За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
https://www.goodreads.com/series/169095-caraval - започнах тази поредица. Четеше ми се нещо такова след трилогията за камъните на Кирстен Гир, беше ми предложено под нея в ГР и засега ми харесва. Виждам,че поредицата е известна, а за първи път попадам на нея. Има я и преведена на български език.

# 286
Поредица ли е?

uote author=𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 link=topic=1417744.msg44538785#msg44538785 date=1648645747]
Егмонт обявиха, че на 30 април ще излезе "Креолският призрак" на Мегън Марч.
[/quote]

# 287
# 288
  • Бургас
Дали в тези книги ще пише какво прави Клейтън Карас, че ми домъчня за него и за жена му Холи Grin

# 289
  • Euskal Herria
Е, сигурно. То май няма поредица, където да не са споменати всичките герои.

# 290
Ново от Ергон.

Сгушена дълбоко насред историческото имение Уудмонт в Блустоун, Вирджиния, се издига изоставена оранжерия, потънала в облак от цветя. Вътре се крият корените на едно приятелство, започнало при невероятни обстоятелства, и тайните, които заплитат живота на четири жени през годините и поколенията.

Един ден, помолена да снима сватба в Уудмонт, Либи Макензи се запознава със собственичката Илейн и с младия Колтън Рийз, които се опитват да възкресят запуснатото, но невероятно красиво имение. Либи веднага е привлечена от чара на старата оранжерия. С какво я омагьосва това място? Чие е името Сейди, издраскано върху стената? Коя е самата Илейн? Защо присъствието на Колтън я тревожи? Под привидно спокойната повърхност на настоящето, около това място кипят страсти, чиято дълбочина Либи не подозира, но ехото им неудържимо я привлича и интригува. Докато изследва неясните знаци на миналото, тя ще се натъкне на шокиращо разкритие, което внезапно променя всичко...

# 291
  • Варна
Аз прочетох Всичко, което не сме били  и Всичко, което сме заедно на Алис Келен и много ми хареса. Не ми беше тийн както очаквах, а има и секс сцени. Главната е на 19, а главния е с десет години по стар и приятел на брата на главната. Само дето главния много се дърпа. Голямо въздържание му дръпна.
Скрит текст:
Даже ходи да спи с друга за да може главната да го намрази. Първата книга свършва гадно.
Разделят се, защото главния иска главната да иде в колеж и да изживее всичко, което е имал. Ама отговорен за това е брата на главната, защото каза на главния, че тя не иска да ходи в колеж заради него. Главния буквално и каза, да отиде в колеж и спи с други мъже.
Иначе края на втора книга е щастлив.

# 292
  • Бургас
Аз прочетох Всичко, което не сме били  и Всичко, което сме заедно на Алис Келен и много ми хареса.
Исках да прочета и историята на брата на главната героиня. И там имаше някаква закачка с колежката ли (шефката ли беше),която после му стана годеница

# 293
  • Варна
Аз прочетох Всичко, което не сме били  и Всичко, което сме заедно на Алис Келен и много ми хареса.
Исках да прочета и историята на брата на главната героиня. И там имаше някаква закачка с колежката ли (шефката ли беше),която после му стана годеница
То и за тях ли имало книга. Мене много ме ядоса на края на първа книга тоя брат.

# 294
  • Бургас
Ами не знам да има. Май не

# 295
  • Варна
Аха, а наистина би било интересно.

# 296
вчера случайно открих, че има и 4та книга на серията "Този мъж" на Джоди Елън Малпас. както и това че ноември се очаква и 5та книга "Тази жена" от името на Джеси. 4та книга я намерих на английски, някоя да я чела случайййно
чудя се също и за Закрилникът , някакви отзиви?

# 297
  • София
"Закрилникът: не я дочетох. Но аз не харесах и "Този мъж".

# 298
  • Варна
https://www.goodreads.com/series/169095-caraval - започнах тази поредица. Четеше ми се нещо такова след трилогията за камъните на Кирстен Гир, беше ми предложено под нея в ГР и засега ми харесва. Виждам,че поредицата е известна, а за първи път попадам на нея. Има я и преведена на български език.
Аз съм ги чела. Първата и третата ми бяха най интересни.

# 299
  • Бургас
Аха, а наистина би било интересно.
Излизат ми заглавия само на испански. Иначе има не малко книги. Като нищо някоя да е за големия брат

Общи условия

Активация на акаунт