За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Euskal Herria

Очаквайте на 12 април: "Островът на пеперудите" от Лекси Блейк, авторката на хитовата трилогия за семейство Лолес.

Пленителна любовна история за една силна жена и един упорит мъж в едно очарователно южняшко градче със своенравни и твърдоглави жители.

# 361
  • Бургас
ИК "Ера" също имат намаления на книги
https://www.erabooks.net/knigi/%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%80/%D1%80%D … B8%D1%86%D0%B0/1/

# 362
  • Варна
Няма да чета, но поне ще си гледам филмите.
Скрит текст:

# 363
  • Euskal Herria
Някой има ли впечатления от новата серия на Лекси Блейк, която сега ще пускат Ибис? Т. е. те обявиха първата книга, не знам дали ще превеждат останалите. До тук има четири издадени и тази година се чака петата.

Завърших "Тенекиена кралица"  - хареса ми, макар на моменти някак претупана ми се стори. Но пък финалът нали е щастлив. Слагам поредицата в графа "За препрочитане".
Прочетох и "Свалката" - понякога ми идват в повече нецензурните думи, но явно такъв е стилът на авторката. И в трите книги присъстват. Поне няма тежки драми и винаги е "и заживели щастливо". И героите са над 18 години Simple Smile. Сега остана да издадат и последната от серията.

# 364
  • Бургас
Прочетох и "Свалката" -
Скрит текст:
понякога ми идват в повече нецензурните думи, но явно такъв е стилът на авторката. И в трите книги присъстват. Поне няма тежки драми и винаги е "и заживели щастливо". И героите са над 18 години Simple Smile.
Сега остана да издадат и последната от серията.
Пет са книгите. Май бяха писали, че ще издадат всичките.

# 365
  • Euskal Herria
За кого са книгите? До тук имаше за Гарет и Хана; Лоугън и Грейс; Дийн и Али. Предполагам, че следващата ще е за Тъкър и Сабрина. А петата?

# 366
  • Бургас
За четерите двойки https://www.ciela.com/nasledstvoto-el-kenedi.html

# 367
Петата е сборна за всички двойки след години. Отзивите в Goodreads не бяха добри и я пропуснах. Следващата поредица Briar U започва със сестрата на Дийн и Фиц, продължава с дъщерята на тренера, новото момче в отбора и т.н.
Плановете на Сиела май приключват с четвъртата двойка. Оопс, сега видях че ще издадат и сборната.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 20:10 от rire

# 368
  • Бургас
За кого са книгите? До тук имаше за Гарет и Хана; Лоугън и Грейс; Дийн и Али. Предполагам, че следващата ще е за Тъкър и Сабрина. А петата?
Ще има за всяка двойка по отделно -сватба за едните; меден месец  за другите, леко пообъркано  предложение за брак за третите и последно,но не по важност -бебета за четвъртата двойка. Ако вие е интересно мога да напиша и имената им

# 369
Прочетох "Неразбрана" на Девни Пери и с нея си завърших поредицата Ларк Коув, като определено тази книга ми хареса най-много. Досега любима ми беше историята на Джаксън и Уила, но Дакота и София леееко ги поизместиха. Скоро планирам да видя и поредицата за Номадите.

# 370
Ларк Коув е интересна поредица, от Номадите чакам последната в ел. вариант.

link=topic=1417744.msg44595016#msg44595016 date=1649589174]
Прочетох "Неразбрана" на Девни Пери и с нея си завърших поредицата Ларк Коув, като определено тази книга ми хареса най-много. Досега любима ми беше историята на Джаксън и Уила, но Дакота и София леееко ги поизместиха. Скоро планирам да видя и поредицата за Номадите.
[/quote]

# 371
В тоя Ларк Коув, само първата съм чела, ама все бармани и сервитьорки ли са?

# 372
  • Euskal Herria
Не. Героите в отделните книги са с различни професии.

Христо Блажев публикува в групата на Сиела:
Цитат
Този уикенд чета последната коректура на "В целта", четвъртата книга от поредицата "Off-Campus" на Ел Кенеди, която очаквам да е по книжарниците до края на месеца. И вече се превежда и петата, знам, че ще питате.

# 373
  • Бургас
YanaDG, случайно да е ставало въпрос дали смятат да издават Briar U

# 374
  • Варна
На въпроса за новата книга на Лекси Блейк:
Предвиждате ли да издадете и останалите книги от серията? Харесвам авторката и досега всичко, което сте пуснали, го имам.
Ибис са отговорили:
Да 🙂

Общи условия

Активация на акаунт