Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 526
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • София
From
https://www.imdb.com/title/tt9813792/
хорър/мистерия/драма на Епикс
топ!!!

Diavolo, къде може да се гледа?
Он лайн го гледам във филмисуб.

# 361
  • София
Благодаря ви.

И Severance и From ги видях в класация на webcafe за сериали, на които никой не е обърнал внимание. Първият вече го изгледах, наистина е много добра фантастика.

# 362
Никой не коментира, че почна сезон 6 на Better Call Saul! За съжаление ще излиза по епизод на седмица и ще има прекъсване на сезона по средата като Озарк Sad

# 363
Никой не коментира, че почна сезон 6 на Better Call Saul! За съжаление ще излиза по епизод на седмица и ще има прекъсване на сезона по средата като Озарк Sad
Нямам търпение за втора част на 4-ти сезон на Озарк 😎 Мисля, че на 29-ти излиза. 🤔

# 364
Да, доколкото помня там някъде. Аз вече забравих какво се случи в първата част Grinning честно казано не ми беше супер интересна, надявам се втора част вече да има повече развитие и съспенс

# 365
И аз започнах Severance Simple Smile
Скрит текст:
Привидя ли ми се, или паркингът е с очертания на мозък?
Също и шашмата с изхода в първи епизод - тя просто излиза, спомня си, влиза, моментално забравя и й изглежда, че магически се е озовала пред същата врата, вместо от другата й страна...

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 15:57 от pppqqq

# 366
Това можеше да е в скрит текст

# 367
Не е спойлер, аз така го разбрах. Но ще го скрия, ок.

Това не е фантастика, а трилър/дистопия с лек фантастичен елемент (който може и да стане реалност скоро - Мъск разработва мозъчни чипове и в момента тества на шимпанзета), така че магии няма, нито ексцентрични неща, като телепортация и подобни.

# 368
И според мен не е фантастика,определено ми държи интереса👍

# 369
  • на изток от рая
Започнах "Туристът", https://www.imdb.com/title/tt11847842/?ref_=nv_sr_srsg_0
Харесва ми, но ми се струва странно позната историята.
Имам проблеми с плеъра. Накъсва, разминават се аудио и видео. Може би файлът му идва твърде тежък. Използвам BS player и не ми се иска да го сменям. Вие с какви плеъри сте?

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 20:33 от ganyusha

# 370
При мен става така, когато пускам ХД филми на стар компютър. С по-лошо качество си върви добре.

# 371
  • Там, където мечтите се сбъдват
Някой гледал ли е Under the Banner of Heaven, https://www.imdb.com/title/tt1998372/. С много висок рейтинг е и се чудя да го вмъквам ли в програмата си:)

# 372
Днес гледах този епизод на Black Mirror, стана ми любим ❤

# 373
  • Berlin
Е, това е San Junipero💙 (мисля, че е всеобщ любимец).

# 374
Е, това е San Junipero💙 (мисля, че е всеобщ любимец).

Кой сезон? Аз няколко пъти се опитвах да гледам Black Mirror и се отказвах. Все на някакви калпави епизоди попадам,явно.

Общи условия

Активация на акаунт