Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 41 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Част от актьорите, подписали с Дисни:

Поствам сега пък клюки за Керем:

"Так Бюрсин тогда вообще монстр, а не ангел как его здесь пытаются выставить. После расставания с Сарыкая с кем он только не встречался : Аслы Турнали, Мелиса Донгель, Демет, блогерша Дуйгу Озаслан и всё это очень хорошо мусолилось в прессе. А во время поездки в США прекрасно провёл время с Мелисой Шенолсун (фото прилагается). Какой "идеальный" мужчина по версии журов. Мечта."

Брей, какъв Казанова бил Керем, пък ние се чудим защо Ханде му е бясна! Боже, тези рускини и турските журналисти са направо безкрайна комедия! Много се забавлявам с тях.

Мела - бившата на мой Озан отврат пълен нямам думи.... Която с наркоман му изневери на всичкото отгоре майкоо не ми напомняйтееее моля ви се,че брат и той е една друга трагедия където два пъти с Кире игра.
Да кажа само,че си спомням,че беше оплюта,че като беше с Евирген изтри Кирил от приятели заедно с Метин Акдюлгер и Бурак Дениз

Налбантова той си е свършил дълга да я подкрепи утре други ден може да играе с нея плюе се по жена и тн просто е нормално това,че тя се връща в стара ситуация е отделна тема то ще си проличи нали знаете за разваленото мляко и котката ако е така ще стане ясно кой няма да го пие въпросното мляко.

# 421
Е, чак дълг да подкрепи Хазал, предвид, че седмици преди това е спял до Ханде, едва ли.
Не знам какво е харезал, затова и не смея нищо да казвам. Каквото било - било. Реално не трябва да казват за никого нито дума, защото могат да играят заедно в последствие, но едва ли всички са си приятни.
Както и да е. Просто ми стана интересно, защото не знаех за това.

# 422
Момичета , радвам се ,че вече приемате и смешната страна на историята . Току виж феновете на ХанКер се разделят и се хванат за гушите Stuck Out Tongue Winking Eye
Що се отнася до Хазал Кая , не се изненадвам.че Керем я е подкрепил . Той е джентълмен ,а онзи журналист я беше нападнал много грозно и недопустимо . Не вярвам Ханде да се е разсърдила . Не ,че я познавам лично , но първо скандал заради Демет , сега Хазал . Това са глупости , убедена съм ,че тя се държи възпитано и колегиално , а и място под слънцето има за всички . Онур също я подкрепи Хазал  , все пак са партньори в последния и филм . Тук е момента да кажа ,че и аз недолюбвам другото Ханде . Харесва ми ,че провокативна заради ''моралното '' турско общество , но малко прекалява , а и годинките са започнали да и личат, и не и прилича кълченето . Радвам се ,че Онур бързо се отърва от нея , тя сякаш искаше да го заведе на сватбената маса , но е сгрешила човека . Ето кой предлагам за партньор на Ханде в бъдеще - Онур . Поне ще може да си обуе най високите обувки Stuck Out Tongue Winking Eye Озанчик и на мен ми е любимец , ама нисичък за нашето момиче . Много ми беше смешен в сериала , където си партнираше с Ясемин Алън , горкият все се напъваше да източва шия , за да е поне на едно ниво с нея .
А тази платформа Дисни ми опротивя , толкова скандали с кого подписали и не подписали . Голям праз , успехът на филмите и сериалите не зависят само от познатите лица , а е съвкупност от много обстоятелства .
Хайде лека нощ !
Пожелавам добри новини утре за Хан и Кер , например за нови проекти , ако не друго Smiley

# 423
Ето какво хареса Керем

Отговорът на Хазал Кая на Ахмет Хакан в Инстаграм: "Как може една жена, която се е пренесла 100 години назад да бъде естествена? Как може един актьор да играе такъв герой, сякаш това е нормална житейска ситуация, нищо особено? Как може една жена 100 години назад да се чувства свободна, независима и да не се чувства като чужда? Пера Палас не е житейска история, а фантастичен сценарий. Играх с всички тези детайли предвид. Може да не ви хареса, може би някои критици са се увлекли. Въпреки това, колкото и да се сте се увлекли, нямате право да мразите тялото ми и съществуването ми. Особено тези, които добре знаят да си държат езика зад зъбите, за да не загубят привилегиите си. Това не е вашето ниво!"

# 424
Да , това видях ,че Онур го е споделил в сторито си и явно и Керем го е лайкнал . Добре е отговорила . До сега не са я обвинявали ,че е бездарна . Нея все за кг я одумват , но на мен ми харесва , истинска е . Ако ме питате на коя актриса най харесвам фигурата ще ви кажа - на Демет , която в лице даже ми е леко грозновата , прекалено е екзотична за вкуса ми , точно защото има женствена не идеално слаба фигура .И Ханде в началото на Вратата не ми харесваше - ходещи кокали с една голяма кръгла глава . После като качи няколко кг стана по хубава . Това ви го казва човек ,който също държи на фигурата и външния вид , но не ми харесва , когато някои седят на дивана и най грозно обсъждат физиката на актрисите , без да погледнат себе си . Спомням си на времето колко помия се изля по Ханде ,че била напълняла .И какво от това , пак си е имала верни фенове тогава .

# 425
А, сега разбирам, защо толкова си те харесвам Налбантова! Sparkling Heart Много си ни е хубава зодията! Нали знаеш, че на Ханде асцендента също е везни. Това обяснява симпатиите ни към нея!

Диде, Sparkling Heart Мелиса Шенолсун е от малкото хора, които ме вадят от равновесие! Признавам си! Ходеше по едно време с една обица, която се подаваше под носа ѝ. Вместо да се впечатлиш, ти идва да се прекръстиш три пъти от суеверие, задно с "Боже, Боже ...". Не е грозно момичето, но сякаш се мрази и се наказва с неподходящи аксесоари и тоалети. Прекалено дива и разкрепостена ми е!

Много добре му е отвърнала Хазал на това подобие на журналист, който си позволява да обижда жени!

Фили, Sparkling Heart много си падам по Онур Туна! А, дано! Ще са страхотна двойка! Двамата високи, харизматични и предизвикващи сърцетуп! Жените ще въздишат по Онур, а мъжете по Ханде! Успехът им е в кърпа вързан!

Вижте на какво попаднах:
"🎬Компания OGM Pictures готовит новый проект для цифровой платформы Disney Plus под названием "Серый / Gri". Уже известно, что главную роль в нём исполнит Кенан Имирзалыоглу.
Сценарист - Бану Киремитчи Бозкурт, режиссеры: братья Тайлан.
✏Руководство платформы Disney Plus достигло соглашения с актрисой - Джансу Дере. Сразу после окончания съемок в сериале "Неверный", актриса приступит к съемкам для цифровой платформы.
✒Бурак Дениз так же подписал контракт с руководством платформы Disney Plus."

Представяте ли си, Кенан с Джансу като в "Езел"! Ето откъде са тръгнали слуховете за Ханде и Бурак Дениз.

# 426
За Онур не знам ,но с Ураз много би и се получило на Ханде
мисля чисто визуално а за Керем много сме говорили. Онур и аз много го харесвам. Страшен пичага си е.
-Аслъ Енвер
- Несли Атагюл
- Хазал Кая
- Дамла Сьонмез
Каня им се от години да става вече.
Мелиса за мен е една жива трагедия след Озанче просто го
 казвам и се подписвам върху казаното.

# 427
Диде, Sparkling Heart загледах се в подписа ти - и Пънар Дениз би била страхотна партньорка на Керем, а Каан и Ханде биха могли да се състезават по сдържаност и сериозност, а в следващия момент да ни взривят с прекрасни усмивки! Много ми харесва "Присъда"! Имам няколко серии да наваксвам!

Изборът ти за партньорки на Керем е прекрасен! Всички са ми любимки! Дано да почнат да снимат, за да имаме повече теми за разговор!

# 428
Диде, Sparkling Heart загледах се в подписа ти - и Пънар Дениз би била страхотна партньорка на Керем, а Каан и Ханде биха могли да се състезават по сдържаност и сериозност, а в следващия момент да ни взривят с прекрасни усмивки! Много ми харесва "Присъда"! Имам няколко серии да наваксвам!

Изборът ти за партньорки на Керем е прекрасен! Всички са ми любимки! Дано да почнат да снимат, за да имаме повече теми за разговор!

Виж Озан давам ама Каан не...
Много висока летва е за Ханде той както е обран и после става страшно който е гледал Севдата знае за какво говоря отлично това е тигър разхождащ се като котка в играта си. Много е готин като Ългаз обожавам го и сега.
Пънарка много я харесвам толкова е красива и готина гласът всичко и е 10/10 като заплаче чак мен нещо ме пробожда определено ,но и тя е височка за Керем даже с Каан който е по висок от Керем са на почти един ръст като сложи токчетата...

Иначе Фили тя Аллънката е готина ама е висока сега гледам,че Алперенката е с нея и
 Девели стърчат пред него та пушек се вдига...
Озан да бедния как се надигаше ха-ха-ха напомни ми го та ме разсмя посред вечер тя в ШМ беше на пантоф,че като сложеше токче ставаше 3 метра и Кире отдолу я гледаше пък в Дните токчето не го свали та те така иначе е готина мадама и уважавам много.
Той Кире и Лидия я гледаше така отдолу след 3-ти епизод...

Не е зле да повтори с Бурджу Бириджик ,че ЙиКюб е голяма рана и при мене нищо,че съм ЙиБелка.

# 429
Уж да спирам и да си лягам , ама се сетих - моята любима Несли ще се снима в нов проект ,  партньор - все още загадка .Боже с Керем ще са страхотни ! Ама кой знае ...

# 430
Уж да спирам и да си лягам , ама се сетих - моята любима Несли ще се снима в нов проект ,  партньор - все още загадка .Боже с Керем ще са страхотни ! Ама кой знае ...
Това ни е чок мечта от бая време тук знаеш да затворя вечерта и така да те пратя да наниш

Старо ама качествено....
Филе, да подчертая и за Озан я искам който от двамата е нямам претенций.Може и двамата да се избият за нея хич нямам проблеми и по тази тема въх тогава ще съм по съсредоточена в/у мъжкия каст обаче ялан йок.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 00:35 от x BlackRose x

# 431
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

# 432
Добро утро. Heart

Много се радвам, че снощи темата е била активна. Само да уточня, че тук всички харесваме Керем , защото до някаква степен го опознахме сега , какво е било преди и как ни се е струвало преди е без значение, защото не можеш да си сформираш мнение за човек от 2 снимки и 1 интервю , или пък да го определяш , заради партньора му в живота, неправилно е , да, но хората сме първосигнални и повечето ни първи впечатления за хората даже не зависят от нас , а от някакво малко кътче в мозъка ни наречено интуиция/усет или нещо от сорта. Stuck Out Tongue Winking Eye Трябва да признаем , че често първите впечатления са грешни. Сега да не навлизам в подробности какво е било първото ми впечатление за мъжа ми и за едни от най-близките ми приятелки в момента, очевидно моят инстинкт/усет за хората или каквото е там, работи с обратен знак. JoyJoyJoy
Та, да се върна на темата, и с Керем беше същото, вече съм писала, не беше любов от пръв поглед. Не знам защо и се ядосвам, защото усещам, че и други хора са така, усещам, че ттози човек заслужава много повече признание за работата си, отколкото получава...
И в момента дори, на гребена на вълната, както се казва, в Турция са слепи и глухи...
Силно се надявам с някой от следващите си проекти да получи признанието , което заслужава. Hands Pray

# 433

Уау... каква активност в темата "какво интелектуолно ниво, каква експертиза" ... всичко свързано с "Кире".
Да стигнем до там и да си пишем кой е висок, кой е слаб и кой е с пирсинг...
Жалко за хубавите анализи и препратки към историята, поезията, психологията и какво ли не...
Участието ми в този вид масовка/миманс ще е обидно!
Благодаря, Ви момичета за това което научих, споделих и съпреживях с Вас!

# 434
  • София
Привет! Heart Eyes  Лек ден ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем Бурсин говори  за страстта си към спорта!
https://www.turkishtvclub.com/kerem-bursin-talked-about-his-passion-for-sports/

Керем Бурсин беше гост на мартенския брой на сп. Vogue Turkey. В интервю с известния актьор; „Разбира се, имаме трудни дни в живота, но когато мога да отделя време за себе си с тренировка, си напомням за това.”

Казва и добавя: „Добре, ще мине. Точно както напредвате с тренировките, така ще напредвате и в живота.” Той вдъхновява, като казва, че мързелът, който пречи на започването, отстъпва място на ентусиазма и вълнението.

Общи условия

Активация на акаунт