Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 483
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Започнах The Umbrella Academy, а все го подминавах в Нетфликс. Много готино сериалче, благодаря на който го спомена на предната страница Simple Smile И музиката ми харесва.

# 511
Снощи започнах The Lincoln Lawyer. Ако не се лъжа е по книга на Майкъл Конъли, а има и едноименен филм от 2011г. Не съм чела книгата, не съм гледала и филма, така че нямам база за сравнение, но от това, което видях ми хареса. Привлича вниманието и каста е добър. Ще докладвам и като приключа сезона как ми се е сторил като цяло.

# 512
  • Вестерос
Aз съм чела книгата и съм гледала филма, ще го загледам и сериала Simple Smile

# 513
Изгледах Lust по HBO max. Само един сезон е, осем серии. Приятен шведски сериал за сексуалния живот (но не само) на жените на средна възраст.

# 514
  • Вестерос
Почти изгледах From, страхотен е! Препоръчвам го и аз! Мерси Дяволо за препоръката. За мен е за сега най-интересният за 2022.

# 515
  • София
Тиф, като го изгледаш пиши според теб къде се намират?
Аз писах ама всичко е възможно... Доста е объркващ, добре са се постарали.
Чакам с нетърпение сезон 2. 🙂

# 516
Този Фром къде го гледахте, че пак се отплеснах и не намирам поста.

# 517
Аз съм си го свалила още първия път, в който Дяволчето го похвали, има всички езпизоди в Замунда. Но още не съм стигнала до него.

# 518
  • Вестерос
Изгледах го, супер е!!! Нямам търпение за втори сезон

Дяволо,

Скрит текст:
според мен нещо с правителството ще е. Не са мъртви. Прав беше пасторът като каза на Табата, че вече бяха в града преди катастрофата, а също така други не са кавали да са катастрофирали също. В началото си мислех, че е покет дименшън, каквото и те си мислиха, но това с тока е много интересно, накрая се оказа, че за никъде не са свързани жиците. Под целия град ще са пещери, пълни със създанията. Може би не се знае как да ги унищожат и затова се пращат все хора там, които да са им снаксове, да не се чупят създанията. За втори сезон за мен ще играе важна роля този фар, както и дървото с бутилките с бележки. А за правителствено нещо ми говори гласа по радиото, че знае името на Джим и какво правят, наблюдават ги, знаят кои са, що са. Пратиха им някак си нарочно буря Grinning
Най ми е интересен Виктор, който се оказа, че е там от дете! Поне 40 години са това... А и как е попаднал там, като го дадоха да излиза от избата, може би през дърво е попаднал там, както Джули и се е спасил така, тогава целият град беше избит. Може би той си е от оригинален град и става някаква аномалия. Въпреки че няма да се връзва много с войниците от войната и 1864 год. мисля, че беше. 

# 519
# 520
  • Бургас
Той доста се изчерпа. Последния сезон хич не ми хареса.

Търся някакъв сериал да гледаме семейно докато вечеряме тримата (аз, мъжа ми и сина ми на 12г). Сина ми вече не си пада по детски филми и сериали, обаче е много трудно да му се угоди. Предпочита такива с ужаси или комедии от тип простотии. До сега най-много му е харесал Малкълм, заради глупостите и простотиите на братята в сериала. Някакви идеи?

# 521
Irene, на прима виста се сещам за Everybody Hates Chris. Семейна комедия е и героите отново са смейство с деца.

# 522
Irene Adler, пробвайте тогава The Middle, има много сезони. Моят син (ще стане на 13) харесва и е изгледал - Murdoch Mysteries, The Durrells, All Creatures Great and Small, Death in Paradise, Tropiques Criminels, Magnum P.I., The Mallorca Files, , Alex Hugo, 9-1-1, Split Homicide, Prodigal Son,  FBI: Most Wanted и др. подобни. Някои са по-леки, други по-кървави и изискващи разговори по различни теми..
Харесва също Resident Alien, The Good Place..
От медицинските изгледхме няколко сезона на The Good Doctor..
Със сигурност пропускам още много, но пробвайте.. Сега започнахме The Umbrella Academy по препоръка от темата. Иначе бях решила да му предложа Hustle..

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 20:23 от 50 Shades of Purple

# 523
# 524
Честит празник! Balloon

Защо не предупредихте да не започвам From по нощите! Satisfied Scream Страхотен!!! Днес сигурно ще го догледам!

Общи условия

Активация на акаунт