Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 805
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Тортиля чипсът изчерпва ли се вече или според филиала има наличност, ч не намерих вчера?

Белината собствена марка вече им е 99 ст.
В Хаджи Димитър имаше вчера.

# 2 041
  • Велико Търново
И нашите й казват гюдерия и баща ми много си я ползва. Предимно за колата - стъклата, преди години. Държеше я все влажна в една кутия. Той много си я тачеше, но нз дали още има. ММ, който е авто-падант-маниак, не използва такава, а краде от моите микрофибъри. Щом ми свършат отивам в гаража и си намирам поне 5 от липсващите.
Новата брошура и за мен е скучновата, но и аз вече не съм критерии, защото нещо ми изчезна лидл ентусиазма.

# 2 042
Мен пък май ще ме охарчи, ама аз съм си с широки пръсти.
Прясното сирене, както писах скоро вече сме му фенове, та ще взимам пак. Също бутертесто, редовната салата Джентиле, дето ми стига за 3 салати, манго....Ох, и парна четка щях да купувам от технополис, но тук цената е много изкушаваща. Дали ще върши работа ?! Някой има ли я от предишни кампании? Ще се поддам и на хортензията ми се струва.

# 2 043
Morena, за съдържанието на 85% Фин Каре ли питаш? Ето го:

# 2 044
За мен бургери Блек Ангъс, скумрия, шоколад и кисело мляко.
Салатата Джентиле читава ли е?
По принцип от кофти зеленяци ме боли корема, и рядко взимам. 🤔

# 2 045
  • Sofia
Феникс, благодаря, но само  % какао ми е любопитен на обикновения черен, на цена под левче.
Ще го погледна днес като ида за сирене (Железница разбира се), че го свършихме, пък вчера не успях да смогна.

# 2 046
Морена, по спомен е по-малко % какао от кувертюра, някъде около 50-55 мисля че беше. Ако ходя днес ще снимам.

# 2 047
За мен бургери Блек Ангъс, скумрия, шоколад и кисело мляко.
Салатата Джентиле читава ли е?
По принцип от кофти зеленяци ме боли корема, и рядко взимам. 🤔

Ами на мен ми харесва, но и аз като цяло с корема нямам проблеми. Пробвала съм ги всички и тя е доста крехка, обемиста и наистина я ползвам няколко поредни дни, което супер ме устройва. И по една цяла връзка лук в салата, вкусове разни Simple Smile

# 2 048
  • Sofia
Морена, по спомен е по-малко % какао от кувертюра, някъде около 50-55 мисля че беше. Ако ходя днес ще снимам.
Дени, той кувертюрът от ПА е 52% (както казах много ползваме, та го знам точно), та и 50 да е въпросният шоколад става за мен.

# 2 049
  • Пловдив
Направо недоумявам. Каква е рази нова брошура, пълна с неща от ПА, или такива с промоции от миналата седмица още, които са обявени на такива цени до 10.04. Тези детските кремвирши са на такава цена от около месец. Също и сиренето за мазане на Милбона. Фризерите са пълни с делукс мини еклерите от миналата седмица и са на такава цена, ако не и по-ниска. Същото е със замразениъе гъби и още 100 неща от тази брошура. Тъпота пълна!
Набелязах си: Ароматизатор за кола, яйцеварка, някои кутии, кисело мляко и моцарела.

За парната черка и аз се нареждам да чакам за мнения.

# 2 050
Аз пък недоумявам от "промо" цените. Адана кебапът 6.50 на промоция, в приложението - 5.29. То е ясно, че по-високата цена е актуалната, но все още не мога да приема тоя рязък скок в цените.

Купих боя за яйца вече, иначе щях да ходя за някоя от тея в новата брошура, но си спестих разходката явно.

Чета ви за харисата - жалко. Половинката я харесваше и мислех утре да я търся. Това беше един от малкото тематични продукти изобщо, които купуваме.

# 2 051
Морена, дано се вижда нещо, че съм без очила...
Скрит текст:

# 2 052
Уредът за парно гладене става, но кабелът е неудобство. Ако ми попадне такъв без кабел, бих си взела.
Той не замества ютията а дооправя прибрани в шкафа изгладени дрехи или места с набори, които трудно се гладят или пък по-деликатни.

# 2 053
  • Sofia
Морена, дано се вижда нещо, че съм без очила...
Скрит текст:

Благодаря, Дени, аз още не съм сигнала до Лидл, чакам проверка на газовата инсталация днес. Устройва ме шоколадът с тия 50%. Simple Smile

# 2 054
  • София
В крайна сметка им писах за сутиена преди да го отворя, с две думи получих отговор със стандартната им политика за връщане до 30 дена и през приложението 60 дена, продукта трябва да няма следи от употреба и да е в отличен търговски вид - считам, че в крайна сметка мога да го върна ако не ми е точен по размер.
Ако се направят на интересни ще им покажа имейла Grinning

Общи условия

Активация на акаунт