Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 525
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Изгледах новите серии от последния сезон на Grace & Frankie и без бой ще си призная, че си поплаках - и защото свършва, и защото е много истински сериал, без претенции, а в същото време изключително забавен и реалистичен. Имам чувството, че в последно време вече такива не правят (като жанр имам предвид).

# 391
Отдавна не съм гледала нищо ново, ще ви прочета за идеи. А от мен - вчера на случаен принцип си пуснах в HBOmax - Hacks. Бързо върви, до 5. серия съм и ми допада..

# 392
  • Germany
Влизам да препоръчам Slow Horses. Брилянтен Гари Олдман! И въпреки, че историята от първи сезон свърши, е подновен за втори сезон. Даже от промото изглежда, че вече са го заснели и сега монтират.
Определено си заслужава.

И аз препоръчвам, въпреки че съм изгледала до половината и днес мисля да го довърша.
Страхотни Гари Олдмън и Кристин Скот Томас.
В надписите пише - продуцент и сценарист Уил Смит и първо се изненадАх?!?
Ама после видях, че този бил друг Уил Смит  Simple Smile
И аз го харесах много! Много бързо върви, и с идеална продължителност на епизод. Освен Гари Олдман и Кристин Скот Томас, добавям и феноменалната музика на Мик Джагър Cupid Гледах си всяко интро само заради Strange Game Blue Heart
Скрит текст:

# 393
  • Sofia
Започнах "Шайнинг Вейл" , т.е 3 епизода изгледани и за сега си ги бива сериалчето.  Кортни К. си ми е любимка, но добре се справя и с образа на невротична и депресивна съпруга и майка, която е загубила творческата си муза.
Като цяло всичко е  поднесено леко пародийно и комично, но се пак си има и  хорър моменти, но е далеч от ужасяващо или зловещо. Надявам се на обрати или поне различен ракурс на сюжетната линия.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 20:25 от Lady Royal

# 394
  • Бургас
Изгледах набързо Our flag means death. 10 епизода по 30 мин. Има го в HBO. Много забавен сериал, направен е леко като пародия, но не от типа на американските пародии простотии. Кастът е много интересен, вижда се в imdb. Тайка Уайтити освен, че участва е и продуцент на сериала и режисьор на първи епизод. Определено има много интересно чувство за хумор. Ходор от GoT също има малка роля Grinning Завърши така сякаш ще има втори сезон и аз нямам търпение вече. Препоръчвам на всички, които им се гледа приятна комедия.

# 395
Загледах го и аз,видя ми се хем шантав,хем забавен,но не го продължих,ще му дам шанс заради хумора👍🏻.След Slow horses,изгледах и Line of duty S4 -просто чудесен,завъртян и интригуващ точно по мой вкус британско крими,любими актьори,наслада за феновете на uk  crime series .Сега довършвам последен сезон на Breaking bad,с една дума само силни серии тези дни.

# 396
Почнах втора част на 4-ти сезон на Озарк,но нещо не ми върви сериала.. явно трябва да върна няколко епизода назад,че то колко време мина. 😆😆😆

# 397
На мен пък засега втората част ми е по-интересна от първата
Скрит текст:
много се изненадах, че Рут уби Хави!
Не мога да си спомня само за какво им беше хероин на Shaw Pharmaceuticals Simple Smile

# 398
Нов сезон на Династия по Фокс лайф от понеделник.

# 399
Гледам с интерес “Пороците на Токио” по HBO Max .
А от тази вечер пуснах “Стълбището”базиран по действителен случай.

# 400
Severance - брилянтен! Нямам търпение за втори сезон. Жесток финал!

# 401
И на мен много ми хареса - писах в друга тема за това. Бен Стилър ме изненада (той е един от създателите на сериала).

# 402
Не бях изгледала последния сезон на Killing Eve, струва ми се, че срещах основно негативни коментари, но аз съм доволна как свърши.

# 403
  • на малък остров в океана
И на мен много ми хареса - писах в друга тема за това. Бен Стилър ме изненада (той е един от създателите на сериала).

Точно заради него заобикалях сериала толкова дълго. Но след положителните отзиви и рейтинга му в IMDB решихме да му дадем шанс и не съжалявам. Утре ще догледаме последните две серии.
Джон Тортуро и Кристофър Уокън са велики просто. Патриша Аркет и тя.

# 404
Изгледах последната част на Озарк и .. ами разочарована съм 😑.
Сега видях и че това е последния сезон , няма да има продължение 😑.

Общи условия

Активация на акаунт