За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 505
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Завиждам ти Челси, аз пък още се мотам на Until You (Fall Away #1.5) /чета още две успоредно/. А няма ли ди има поредица за децата на Devil's Night? А? Тях ги чакам с нетърпение.

# 211
А няма ли ди има поредица за децата на Devil's Night? А? Тях ги чакам с нетърпение.
Авторката беше написала, че не планира в момента да пише за децата, но в бъдеще може да й дойде музата.

# 212
Последно тази книга прочетох, хареса ми, леко четиво, устата главна, която тайно е фен на главния (известен актьор), но пред него се преструва, че никога не е чувала за него, защото я дразни арогантността му. Няма големи драми, няма секс сцени (последните години ми писна от книги със секс сцени на всяка страница.)
https://www.goodreads.com/book/show/54332582-the-seat-filler

# 213
Завиждам ти Челси, аз пък още се мотам на Until You (Fall Away #1.5) /чета още две успоредно/. А няма ли ди има поредица за децата на Devil's Night? А? Тях ги чакам с нетърпение.
И аз ти завиждам,че още не си ги прочела.
А доколкото разбрах,но не помня от къде, може би в страницата на Пен съм го прочела, момичето, което отглеждат Рика и Майкъл, ще участва в тази серия.

# 214
  • Бургас

А доколкото разбрах,но не помня от къде, може би в страницата на Пен съм го прочела, момичето, което отглеждат Рика и Майкъл, ще участва в тази серия.
Точно с нея имаше нещо незавършено... Нещо в допълнителните новели, вече дори не помня какво.

Момичета, търся вдъхновение и интересни предложения по старите теми /и намирам/ от времето когато не се бях така гмурнала в жанра и реших, че трябва да прочета книгите на Лейла Атар - те не са и много де и май всички са в различна стилистика /ромком, дарк/ и нищо общо с Мъглите на Серенгети.

Набелязах си и други интересни заглавия, които вероятно ще потънат в дългия списък tbr

И да попитам, Ellah за Илюжънс ли превеждаше?

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 12:12 от . Яна .

# 215
  • Euskal Herria

С номинация в категорията за най-добри романтични книги на 2021 г. според Goodreads Choice Awards;
💥 С номинация в категорията за еротична романтика на наградите Swoon (2021) ❣️

ПОРОЧЕН И РОМАНТИЧЕН ПРОЧИТ НА МИТА ЗА ХАДЕС И ПЕРСЕФОНА ❤️‍🔥

Любимката на висшето общество Персефона Димитриу прави планове да се махне от ултрамодерния блясък на Олимп в секундата, в която навърши 25 години. Да започне отначало, далеч от подмолната политика на Тринадесетте. Но всичките ѝ мечти се разбиват в мига, в който майка ѝ я принуждава да приеме предложението за брак на Зевс. 👰

Без никакъв останал изход, Персефона бяга към забранения Долен град и сключва сделка не с кой да е, а със самия дявол, мъж, когото доскоро е считала за мит. Мъж, който събужда у нея желания, за които дори не е подозирала, че съществуват… 😈

Книга първа от МРАЧЕН ОЛИМП
#НеоновиБогове в книжарниците от 9 април 🏰

# 216
Сторито на Ибис 💟

# 217
  • София
Точно отбелязах "Неонови богове" за четене и зарязах "Waking Olivia". Скоро не ми се беше случвало някой главен да ме дразни толкова, макар че започна добре.

# 218
  • В къщурката на хълма на феите
ох, пак ще фалирам Cry

# 219
К. Хувър - любима Heart
Неонови богове също ще се купува, антонацията звучи интересно. Ако някой е чел на английски може ли да сподели мнение?

# 220
  • Варна

Споменът за него
Автор: Колийн Хувър
ОЧАКВАЙТЕ НА 31.03.2022

Емоционален шедьовър за загубата, надеждата, скръбта, прошката...
И за любовта, която лекува.

Eдна фатална грешка изпраща Кена Роуан в зат­вора. Пет години по-късно тя е на свобода и се връща в града, където се е случил трагичният инцидент. Младата жена се надява да заживее отново с четиригодишната си дъщеричка. Но изглежда, че пос­ледствията от нейната постъпка са изгорили всички мостове към изкуплението и прошката, независимо от усилените ѝ опити да се докаже.

Единственият човек, който не я е отхвърлил напълно е Леджър Уорд – собственик на местен бар и връзката на Кена с дъщеря ѝ. Но ако някой разкрие, че той ѝ помага, двамата рискуват да изгубят всичко, което е важно за тях.

Кена и Леджър не могат да устоят на силното привличане помежду си и постепенно започват да се влюбват. Но младата жена трябва да намери начин да получи прошка, за да може да изгради наново бъдещето си.

# 221
  • Бургас
Не можах да я харесвам Колин Хувър. Явно съм една от малкото.
Иначе, вече има отговор на въпроса за героите на Empire of lust:
She hates him.
He hates her.
But they share a daughter.

# 222
  • Варна
К. Хувър - любима Heart
Неонови богове също ще се купува, антонацията звучи интересно. Ако някой е чел на английски може ли да сподели мнение?
Ето ревю
Скрит текст:

# 223
  • Euskal Herria
И аз избягвам Хувър. Както и Никълъс Спаркс и още някои други автори.

# 224
  • София
И аз избягвам Хувър. Както и Никълъс Спаркс и още някои други автори.
Същите и аз.

Общи условия

Активация на акаунт