За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 392
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
За заинтересованите:
В замунда са качени всички серии на Бриджъртън 2, но  субтитрите на Унакс са до 7-ми епизод

# 481
за жалост В целта за мен беше най-слабата от поредицата, нямаше толкова забавни моменти като в предните книги

# 482
  • Бургас
Вики, на английски ли я чете? А пета? За четирите двойки някой прочете ли?

# 483
Дам, с машинен превод... не беше много ок, но се четеше. Последната е след история на двойките. Амии беше ми малко скучна. Нещо като Красиво начало на К. Лорен от поредицата Красив негодник

# 484
  • Бургас
Аз съм ги чела и в Целта и Наследството в оригинал  Не бях впечатлена от книгата за Такър и Сабрина. Героинята  нещо ме дразни от предишните книги, та за нейната съвсем не я изтърпях Simple Smile
Иначе петата книга можеше и да не я пише. Можеше да напише епилог към отделните книги. Освен това в Наследството се появяват герои от другата серия ,която май няма да я превеждат и малко не става ясна картинката Simple Smile
Единствения момент,който ми хареса в петата книга беше, когато Дийн събра всички момчета  (като изненада) за ергенското парти на Такър -тези ,които се споменаваха в различните книги и са участници в различни случки Simple Smile Мило се получи.

# 485
Аз съм ги чела и в Целта и Наследството в оригинал  Не бях впечатлена от книгата за Такър и Сабрина. Героинята  нещо ме дразни от предишните книги, та за нейната съвсем не я изтърпях Simple Smile
Иначе петата книга можеше и да не я пише. Можеше да напише епилог към отделните книги. Освен това в Наследството се появяват герои от другата серия ,която май няма да я превеждат и малко не става ясна картинката Simple Smile
Единствения момент,който ми хареса в петата книга беше, когато Дийн събра всички момчета  (като изненада) за ергенското парти на Такър -тези ,които се споменаваха в различните книги и са участници в различни случки Simple Smile Мило се получи.

Блажев каза, че най-вероятно ще преведат и другата поредица. А и, като гледам, има доста голям интерес и за нея. Доколкото разбрах, след като излезе и петата, тогава ще се разбере ще издават ли и Briar U.

# 486
  • София
Никак не харесах първата от нея и останалите не се опитах да ги чета.

# 487
  • Варна
И аз не харесвам паранормалните серии на Нора Робъртс. Особено има една за вампири. Направо не можех да повярвам, че тя я е писала.
Но пък препоръчвам две от по-старите и серии Родена в...  и Мечти. И двете много ми харесват. Ако не сте ги чели пробвайте.

# 488
  • Бургас
Никак не харесах първата от нея и останалите не се опитах да ги чета.

За Briar U ли това?
Аз харесах втората -за дъщерята на треньора и играч от противников отбор -появявая се в първата  и четвъртата Simple Smile ( така го обясних,че ....)

Коя е тази серия Мечти на Нора Робъртс ?

# 489
  • София
За Briar, да.

# 490
  • Варна
Коя е тази серия Мечти на Нора Робъртс ?
Мечти

# 491
От първата серия Off-campus, така и не прочетох последната. Започнах я, но не ми вървеше и я зарязах. От другата Briar U първата беше зарязана и тя. Но втората ми хареса - за дъщерята на треньора. Другите не съм ги започвала.

# 492
  • Euskal Herria
Свърших "Неонови богове". Не е лоша книгата, ама можеше да е по-добре.  Малко като сбит преразказ ми беше, е, важното, че финалът е щастлив Simple Smile.

Който пазарува онлайн от Сиела, има ли проблем с влизането в профила си? Знам, че реорганизираха сайта миналия ден и се чудех дали поради тази причина не мога да се логна. Изписва ми, че или са ми грешни данните, или че профилът ми временно е ограничен.

# 493
Някой чел ли е поредицата "Живот в Каролина". Какви са Ви отзивите?

# 494
  • Бургас
Някой чел ли е поредицата "Живот в Каролина". Какви са Ви отзивите?
Чела съм май само първите две. За мен са приятни, не отлични, но приятни.

Общи условия

Активация на акаунт