Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 546
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Трети сезон, епизод 4, ако не се лъжа.

# 376
Е, това е San Junipero💙 (мисля, че е всеобщ любимец).

Кой сезон? Аз няколко пъти се опитвах да гледам Black Mirror и се отказвах. Все на някакви калпави епизоди попадам,явно.
Сезон 3, епизод 4

# 377
Аз ги гледах отзад напред, първите епизоди/сезони определено са по слабички и гаднички. Последните са невероятни:)

# 378
  • София
За мен пък 5-ти сезон беше най-слаб. Особено серията с Майли Сайръс беше една от най-скучните серии.

# 379
За мен пък 5-ти сезон беше най-слаб. Особено серията с Майли Сайръс беше една от най-скучните серии.
Аз точно този епизод нямах търпение да гледам,пък той беше най-скучния 😭

# 380
Аз пък много го харесах, спуках се от смях на него Simple Smile Хубаво е,че всички са различни

# 381
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
Blue Bloods
From
The Goldbergs
Life & Beth
S.W.A.T.
The Cleaning Lady
 Severance
 NCIS
NCIS: Los Angeles, 
NCIS: Hawai'i
The Good Doctor 
The Rookie.
 Chesapeake Shores  за 6ти последен сезон
All American,
The Flash,
 Kung Fu,
Nancy Drew,
Riverdale,
Superman & Lois,
Walker.

СПРЕНИ

Batwoman
Space Force
Pretty Smart
Raising Dion
Locke and Key с трети последен сезон ще приключи
Snowfall
Archive 81

# 382
  • на малък остров в океана
Влизам да препоръчам Slow Horses. Брилянтен Гари Олдман! И въпреки, че историята от първи сезон свърши, е подновен за втори сезон. Даже от промото изглежда, че вече са го заснели и сега монтират.
Определено си заслужава.

# 383
Slow horses и аз препоръчвам,уникален Гари Олдмън и други англ.актьори,за пореден път англичаните ме спечелиха👍🏻.Жалко ,че от Бг не мога да гледам тяхната тв,искам да се абонирам,но май няма начин,излъчват уникални кримки,които не се намират онлайн.Ако някой е намерил начин,да ми пише,моля.

# 384
  • на малък остров в океана
Slow Horses е продукция на Apple +  и може да се гледа и България. Даже има и български субтитри.

# 385
  • София
DC' s Legends of Tomorrow също го канселираха.

# 386
Slow Horses е продукция на Apple +  и може да се гледа и България. Даже има и български субтитри.
Да,знам,просто питах по принцип дали има опция да се гледа англ.тв онлайн,обожавам техните продукции по itv и др.канали.Мисля,че е възможно само за живущите там.

# 387
Calabria, аз гледам английски кримки онлайн през ZDF Mediatek, на мен това ми е единствения начин да гледам продукции на ВВС.
Виж дали можеш да отваряш сайта и да гледаш оттам. Няма плащане.

# 388
Вечерница,много благодаря🌷🌷🌷,ще пробвам👍

# 389
  • София
Влизам да препоръчам Slow Horses. Брилянтен Гари Олдман! И въпреки, че историята от първи сезон свърши, е подновен за втори сезон. Даже от промото изглежда, че вече са го заснели и сега монтират.
Определено си заслужава.

И аз препоръчвам, въпреки че съм изгледала до половината и днес мисля да го довърша.
Страхотни Гари Олдмън и Кристин Скот Томас.
В надписите пише - продуцент и сценарист Уил Смит и първо се изненадАх?!?
Ама после видях, че този бил друг Уил Смит  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт