За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Може ли линк  с описание на тази серия "Живот в Каролина " ,че не я намирам
https://www.goodreads.com/series/74147-dare-island
5 книги са.

# 391
  • Плевен / София
Може ли линк  с описание на тази серия "Живот в Каролина " ,че не я намирам
Книгите се издаваха от Арт Плюс и се предлагаха в Лидъл.
Третата книга е за Люк, втората е за сестрата Мег.

# 392
  • Бургас
Ооо, сетих се. Бях ги срещала из групите из ФБ. Даже май ги имам изтеглени ,но не съм ги чела

# 393
  • Euskal Herria
Реално четвърта и пета книга са за други герои, не от семейството - според това, което прочетох от линка. Значи да не съжалявам, че ги няма на български. И без това на моменти ме дразни превода, ама то това е обичайно за издателството.

# 394
  • Варна

Проблемът с призраците е, че те трябва да останат мъртви.

Точно това съм аз, но не мога да стоя далеч от Магнолия Мари Мейсън дори и един ден, да не говорим за една година.

А вече ни делят петнадесет.

Тя обаче най-вероятно ще поиска да ме убие на мига. И тъй като я познавам добре, не се и съмнявам, че е способна да го направи.

Но аз съм човек с мисия и разполагам с всичко за целта.

И така, Магнолия, идвам. Този призрак е готов за всичко, което си му подготвила.

В края на краищата има само един начин, по който това ще приключи, ако зависи от мен – с „докато смъртта ни раздели“.

Книга първа от поредицата МАГНОЛИЯ.

Планираната дата на издаване е 30 април 2022.

# 395
  • София
Мегън Марч и призрак? Дано е в преносен смисъл т.е. да не клони към паранормално.

# 396
  • Бургас
Не ,героя си е жив и здрав, от плът и кръв . По-скоро са го мислили за леко поумрял ,ако правилно разбирам от описанието в goodreads

# 397
  • София
Не ,героя си е жив и здрав, от плът и кръв . По-скоро са го мислили за леко поумрял ,ако правилно разбирам от описанието в goodreads
А, това е вече друга работа! Relaxed

# 398
  • Бургас
В друга поредица инсценираха убийството му за да го спасят от това, че беше крал от мафията. Лаклан му помогна да изчезне. "Убиецът" беше гаджето на сестра му. Тя самата вярваше, че е убит.

# 399
В друга поредица инсценираха убийството му за да го спасят от това, че беше крал от мафията. Лаклан му помогна да изчезне. "Убиецът" беше гаджето на сестра му. Тя самата вярваше, че е убит.

А тази поредица, в която са го "убили", издавали ли са я на български?

# 400
  • Бургас
Май Лаклан беше от Безмилостен крал
https://www.rulit.me/series/bezmilosten-kral

# 401
  • Euskal Herria
И аз за него се сетих. Ама той няма сестра.

# 402
  • Бургас
Чудя се от къде знам, дори не си спомням коя е. Погледнах, ето тази е Savage Trilogy by Meghan March. Чела съм фен-превод в wattpad. За съжаление ги "свалиха" всичките.

Така, допълвам. Лаклан ги има в горната поредица, като второстепенен герой. Сестрата на "убития" е секретарката на съпругата му във фабриката за уиски. Нейното гадже беше някакъв наемник, често работил с Лаклан. Колега на "призрака". Онзи също поработваше за Лаклан и други мафиоти. И беше тайно гадже на Магнолия. Тя много страда, когато го убиха.

# 403
  • Бургас
Тия фен преводи май и в Рулит ги качиха
https://www.rulit.me/series/divakt

П.С Дали ще трябва да чета и тази серия -за Дивакът или ще мога да стопля кой кум,кой сват,кой на булката брат? Кой е жив и кой е умрял? То тия са бетер "Дързост и красота "

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 13:03 от lina_bs

# 404
  • Бургас
Тази е!
Е, със сигурност можеш. Историята е за друга двойка, но пък и не пречи да я прочетеш. Фен-превода е ........... чела съм и много по-лоши. Така, че .....

Общи условия

Активация на акаунт