Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 541
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • Berlin
Love Death Robots, 3та част на 20.05!

# 331
  • София
Някой изгледал ли е Ханибал?
Чудя му се, да не ми развали вкуса от Мълчанието и Червения дракон.

# 332
Този с Мадс Микелсен ли? Харесвам самия него изключително много, но единственият Ханибал за мен е Антъни. Иначе бях започнала сериала, когато излезе, но го зарязах, много ме затормозяваше. Сниман е много dark & gloomy, а не беше толкова грабващ, че да си струва цялото взиране. Поне тогава така ми се стори. Мислила съм да го започна пак, но все изниква нещо ново. 😅

# 333
  • София
Да, същия. И аз гледах няколко сцени и ми се стори, че има и някакъв символизъм, което не ми допада особено. И Мадс, и актьорът, играещ Уил, нещо не ми харесват като аура.

Иначе, отварям скоба, въпреки че съм огромен фен на Хопкинс и той ще си остане Ханибал за мен, неговият образ е леко украсен по холивудски. Актьорът, който играе в Manhunter, Браян, докарва чисто психопатната част по- добре.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 14:42 от The Catcher in the Rye

# 334
  • Бургас
Ханибал беше много странен сериал. Аз гледах само епизодите с Ричард Армитаж (Червения дракон). Беше ми едно такова като телевизионен театър, не знам как да го опиша.

# 335
Аз съм го гледала от-до.Трудно ми е да опиша сериала, сякаш е модерна версия на филмите и е някак странен. Първо като картина все е затъмнено за допълнителна драматизация, след това сюжетът - уж е сериозен и дарк като филмите, обаче има нещо примесено с фентъзи - визирам привижданията на Уил.

# 336
  • Berlin
На мен ми беше интересен, обаче нямам никакви спомени за края. Мисля, че беше за периода, в който Ханибал помага на Уил, разследват случаи (т.е. преди да го хванат) и към края зачекват Червения дракон. Имаше интересни решения, напр. когато Ханибал готви.

# 337
  • Mediterraneo
Изгледах Elite най- после. Ако знааех, че ще завърши така, щях да изчакам да излезе и следващият сезон Sad

# 338
Ханибал ми хареса на мен. Интересни епизоди, добро влизане в роля на Мадс Микелсен и на другия актьор. Мадс съм го признала още от "Ловът". Леко мрачен е сериалът и на моменти бруталното насилие ми идваше в повече, но, който обича и е свикнал да гледа скандинавски мистерии, това няма да му направи голямо впечатление.

# 339
"Убивайки Ийв" последния сезон защо са го снимали в 8 епизода? Трябваше в 1 епизод, достатъчно би било според мен, на превъртане 8те епизода ги изгледах за час. Разочарована съм от сериала.
Бяхте го коментирали по-напред, но не бях подготвена да е толкова блудкав. Толкова много са засилили образите в сериала, та чак са нереални, няма никаква сюжетна линия и развитието е никакво, а се случват някакви неща, които рязко прекъсват и ме оставиха с едно объркване. Последния епизод реших да го изгледам почти без превъртане, да не би да пропускам нещо. Ами...впечатли ме само жълтото яке Монклер на Виланел... 😵‍💫
По препоръка от групата сутринта докато детето спеше пуснах и малко от "Палавници", станаха ми симпатични и ще гледам него сега.

# 340
За съжаление няма как да не се съглася за Killing Eve. Много е тъжно, когато има голяма заявка, тръгва интересно и по някое време става просто meh.

# 341
  • София
Отказах се от Ханибал, не ми харесва елементът м/у Уил и Ханибал.
Но започнах Анатомия на скандала. Харесва ми, ще го изгледам.

Едит: Изгледах го, доволна съм. Малко процесът беше леко сух, но аз обичам да гледам реални процеси и нивото няма как да е същото. Но психологически добре направен.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 07:19 от The Catcher in the Rye

# 342
Сега гледам немска екранизация на Том Сойер и през цялото време се чудех на кого ми прилича малкият Том - накрая осъзнах, че е Йонас от Дарк Blush

# 343
Дааа, и аз случайно прехвърляйки каналите попаднах на Том Сойер. Гледам страшно познато хлапе, направих проверка и о! - мъничък Луис. Сладур. Simple Smile

# 344
https://www.imdb.com/title/tt11280740/
Severance
Просто великолепен!

Общи условия

Активация на акаунт