Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 471
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
The Time Traveler's Wife
Епизод 2

Ауу, хора, уникален епизод. Трогна ме дълбоко по няколко направления. Не само историята с майка му. А всичко.
Този епизод специално е телевизонна класика. Както се казва, "masterpiece"
9.0 / 9.5 отвсякъде.

Simple Smile

# 526
  • Вестерос
Честит празник!

И на мен втори епизод много ми хареса, супер интересен е.

50 Shades of Purple, страшен ли ти е или просто не може да се отлепиш? Grinning

# 527
50 Shades of Purple, страшен ли ти е или просто не може да се отлепиш? Grinning
И двете! Simple Smile Т.е. първото вече не, но снощи го почнах късно и не очаквах, не бях чела предварително нищо.. Simple Smile Изгледах го вече! Нямам търпение за следващ сезон! Отивам да ви чета какво сте писали назад, аз от предположения засега ще се въздържа, но сериалът е много добър!

# 528
  • София
Минавам да споделя препоръка за хърватско-украинския сериал
"Silence". Шест прекрасни серии, с много добре подбрани актьори.
Ако гледаш внимателно, има подсказки какво ще се случи накрая, но
въпреки това финалът е много силен. За съжаление не се знае кога ще
е следващият сезон, но това не пречи на приятното изживяване.
Сериал за власт, корупция и още нещо, което ще запазя в тайна, за да
не Ви развалям удоволствието. Simple Smile
https://www.imdb.com/title/tt15229966/

# 529
  • Бургас
The Time Traveler's Wife
Епизод 2

Ауу, хора, уникален епизод. Трогна ме дълбоко по няколко направления.
.
Аз съм в "бабешка командировка" от две седмици и още не съм гледала нито един епизод. Но тъй като ценя и се доверявам на мнението ти, се радвам изпреварващо - в аванс. И другаде прочетох подобни мнения, което много ме удовлетворява.

# 530
Честит празник! Balloon

Защо не предупредихте да не започвам From по нощите! Satisfied Scream Страхотен!!! Днес сигурно ще го догледам!

Страхотен е, нали?
И аз не очаквах толкоз да ми хареса.

# 531
  • Вестерос
Аз още го мисля, какво, що 😁😁

# 532
  • София
Хич не го мисли, Тиф...изглежда се на един дъх, нямах търпение за следващия и по-следващия епизод!Препоръчвам!Напомня ми за нещо по Стивън Кинг, но ще се сетя в крачка.

# 533
Velina25, тя Тиф го изгледа отдавна. Wink Просто ще има всички да го мислим до следващия сезон.. Simple Smile Дано не го окепазят само..

Елора, да, гледа се на един дъх! Така и не изрових на Дяволчето първите мнения.. но ще потърся пак, че той винаги има попадения.

# 534
И аз гледах 1 и 2 епизод на Time traveler wife и имам надежди Simple Smile добре е
Ще търся From

# 535
  • Вестерос
Да, имах предвид, че мисля историята, кое, как, защо Simple Smile

Почнах The Essex serpent. Хареса ми доста, има 3 серии излезли до сега. Разказва се за една млада вдовица (Клеър Дейнс), през края на 19 век мисля, че е, която е запалена по еволюция, животни, риби, природа, заминава за Ессекс след смъртта на мъжа си, защото там се носят слухове, че се е появило блатно чудовище ала Неси Grinning и тя иска да разследва, като си мисли, че сигурно е вид динозавър. Попада там на местния викат ( Том Хидълсън), който е женен за Фльор Делакроа (XP), който не вярва в чудовището, хората обаче- да. Последва я новият ѝ приятел, блестящ млад хирург иноватор. И така нататък.. Атмосферата е загадъчна, мрачна, мъглива, леко ми напомня за Пени Дредфул от към заснемане, цветове и атмосфера точно.

# 536
  • София
Ооо, а Пени Друдфул и тази разкошна многолика, мултиталантлива Ева Грийн, колко са ми любими - главно първият сезон, след това го разводниха нещо. Както и покойната съпруга на Деймиън Луис - Хелън Макрори (RIP)
Много ми допадат сериалите с готик елементи като този и Табу. Дано и Essex Serpent ми допадне, въпреки че имам мнение за Клеър Дейнс още от един тийн сериал от моето детство "Тъй наречения мой живот", в който участва заедно с Джаред Лето.

Извинявай, Тиф, не бях прочела като хората коментара ти и чак постфактум се сетих, че ти беше една от първите, които препоръчаха From тук, за което много благодаря на всички!

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 23:01 от Velina25

# 537
Хич не го мисли, Тиф...изглежда се на един дъх, нямах търпение за следващия и по-следващия епизод!Препоръчвам!Напомня ми за нещо по Стивън Кинг, но ще се сетя в крачка.

Да, напомня сякаш е по Стивън Кинг.
Малко на Сейлъмс Лот, малко на Под купола.

Но най-вече на Уейуърд Пайнс, който също много уважавам и ме яд, че няма продължение.

Хепи, в зелката има качен целия сезон.
Може и в замундата да го има.

Тиф, и аз още го мисля и нямам търпение за втори сезон.

И много ми се гледа нещо такова пак, ама няма такъв сериал.

# 538
Някой гледал ли е How to get away with murder ?

# 539
Някой гледал ли е How to get away with murder ?
Май все се засичаме с теб при такива въпроси или така ми се струва. 😅 Гледала съм го, но не го довърших. Много ме беше грабнал в началото, вече не си спомням причината защо го спрях, май прекалено еднообразно взеха да разрешават конфликтите в по-новите сезони, а и в някакъв период не ми се гледаха много ангажиращи сериали на по-сериозна тематика. Мога категорично да кажа едно обаче - Viola Davis е трепач в този сериал, тя е сериалът за мен.

Общи условия

Активация на акаунт