Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 491
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
В какъв жанр?

# 496

Tiffany - хубав ли е този сериал и става ли да се гледа с тийнеиджър?

# 497
  • Бургас
Гледах първи сезон на Good Girls. Определено надмина очакванията ми. Не че съм имала някакви кой знае какви очаквания, но мислих, че е някое по-лековатичко сериалче. Пуснах го ей така за фон докато си върша нещо, защото беше с бг аудио и за нула време го изгледах. Препоръчвам го.

# 498
Аз гледах umbrella academy  с моя тийн и много го харесва. Но за новия сезон сме и ние на тръни дали ще е хубав

# 499
Всичко ми е интересно, стига да е съдържателно и наистина да си заслужава гледането.

# 500
  • Вестерос

Tiffany - хубав ли е този сериал и става ли да се гледа с тийнеиджър?
Много ми харесва на мен, има готин хумор, обаче да знаеш, че има доста кръв и насилие.

Всичко ми е интересно, стига да е съдържателно и наистина да си заслужава гледането.
Добре, мога да ти препоръчам тези:

криминални- Castle, Sherlock, The Killing, Mare of Easttown, Lucifer

сай-фай, фентъзи, фантастика, ужаси, антиутопия- Dark, Fringe, Orphan Black, The Magicians, Supernatural, Game of thrones, Grimm, Stranger Things, Penny Dreadful, The Haunting of Hill House, 11.22.63, Westworld, The Handmaid's Tale, His Dark Materials, 

романтични, драма, костюмни, семейни- Downton Abbey, Gilmore Girls, One Tree Hill, Big Little Lies, The Queen's Gambit,

други- Lost, La casa de papel, Yellowjackets, Squid Game

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 12:34 от Tiffany А

# 501
Понеже вече според българското законодателство на челото на актьора, който играе Number 5, не пише името на главния прокурор, спокойно мога да кажа, че ми е много любим и за мен той прави сериала. 😂

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 15:48 от IriS`

# 502
  • Вестерос
Номер 5 и на мен ми е любим, особено втори сезон го изнесе той

Нов сериал с Елизабет Мос- Shinning Girls

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 12:44 от Tiffany А

# 503
  • Berlin
Номер 5 е номер 1. Поне във втори сезон ми се изясни как/защо е станал малък (но пък не разбрах защо е останал така, докато е бил в апокалипсиса).
Ама и Клаус е един път. Скоро ми попадна един детски сериал, там имаше роля, ми пак същият шантавел е.😂

# 504
  • Вестерос
Хораааа

Предистория на Супера

# 505
  • Berlin
Кооо? Той свърши ли най-накрая?

# 506
  • Вестерос
Още миналата година. Дали не беше и 2020

# 507
Tokyo Vice се раздвижи последните серии. Но защо така свърши на никъде? Не прилича на край на сезон , а и в самото начало почва с една случка, с която се окачва да прикючат сезона, но явно ще е в следващия.

# 508
Извинявам се, ама какво е номер 5? Сериал, герой? Така хвалите, дайте и линк, моля Simple Smile

# 509
SitaraB, това е един от героите в сериала Umbrella academy

Общи условия

Активация на акаунт