Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 467
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Някой гледал ли е How to get away with murder ?
Аз.Не е лош, малко еднообразие има наистина, но е увлекателен.

# 541
Май все се засичаме с теб при такива въпроси или така ми се струва. 😅 Гледала съм го, но не го довърших. Много ме беше грабнал в началото, вече не си спомням причината защо го спрях, май прекалено еднообразно взеха да разрешават конфликтите в по-новите сезони, а и в някакъв период не ми се гледаха много ангажиращи сериали на по-сериозна тематика. Мога категорично да кажа едно обаче - Viola Davis е трепач в този сериал, тя е сериалът за мен.
Така ли? 😀😀 не съм забелязала 😀😀
Реших да питам понеже няма какво да гледам до 29 май(мисля, че тогава излизаше Stranger things, не съм сигурна).
И като видях колко сезона е този murder ... чудя се дали въобще да го почвам 😀😀

# 542
Освен ако не направиш някакъв турбо маратон, няма да успееш да го изгледаш до 29-ти, а може и да те натовари. Препоръчвам Dead to Me, 2 сезона е за момента, би трябвало да уплътни времето, а и е по-консистентен и държи някаква интрига.

# 543
Освен ако не направиш някакъв турбо маратон, няма да успееш да го изгледаш до 29-ти, а може и да те натовари. Препоръчвам Dead to Me, 2 сезона е за момента, би трябвало да уплътни времето, а и е по-консистентен и държи някаква интрига.
Ааа не, може и да не съм се изразила правилно,  нямам никакво намерение за турбо маратони 😀
Просто нещо за фон докато стане време за Stranger things. Утре смятам да пусна Dead to mе Simple Smile Мърдъра ще е друг път явно.

# 544
Мен много ме впечатли Time traveller's wife, за мен е много силно емоционално въздействаш, двамата играят страхотно! Гледала съм и филма, чела съм книгата, сериалът е по-добър от тях.

Нямам търпение да видя как са пресъздали края на книгата, щото във филма го нямаше.

# 545
  • Бургас
Аз.Не е лош, малко еднообразие има наистина, но е увлекателен.

Да, първи сезон беше много силен. Втори по-малко. Сред това го сбозиха и го спрях.

# 546
Аз го изгледах обаче
Не е лош, но наистина дълъг

# 547
  • Berlin
Какъв е краят в книгата? Във филма за мен краят си беше край
Скрит текст:
той умира и така.

# 548
  • Вестерос
Хич не го мисли, Тиф...изглежда се на един дъх, нямах търпение за следващия и по-следващия епизод!Препоръчвам!Напомня ми за нещо по Стивън Кинг, но ще се сетя в крачка.
...

И много ми се гледа нещо такова пак, ама няма такъв сериал.
И на мен ми се гледа нещо такова, освен да изгледам втори сезон на Уейуърд Пайнс, мисля го зарязах след един епизод от втория сезон.

Да, на мен ми харесва. _Последните два сезона са слаби, но като цяло е хубав сериал.

Мен много ме впечатли Time traveller's wife, за мен е много силно емоционално въздействаш, двамата играят страхотно! Гледала съм и филма, чела съм книгата, сериалът е по-добър от тях.

Нямам търпение да видя как са пресъздали края на книгата, щото във филма го нямаше.
Аз много харесвам филма, обаче сериалът няма нищо общо, факт е, че е много по-добър. Книгата като сериала ли е или филма?

# 549
Какъв е краят в книгата? Във филма за мен краят си беше край
Скрит текст:
той умира и така.

Скрит текст:
той се появи, когато тя беше вече много стара

# 550
Chapelwaite дали ще го продължават?

# 551
Много се зарибих по The Umbrella Academy Grinning Пътуването във времето и фантастиката не е моя жанр, но този сериал е голямо попадение (въпреки по-слабия 2ри сезон) . Кога излиза сезон 3?

# 552
Ех.. много ми е тъжно, че свърши Озарк, ще ми ми липсва Sad Финалният епизод беше много добър!

# 553
  • Вестерос
Елорка, май да.

Тру, бях пуснала постер с дата  назад - 22.06

# 554
Здравейте,влизам да похваля Gran Hotel испанския сериал. Сигурно сте го гледали ,но за мен е нов,изгледах и трите сезона,много ми допадна.
Ще прочета какво харесвате в темата,но на подобен филм/сериал от този тип попадали ли сте- атмосферата на красива обстановка ,рокли,детектив тип Поаро.....

Общи условия

Активация на акаунт