СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 44 766
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
Darling, строго и индивидулано е. Много зависи с каква храна го приемаш, дали взимаш други добавки, как тялото ти го успява и т.н.

# 226
Celeste, добро описание 😀
Май наистина ще го сменя, само че не знам кой от всички Бетър Ю ще е подходящ за моите изписани 30 капки Вигантол за цяла седмица.
А… и друго, всъщност заради което не смених по-рано с Бетър Ю - така и не разбрах с К или без К да се приема при тази доза…

Parusheva, гледам да е към обяд, преди хранене (с каквото обядвам, не всеки път е много мазно), но веднага го преглъщам, не остава под езика, защото си е доста като количество. Иначе приемам доста други неща - Б12, желязо, Акард, ФК, Магнезии (понякога), може и да пропускам нещо, но винаги гледам да са с отстояние едно от друго. Общо взето по цял ден пия лекарства 😀

# 227
Здравейте момичета Simple Smile

И на мен АГ ми каза Вигантол 4-5 капки на ден за вит Д-то, но аз го пия едва от седмица, та ще видим.

Аз да си разкажа моята сага с близнаците. Пълен хаос и ужас. В петък бях на повторния преглед при Павлова. Еми съжалявам, ама не искам да ходя повече при тая жена. Разбирам, че повечето жени са супер доволни от нея, но аз явно нямам късмет при нея или и аз не знам какво, но не съм доволна. Дори и да ми казваше само хубави новини пак нямаше да съм доволна. Имаше мега много записани часове и съответно сериозно забавяне в графика, но това е ок - ясно ми е, че почти навсякъде е така. Резултат беше, че видимо жената изключително много бързаше, беше припряна, прегледа ме за 10тина-15 минути макс. Сърцето уж било ок, ама едната камера не се пълнила с толкова кръв, колкото другата. Пъпната връв на бебе 1 вече била ок. Беше готова да ме пуска да си ходя, когато трябваше аз да я попитам да измери пак нухалните. Уж мери, уж щрака, накрая каза 1.9мм на бебе 1 (на което предния ден при Игнатов беше 3мм). Още тогава се усъмних сериозно, после като погледнах амб. лист ми тя го е писала 1.9мм на бебе 2 вместо на бебе 1. На бебе 1 нищо не е писала. Въобще не можах да се зарадвам хич. Ясно беше, че на бебе 1 не е мерено изобщо.

Писах на АГ, пратих му всичко. Човекът сам прозвъни и двамата доктори, при които съм била, за да говори лично с тях. Аз наистина нямам думи за човещината му. Дано има повече като него Heart В крайна сметка решихме преглед при проф. Марков в 16гс и след това вероятно амниоцентеза. Дори и да направя неинвазивен тест няма да ми е спокойно, като знам, че точността му за микроделения е много по-малка, а доколкото прочетох повишената НТ без никакви други признаци на синдром може да е индикация за други проблеми, които се хващат само с микрочипиране и амницентеза.

Пак стана дълго, ще извинявате Simple Smile  Пожелавам ви да имате слънчев уикенд Heart

# 228
Аз имах дефицит на Б 12 лятото въпреки, че прз последните 4 г съм все бременна или кърмя и пия витамини на Прегнакер, които съдържат вит Д. Въстанових го с капки Джеймисън по 10 на ден за 3 месеца, кото след приема им ядях 1 чаена лъжичка кокосово масло, защото помага усвояването му.

# 229
Аз приемах Вигантол по 4-5 капки на ден, почти 1 шишенце изпих. Спрях го за 2 седмици и пуснах изследване, беше 18. И си купих Better you спрея, по 4 впръсквания(4000 на ден). Не съм го изследвала, вече почнах второ шишенце.
А вит. К май разреждаше кръвта, така че който пие други кръворазреждащи да се консултира с лекар.

# 230
Здравейте, момичета.
Не съм писала скоро много.....
Чувствам се огромна, надута като балон, стомаха ми и ужасен. 3,4 кг имам качени, не искам да се тегля, че може и да са повече.
Похапвам тесто и сладко, повръща ми се от месо, нооо днес съм на празник и от утре ще мъча да се стягам малко, защото имам чувството,  че ще кача 30 кг този път.....Sad и ми е тежко от сега. Вие така ли сте? Да не говорим, че всеки ден към 16ч ми се подува много стомаха, много е неприятно....иначе си ходя редовно на тоалетна. Някоя от вас има ли подобни драми?

# 231
Ами и при мен положението не е розово, днес буквално си изповръщах червата, цял ден ми беше лошо, просто исках да се хвърля отнякъде. Цял месец ми е лошо и ми се гади, заредих се с търпение, но в дни като този ми се реве.. В края на 10 г.с съм нз до кога ще продължи този ад...

# 232
И аз ям само тесто и кисело мляко от време на време, нищо друго не ми се яде, и аз съм качила някое килце, корема ми е доста голям, а съм само в 14+2гс, преди малко ми стана лошо докато пазарувах, направо едва излязох, постоянно ми причерняваше.... И общо взето нямам никакви сили, много бързо се изморявам, направо ме е страх по натам как ще е..... И за капак, още ми се гади Astonished

Здравейте, момичета.
Не съм писала скоро много.....
Чувствам се огромна, надута като балон, стомаха ми и ужасен. 3,4 кг имам качени, не искам да се тегля, че може и да са повече.
Похапвам тесто и сладко, повръща ми се от месо, нооо днес съм на празник и от утре ще мъча да се стягам малко, защото имам чувството,  че ще кача 30 кг този път.....Sad и ми е тежко от сега. Вие така ли сте? Да не говорим, че всеки ден към 16ч ми се подува много стомаха, много е неприятно....иначе си ходя редовно на тоалетна. Някоя от вас има ли подобни драми?

# 233
И аз съм с доста голям коремец при положение, че съм само в 12 седмица. С предната бременност ми пролича към 5-6 месец.
Днес си купих better you витамин Д + K2. Трябва ли да се притеснявам, понеже прочетох тук че разреждал кръвта? Аз не пия кръворазреждащи, но не знам да не греша, че взимам нещо без предписание.

# 234
И аз съм качила. Не знам колко, не се меря. Следобед и привечер и при мен е много зле. Имам толкова много газове, че направо имам чувството, че ще полетя като балон. Личи ми корема бая, аз и преди това не бях слаба и си имах корем, но сега си е двоен и не мога да го глътна Grinning

# 235
Аз пък чак се притеснявам, че не съм качила нито един килограм и то защото преди ядях по два пъти на ден, избягвах въглехидрати и сладко, а сега си позволявам от всичко по малко, хапвам по минимум 3 пъти… и нищо.
АГ ми каза, че както съм слаба (няколко под 50) ще ми проличи чак в 6-ти месец 😳
Единственото, което забелязвам е, че ако опитам да си глътна корема, вече не мога да стана толкова слаба като преди, просто не се скрива 🤣🤣

# 236
  • София
Аз пък уж бях +2,2 кг, обаче покрай нервите около БХС и очакването на резултатите от пренатеста свалих пак 0,5кг и сега сумарно съм + 1,8 от началото, което е доста прилично сравнено с първият път, когато бях качила 3 кг за 3 месеца. А в тумбака така съм се изтумбила, че колегите ме разконспирираха още преди 2 седмици (а към днешна дата съм 13г.с.+4д.)

# 237
Здравейте 🙂
Много ми е приятно да се добавя към групата. Казвам се Моника и съм от град Варна. С бебо сме в 13 седмица + 6 дни. На 09.03 ни направиха БХС и сега с нетърпение чакаме резултатите.
За сега според Д-р Яков в Майчин Дом-Варна ще е момченце. 😊🥰👶🏻

# 238
И аз съм по същия начин - от следобяд всеки ден много ми се подува корема, причернява ми, бързо се уморявам и всяка вечер заспивам на дивана рано. Все още ми се гади, но е малко по-добре положението сравнение с предни седмици, в които денонощно ми се гадеше. Килограми не съм качила въобще - 44,5 кг съм, въпреки че ям и аз както вас предимно тесто, сладки неща, пакетирани неща, които преди въобще не ядях. От месо ми се повдига дори само като си помисля. Чак не мога да се позная и да се трая. В периода, в който трябва да се храня най-здравословно, аз ям повече боклуци. Да се надяваме, че ще отмине скоро този момент и да успеем всички да се върнем към нормалното и здравословно хранене.

# 239
Аз съм в 11г.с. качила съм 4 кг Sad които никак не са малко
 Sad

Общи условия

Активация на акаунт