Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 519
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Добър е чак тръпки да те побият 😵💫🫢
Чакам 4 епизод да излезе.

# 421
  • на малък остров в океана
Много ми хареса и на мен Severance. Slow burner е, вярно е, но към края вече всичко, или почти всичко се разплита. Последният епизод е мега як, държа ме на тръни до края.

В момента съм в положението "Ама какво става" със Shining girls. Изгледах половин сезон и картината още не се изяснява, въпреки, че убиецът е ясен кой е от първа серия.

# 422
Аз докато гледах "Severance" се сетих за филма "Островът" със Скарлет Йохансон. И двете продукции ме накараха да се замисля за произхода на човечеството и дали не е възможно да сме един експеримент. Въобще какво търсим тук.  Пъпешът, яйчното парти/това ще разберат само тези, които са гледали Grinning/ тук на Земята за нас са музиката, песента на птичките или всичко, което може да ни направи щастливи. Смърт/живот. На работа/у дома. Отделно, че сме способни да се самоунищожим в името на усъвършенстването или от алчност.

# 423
Много хубави разсъждения споделяте за Severance, благодаря!
С интерес ги чета и скоро ще го метна и аз.Grinning

# 424
Вчера почнах SkyRojo 👯‍♀️.
Много съм разочарована от финала на Ozark 😕

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 13:09 от Marilyn3

# 425
Личи си, че е правен от Алекс Пина (Money Heist, Vis a Vis, White Lines), така че очаквайте екшън.

През почивните дни започнах Clark, който разказва историята на Clark Olofsson, човекът зад Стокхолмския синдром, но не съм напреднала особено, понеже гледам вечер в оригинал и по някое време спирам да виждам субтитрите, а шведският не ми е силен. 😅 Бил Скарсгард е просто бижу (не, че другите в семейството не са).

# 426
  • Бургас
Очаквам с любопитство излизането на два нови сериала по книги, които са ме впечатлили:The Lost Flowers of Alice Hart
и
The Time Traveler's Wife.

Не бих казала, че книгата на Холи Рингланд "Изгубените цветя на Алис Харт" ми е  любима, но е интересна, и освен това в нея с приятна  изненада открих красива и поетична българска следа... Така че съм любопитна. Още повече, че една от водещите роли е поверена на Сигорни Уивър - очаквам избухването й. Все още не се знае премиерната дата, но е някъде в 2022 г.

Знам, че "Пътешественикът във времето и неговата жена" на Одри Нифнегър е много проблематична и одумвана (меко казано) книга, но на мен ми е любима и уютна,  въпреки трудностите и болката в нея. Чакам с нетърпение премиерата на първите 6 епизода ( 15.5.2022).  Уповавам се на моженето на Дейвид Нътър и Стивън Мофат. И на актьорите естествено. Филмът от 2009 пробяга през сюжета, което е нормално за час и нещо екранно време. Сега очевидно ще има време за детайлите и вникване по-дълбоко в историята...

PS  Благодаря на споделилите за Severance! Изгледахме го семейно. Беше интригуващо.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 12:52 от lady Koup

# 427
Препоръчвам Wecrashed, изгледах го на 2 пъти. Супер интересен ми беше. А Джаред Лето е велик!

# 428
Сериалите Legacies   Рибута на Charmed   Династия и  Magnum P.I.  са спрени и няма да бъдат  подновени

# 429
  • София
Жалко за Легасис и Хоуп, която ми е любимка. Sad

# 430
Гледам Severance. Уж мой тип, а нещо много странен и муден ми идва. Дано финала си струва

# 431
  • В Космоса
Накрая става динамичен. Заслужава си.

# 432
В Замунда са пуснали две серии на нова драма с Хидълстън, но не съм сигурна, че ми се гледа.

Сега гледам втори епизод на Стар Трек: Странни нови светове и се чудя дали Ухура се опитваше да подкара мелодията от Космическа одисея, но не можа да се сети точно каква е...

# 433
Сериалите Naomi, 4400 и B Positive също са спрени и няма да имат нови сезони

# 434
Може би трябва да гледна финала пак, хич не го разбрах

Общи условия

Активация на акаунт