СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 💝 (ТЕМА 2)

• 42 817
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
Аз ще си купувам кошницата отделно, столчето и кошницата за мен няма как да е едно и също, дори да има нива, както е моето сегашно столче, на 1 месец бебето ще му е голямо.
Лично мое мнение де....
Аз държа на кошницата, защото предишния път много я ползвах и в колата и после на рамата ь слагах. И това за цената също не съм убедена, че е така, защото като ги разглеждам, не е точно така. Аз дори си бях купила за дъщеря ми Беха 2в1 и отделно кошница пак на същата марка.горе долу кошницата беше 200. Сега като гледам комплекти с кошница 1200,1300 без кошница 800,900,1000, горе долу същото. Но има хора, които и не държат на кошница.

# 601
  • София
Elza, явно живееш на приятно топло място. В София топло от началото на септември от години няма. Само дъжд, калища и гаден вятър. Последният топъл октомври помня от раждането на децата преди 9 г, бях по тениска в центъра. И това беше, повече цигански лета не е имало...нито пролет като пролет.
Аз вчера разгледах олх и вече се спрях на количка, има ги доста втора употреба, така че юли август ще се задействам.

Иначе да се оплача, че от вчера и аз съм в групата с контракциите. Нощта беше копмарна, сега е малко по-добре, но лежа и отмених всичките си ангажименти. Нямам болка, което ме успокява, но както и Darling каза, при всяко ставане е на топка. Ако и тази нощ е така, утре отивам по спешност да ме приемат или да ми влеят там нещо, каквото кажат. Много се надявах тоя път да ме пропусне, ама и аз съм си виновна, че не си вдигнах сама магнерота и но шпато на време. Сега докато подейства, ще се наложи болница сигурно.

# 602
Kanari, аз не смея да кажа, но откакто пия магнезия (1 седмица) имам подобрение. Топката се образува само докато лежа и то по гръб… иначе цялостното втвърдяване може би е всеки път когато съм права или седнала, особено пък и ако съм тъкмо хапнала, дори се чудя дали самият корем не ми е по-твърд по принцип (нямам и мазнина по него хаха), а като легна да се “разлива” Grinning

Мисля, че е хубава идея това с болницата и аз бих отишла ако знам, че нещата ще се оправят…

# 603
Канари, никак не е топло. Просто аз мразя над 30 градуса и септември, октомври и ноември са ми супер. Голямата ми дъщеря до 5гр си я извеждах всеки ден 🤣

# 604
Момичета, какъв вид магнезиий пиете? Аз си взех диаспорал днес от 300 мг и изпих две прахчета. Мажа се и с магнезиево олио, уж се усвоява по-добре през кожата.

# 605
Знаете ли каква е цената на втората Фетална морфология 18-23 г.с. в Марковс?

# 606
Здравейте момичета! Скоро бях споделила за болки в стомаха, оказаха се от приема на Ферфолгама. Сега ми изписа ха амоули Тотема по 1 н ден. Вие с какво ги приемате разредени? Казах ми че в малко кока кола не се усещали??

# 607
  • София
Kanari, аз не смея да кажа, но откакто пия магнезия (1 седмица) имам подобрение. Топката се образува само докато лежа и то по гръб… иначе цялостното втвърдяване може би е всеки път когато съм права или седнала, особено пък и ако съм тъкмо хапнала, дори се чудя дали самият корем не ми е по-твърд по принцип (нямам и мазнина по него хаха), а като легна да се “разлива” Grinning

Мисля, че е хубава идея това с болницата и аз бих отишла ако знам, че нещата ще се оправят…
аз си имам мазно по коремчето Grinning  мисля, че се стягам и от притеснение, тъпа работа, магнезият ще му трябват няколко дни, а топката не ме е отпускала от сутринта-ниско долу, с болки през час, та не знам дали да им отдавам значение и се опитвам да проявя търпение, но пък при мен е много тегаво с децата- имам прозорец за ходене в болница през деня, докато са на училище, вечер и нощем не ми се ще да им създавам тоя стрес и затова сега не знам трябва ли да ида или да чакам до утре, ами ако нощес се влоши...Expressionless Тъпото на болниците е,че тв оправят нещата с вливки и инжекции и наистина са ок, но в момента, в който излезеш, като размине тази бомба магнерот и но шпа, историята се повтаря. Аз и парите пресмятах досега- в Надежда до 3 дни поемат здравна каса. Веднъж в месеца. Ако постъпиш пак по-скоро от 1 мес, се заплаща престой. Другата ми лекарка в св. софия, за която болница пък отзивите са много лоши, но пък работят с каса, трети вариант- държавна...но ми се ще да си работя през това време,а в държавна това няма как да се случи...там даже телефоните си носехме с нас да не ги открадне някой, няма и интернет. Нямам нощница, даже нямам четка за зъби и паста, имаме само едно зарядно Grinning

Аз пия магнерот. От предната ми бременност са ми казлаи,че е най-изчистен и най-голям като милиграми, и аз все него взимам- 500мг, 3Х2 съм сега.

# 608
Аз излекувах Gardnerella, но  съм сега с Е.соli..
Няма край просто. Изписаха ми Полижинакс дали ще помогне изобщо??? На мен от инжекциите Но шпа ми намаляха контракциите, вкъщи ми  ги слагат.

# 609

аз си имам мазно по коремчето Grinning  мисля, че се стягам и от притеснение, тъпа работа, магнезият ще му трябват няколко дни, а топката не ме е отпускала от сутринта-ниско долу, с болки през час, та не знам дали да им отдавам значение и се опитвам да проявя търпение, но пък при мен е много тегаво с децата- имам прозорец за ходене в болница през деня, докато са на училище, вечер и нощем не ми се ще да им създавам тоя стрес и затова сега не знам трябва ли да ида или да чакам до утре, ами ако нощес се влоши...Expressionless Тъпото на болниците е,че тв оправят нещата с вливки и инжекции и наистина са ок, но в момента, в който излезеш, като размине тази бомба магнерот и но шпа, историята се повтаря. Аз и парите пресмятах досега- в Надежда до 3 дни поемат здравна каса. Веднъж в месеца. Ако постъпиш пак по-скоро от 1 мес, се заплаща престой. Другата ми лекарка в св. софия, за която болница пък отзивите са много лоши, но пък работят с каса, трети вариант- държавна...но ми се ще да си работя през това време,а в държавна това няма как да се случи...там даже телефоните си носехме с нас да не ги открадне някой, няма и интернет. Нямам нощница, даже нямам четка за зъби и паста, имаме само едно зарядно Grinning

Аз пия магнерот. От предната ми бременност са ми казлаи,че е най-изчистен и най-голям като милиграми, и аз все него взимам- 500мг, 3Х2 съм сега.

Съдържанието на Магнерот е магнезиев оротат, който е с не добра усвояемост, но е и в много ниска доза и съответно е необходим голям брой таблетки. Плюс това е пълен с консерванти, пълнители и оцветители. За съжаление, не е най-добрият вариант, но е масово препоръчван от АГ специалистите

.

# 610
  • София
Едно време имаше само магнерот и магнерич. Сега това, което съм намирала в аптеките, е още по-зле, но може би съм пропуснала нещо по-изчистено, какви са вариантите?

# 611
Едно време имаше само магнерот и магнерич. Сега това, което съм намирала в аптеките, е още по-зле, но може би съм пропуснала нещо по-изчистено, какви са вариантите?

Аз също с предната си бременност съм изпила килограми Магнерот.
В момента приемам магнезиев бисглицинат в хелатна форма, която с е по-голямо усвояемост. Сами може да сравните количеството магнезиев препарат в една таблетка, както и количеството елементарен магнезий, който приемате от нея.   

https://vitamag.bg/magazin/zein-pharma/vitamini/zeinpharma-magne … iev-helat-375-mg/
https://herbamedicabg.com/magne-helate-magne-chelate-60-veggie-capsules-500-mg

# 612
Аз пия магнезиев цитрат.

# 613

180 лв. Поне на мен толкова ми взеха вчера.

# 614

180 лв. Поне на мен толкова ми взеха вчера.

Много благодаря. При кой доктор беше и доволна ли остана от прегледа? Оглеждат ли всичко, коментират ли и колко време продължи прегледа?

Общи условия

Активация на акаунт