 939
Сиренето в кутия Пилос (прясно сирене), което сега също до 10.04 е на промоция на мен ми прилича на Салакис-а на Президент, но с по-поносима цена. С него, обикновено сирене и кисело мляко, люти чушки и малко чесън правя нещо като салатата тиро на Пепчо.

Имах някога една фитнес гривна, но вече не я ползвам, а следя по-големите разстояния с приложение, инсталирано на телефона ми - и без това се “разхожда” и той заедно с мен.

Показаният от Леми пушен пиепер на Пикантина мисля, че постоянно го има във Ф., става, купувала съм. А там гледах, че има и от най-обикновените бои с капсули също- скромните 0.55 лв за блистерче с 5-6 цвята, не ги броих.

Вчера видях в Л. нов продукт - гурме бургер от аржентински говежди рибай- цена 4.69/300 гр.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 14:26 от fenyx

# 1 940
Цените стават ...интересни Wink
Кисело мляко...последно на 0,64...днес опа 0,96 в шок съм

# 1 941
Овесените ядки само не са увеличили май,  тяхно производство мисля, не искат ток, слънчогледа, тиквени семки..

# 1 942
  • Велико Търново
Да, но за да ги опаковат иска ток, опаковката е поскъпнаха, транспорта също... Няма да си запазят цената дълго време.

# 1 943
Напротив, от 1,19 лв ги направиха 1,29 лв, ако все още са на тази цена овесените ядки. 😉

# 1 944
Получих СМС от Лидл , че ще ми възстановят сумата по рекламацията.

# 1 945
Спряхте да предлагате повишени цени. Да не са почнали да ги намаляват. Wink

# 1 946
В аптеката ми са намалили някои цени. Не промоционално, трайно. Доста ме изненадаха.

# 1 947
  • Mostly in my mind
свинските уши гледам преди две седмици 5,99. вчера 6,39

# 1 948
В аптеката ми са намалили някои цени. Не промоционално, трайно. Доста ме изненадаха.
Алкохола и той намалял. Гледам брендито (или Рома беше не помня) се задържа на 8 лева Блазе им на тези дето го пият с чая и без чай Ха Ха Ха

# 1 949
Напротив, от 1,19 лв ги направиха 1,29 лв, ако все още са на тази цена овесените ядки. 😉
А преди това бяха на 0.95.
Морена, за сиренето, сега довършваме една Елена в метална кутия, и после ще отворя това от Лидъл и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт