"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 57

• 38 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
 На 05.04 бях на гинеколог, който каза че всичко ми е наред (яйчници и прочие), с мъжа ми правим опити за бебе.
На 15ти трябваше да ми дойде. 11 дена по-късно и 3 отрицателни теста, все още нямам менструация. Прегледът ми е чак другата седмица.
Въпросът ми е, възможно ли е тестовете да не отчитат правилно или трябва да се притеснявам, че може да е нещо друго?
П.С: не съм пила никакви лекарства скоро, така че не може да е от това.
Благодаря предварително Simple Smile

# 301
Възможно е, но имай предвид, че е много малко вероятно. Случвало мо се е един месец просто да не ми дойде, Ей така. Ходих на лекар, нямаше бременност, нямаше и проблеми. Следващия месец си дойде все едно нищо не е ставало. На жената на брат ми и още две приятелки също им се е случвало:)

# 302
Възможно е, но имай предвид, че е много малко вероятно. Случвало мо се е един месец просто да не ми дойде, Ей така. Ходих на лекар, нямаше бременност, нямаше и проблеми. Следващия месец си дойде все едно нищо не е ставало. На жената на брат ми и още две приятелки също им се е случвало:)
Благодаря,
Понеже ми е изключително редовен, пък и някои от колежките ми казаха че са били в така ситуация, бременни с отрицателни тестове, та се питах дали и при мен е възможно, защото усещам доста голяма умора и никакви признаци да ми дойде, само лека болка от време на време в областта на яйчниците.

# 303
Благодаря,
Понеже ми е изключително редовен, пък и някои от колежките ми казаха че са били в така ситуация, бременни с отрицателни тестове, та се питах дали и при мен е възможно, защото усещам доста голяма умора и никакви признаци да ми дойде, само лека болка от време на време в областта на яйчниците.
Може да направите кръвен тест и ще се разбере веднага. За 11 дни закъснение бременност ще се види и на ехограф, ако Ви се чака до прегледа. Успех!

# 304
След като започнаха и нашите опити имах един месец с голямо закъснение.На доста момичета се случва.Не се притеснявай,случва се🙂

# 305
Попринцип аз в момента съм бременна в 10г.с. и това което лига да ти кажа, че първите ми две, три седмици симптомите ми бяха едно към едно с това да ми дойде и чак към 6г.с се почна и едно отвратително гадене, та според мен симптомите на бременност се проявяват късно.

# 306
Абсолютно никакъв шанс няма при правилно изчислено закъснение от 11 дни тестовете за бременност да отчитат грешен резултат. Категорично не сте бременна. Търсете причината за закъснение другаде.

# 307
Здравейте. МОЛЯ да не критикуват.
Искам да споделя с вас какво ми се случва.
Закъснява ми с 5 дни. Направих си тест  беше отрицателен. Но забелязах, че ми е поканчена температура с до 37,5. Наболяваме кръста на моменти , като за цикъл .  И яйчниците ги чувствам едни подути с тъпа болка на моменти  и все едно някакво трептене. Зърната започват да ми стават чувствителни. И нямам апетит. Не знам  дали е от времето но и се чувствам много изморена. Дали имам някакъв проблем. И може ли да съм бременна с отрицателен тест. Според вас на някого случвало ли му се е такова нещо ?

# 308
Xrisi.i, може и вирус да е. От ковид цикъла много често закъснява.

# 309
Не е изключено да си бременна и теста да не отчете, направи друг ако имаш два отрицателни причината е друга😊

# 310
Няма как да е бременна и теста да не отчита! Не заблуждавайте жената.

# 311
Няма как да е бременна и теста да не отчита! Не заблуждавайте жената.

Преди 2год. Пак ми беше станало по този начин, на 1вата седмица от закъснението ми теста беше отрицателен. А чак след 2 седмици пак правих и беше положителен. Беше голяма радост. Но в последствие се оказа "кухо яйце" ...

# 312
Имала си късна овулация, за това не ти е отчело първата седмица! Дефакто тогава не си била бременна!
Ако си бременна всеки тест ще покаже при 1 седмица закъснение!

# 313
Здравейте, Февруари карахме корона след това ми дойде дълго и обилно, имах анемия. Изписаха ми дуфастон март, и сега април ми дойде нормален М и почнахме опити. По принцип не е мн редовен, преди короната беше около 25 6 дни,но е бил и 27 8. Не съм сигурна сега кога точно трябва да ми дойде заради предните два М който бяха края на фев и нач на март един след друг. Мисля че този месец О ми беше на 14 ден, така че предполагам че би трябвало около 28 да е М. Чудя се дали е възможно да усещаш симптоми преди датата за цикъл понеже от няколко дни имам доста необичайни за мен такива. Който по принцип не получавам преди цикъл. Постоянно ми се спи, уморявам се,прегладнявам , гади ми се, имам и леки болки ниско долу в кръста също, станала съм по емоционална и се разтройвам лесно, имам главоболие, вие ми се свят и тн.
Кога би трябвало да си направя тест при положение, че не съм сигурна кога трябва да ми дойде ?  Ако го направя сега или на 28 ден да речем и не покаже трябва ли да повторя ? Ако пък е + кога трябва да отида на преглед ?  Тази седмица имах контролен преглед на 19 но не можах да отида и нямаше кога да попитам за тези неща. В нач на този месец правихме хормонални изследвания бяха ок, казаха просто да опитваме често. Извинете за дългия пост.
Сега видях, че има леко розово зацапване и от сутринта имам болка от едната страна. Предполагам, че е знак за имплантация или цикъл евентуално. В такъв случай кога има смисъл от тест Rolling Eyes

# 314
  • На изток от Ада
Имплантация е 7-10 дни след Ову. Виж утре как ще е...

Общи условия

Активация на акаунт