За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен / София
И аз попаднах на този фен превод. Сега не знам дали още го има, или е свален.
Свален е. Много фен преводи свалиха от там. Имаше на "Черни рицари АД", поредицата на Аби Глайнс. Сигурно има и други, за които сега не мога да се сетя.

# 316
  • Бургас
И Аби Глайнс ли има Черни рицари АД? Защото аз се сещам за серията на Джули Ан Нещо си Черните рицари АД, за едни дето уж правят мотори пък са тайни агенти

# 317
  • в сърцето на един мъж...
Вчера отметнах Рицар в блестящи доспехи на Джуд Деверо, от серията Монтгомъри/Тагърт. Бях забравила колко е увлекателно и буквално на един дъх я прочетох Simple Smile

# 318
  • Плевен / София
И Аби Глайнс ли има Черни рицари АД? Защото аз се сещам за серията на Джули Ан Нещо си Черните рицари АД, за едни дето уж правят мотори пък са тайни агенти
Аби Глайнс има друга поредица"Твърде далеч". Първите три книги ги издадоха на български език, а на останалите имаше фен превод в приложението. "Черните рицари АД" е от друг автор.

# 319
  • Бургас
Добре че ми напомни за Черните рицари. Бях ги забравила, пък са забавни.

# 320
в момента чета Поглед навътре на Бет Кери, забавна и интересна

# 321
В момента чета третата книга на Трейси Улф. Не очаквах, че така ще ме увлече, а е тийн книга. Напомня ми Здрач. Дано Егмонт издадат и останалите книги, когато се появят.
А могат ли да се четат по отделно? Защото гледам,че ще са 7 книги и не ми се започват сега и да чакам останалите.

# 322
  • Euskal Herria
Не, свързани са. Ако знаех, нямаше да ги почна, но късно видях.

# 323
Здравейте. Някой да е чел нещо на Никола Баро? Видях, че в Озон има няколко книги на промоция, и се чудя дали да си ги поръчам. Както и Игра и забава на Джеймс Солтър?

# 324
  • Бургас
За първи път ги чувам. Според ГР Никола Баро е май жена, германка. В Озон са писали, че е млад мъж, французин. Книгите му/и са с рейтинг около и под 3,5 и това не ми дава никакъв тласък да ги пробвам. Обаче пък са по 5-6 лв /някои/ значи не е много рисково да пробваш с една, пък може и да не са лоши.
Джеймс Солтър и той не се радва на завиден рейтинг, а че "книгата" е 160 стр никак не говори добре за него. Това за мен не може да е книга. Какво може да се случи за толкова кратко време, роман ли е, телеграма ли е?

Аз съм вече на половината на "Хипотеза за любов" и със съжаление трабва да призная, че книгата не покрива очакванията ми. Нищо не се случва, мудно се точи и е описана като забавна, но и хумора е муден. Лошо похарчени пари.

# 325

Аз съм вече на половината на "Хипотеза за любов" и със съжаление трабва да призная, че книгата не покрива очакванията ми. Нищо не се случва, мудно се точи и е описана като забавна, но и хумора е муден. Лошо похарчени пари.

Аз още не съм стигнала до нея. Сега чета на хартия Преди да те видя на Емили Хоутън. Доста ми е интересна. Въпреки че на моменти е леко депресираща, има и много забавни диалози.

# 326
Аз още не съм стигнала до нея. Сега чета на хартия Преди да те видя на Емили Хоутън. Доста ми е интересна. Въпреки че на моменти е леко депресираща, има и много забавни диалози.
За мое съжаление и за двете книги си дадох парите. Нито една не ми хареса. В Хипотеза за любов освен че няма толкова забавни моменти ами и все чакаш да снене нещо, и си чакаш... Същото е и при Преди да те видя. Да, различна книга е, не ми пречеше драмата на главната, но все пак... през цялото време в болницата се развиваше действието и чакаш пак да стане нещо, да тръгнат нещата в някаква посока, и чакаш. Даже май бях писала по-назад в темата, че ги подарявам ако някой ги иска

# 327
  • София
Аз пък снощи гледах Бриджъртън - сезон 2 и днес си прочетох отново историята на Антъни. Еми много ми харесват книгите. Kissing Heart

# 328
А как е сериала? Аз още от сезон 1 се отказах. Нещо не можех да го възприема главния

# 329
  • София
А как е сериала? Аз още от сезон 1 се отказах. Нещо не можех да го възприема главния
Абееее, главните пак са добре. Аз нещо Бенедикт, Колин и Пенелопе не мога да възприема. Не са представени в същата светлина както в книгите. И кралицата нещо не мога да я възприема.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 17:55 от missence

Общи условия

Активация на акаунт