Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
БРО потвърди моите съмнения, крайно време беше да си признаеш.JoyJoyJoy
Тук момичетата романи изписаха заради теб Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 451
Ти пък Бро сега се сети да ги оповестяваш тези всеизвестни факти. Знаем, че изпитваше неудобство да си признаеш, затова и никой не попита. Пък и нали бяхте болни тримата по едно и също време, някак не вървеше да се шегуваме тогава Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пак добре, че русокосата софиянка не се е превърнала просто в софиянка... която не може да се познае Scream
Че Ханде е непридвидима...
Satisfied

Друго идвах всъщност да кажа, но забравих какво Scream
Аз и първоначално не бях в недоумение от действията на Ханде миналия ден, но сега колкото време минава по-смешно започва да ми става. Хич не си поплюва, от всички възможни места, където е следвала Керем го е премахнала казвате. Не знам кое може да е отключило подобна реакция, ама за човек като нея дето си държи на имиджа и премисля внимателно сериозна ще да е причината. Отговора бил пред очите ни, ах, Броо Scream Satisfied

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 13:48 от Margarita N.

# 452
  • София
Сега сериозно - явно е много ядосана, за да изтрие всичко и да го отследва. Друго обяснение нямам. Тъй като са известни личности, можеха да продължат да се следват, дори да са разделени. Не е нужно да си лайкват постовете. Но нямаше нужда да трие снимките, свързани със сериала и общи работни ангажименти, трейлъра на сериала и т.н. Така че по пътя на логиката е бая набрала. Тя си знае защо. Може да няма някаква конкретна причина, може причината да е самата раздяла. Просто раздялата сама по себе си да я е разочаровала, ядосала, наранила. Действително изглеждаха много влюбени, ако съдим по погледи, жестове, думи. А като човек е влюбен, е по-чувствителен и изживява повече нещата. Аз така и не разбрах как в един момент гледаха Мави и след два дни спряха да се лайкват.

# 453
Ами последва примера на Керем, поведението и в мрежите да е според моментното й състояние. Stuck Out Tongue Winking Eye Бясна е за нещо и го показва пред всички.

# 454
Да се включа и аз по повод зодиите Simple Smile
Аз също съм Стрелец Simple Smile не че ни защитавам 😁😁
Споменавала съм, че изучавам астология. В един хороскоп е много важно Асцендентът/т.е.знакът ти според часа на раждане/. Също така се гледат и много други неща, примерно в женски хороскоп Марс показва какъв мъж търси жената, а в мъжки-Венера. Зависи и от цялостното разположение на планетите и много други фактори, но няма да навлизам в подробности, все пак не е за това темата. А от къде знаем, че Ханде е с асцендент Везни,защото онлайн няма нейн час на раждане?
Пак казвам, не ни защитавам, но наистина цялостният хороскоп определя характера на човек, а слънчевият знак, т. е. зодията е само повърхността. И по принцип към 33та година и по-рано качествата на асц. започват много по-ярко да се появяват спрямо зодията. Та така... пиша го само с добри чувства, нали си споделяме 😁

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 14:07 от Étoile*

# 455
БРО, това беше добро Hands Clap Stuck Out Tongue Winking Eye
Sparkling Heart

# 456
  • София
Ето какво е слушала дълбоко наранената Ханде преди около един час на Спотифай!

"Двете страни на усмивката"

И част от текста на песента...

"Ще се срещна с мъж, преди да чакам мъж, това приключва дотук.
Проклета да съм, ако ми пука да изгубя най-добрите си години".

# 457
  • София
Интересен текст има тази песен. Какво да ви кажа - на мен ми става малко смешно. Ако това е, което иска да каже на Керем. Окей. Щом са разделени вече, всеки има право да продължи по пътя си. Нали така? И тя ще се среща с други мъже, и той ще се среща с други жени. Тепърва животът е пред тях. На мен ми е интересно да видя кои ще са следващите им половинки. Дали ще си изберат някой от актьорската гилдия, или ще се насочат към не толкова известни личности, встрани от шоубизнеса. За една приятелка софиянка питам. Trollface

# 458
Ами последва примера на Керем, поведението и в мрежите да е според моментното й състояние. Stuck Out Tongue Winking Eye Бясна е за нещо и го показва пред всички.
Ех, Маргаритке, влизам в тона ти. 🙃
Сигурно Керемчик е сгафил жестоко: я е казал някоя забранена дума, целунал рамото или пък я е хванал за ръка, където не трябва и те ти сега: огън и жупел! 🤪

# 459
Ако съм бях от привържениците на конспирациите бих започнала да се съмнявам, че има доза истина в приказките за собственика на Атасай.
Два аргумента в подкрепа (от съществени по-съществени Wink ) :
- песента  от днес
- модела в триенето на Ханде. Мурат го "изтри" от историята си, когато нещата с Керем се задълбочиха.
По аналогия - може Керем нищо да не е направил, просто имаме вече следващ кандидат ... от Карнобат Wink

Моля, не си забравяйте чувството за хумор в съседната стая докато ме четете Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 460
  • София
Замислих се колко двойки има, станали такива след екранно партньорство или участвали в един и същи проект, които са заедно и до днес. Тоест да обобщя - срещнали се на екранната площадка на един и същи сериал / игрален филм. Ами не са малко. Никак даже. За южната ни съседка става дума. Изброявам само част от тях, за които се сещам, може и още да има:

Айча и Алп
Айтач и Джемре
Бергюзар и Халит
Биге и Арас
Фахрие и Бурак
Серкан и Йозге
Йозге и Гьокберк (различни са двете Йогзе-та)
Несрин и Гьокхан
Афра и Мерт
Неслихан и Кадир
Башак и Чааръ
Хавсанур и Дениз Джан

Никак не са малко стабилните връзки между актьори, запознали се на снимачната площадка. Просто при нашите нещо не се получи. Wink

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:20 от Бърборанка с розови очила

# 461
БРО, от всичките изброени само за две двойки никога не се е чуло да имат проблеми:
Халит Ергенч-Бергюзар Корел (на него втори брак, 12 г.разлика) и Фахрие Евджен-Бурак Йозчивит (той дава вид на невероятен мъжкар, а тя 10 години се е напатила от връзката си с топженкаря на Турция - Йозджан Дениз.)
Всички други изброени все са имали търкания, които са стигали до пресата (Кадир и Неслихан), все са се разделяли поне по веднъж.
Признавам си, че две - три от двойките без фамилиите не мога да разпозная.
Така, че мисля успешните бракове артист-артист са по-скоро изключение, отколкото правило и никак не са много.

# 462
А това е последната песен която днес е слушала Ханде
Coming Back на Джеймс Блейк

Не мога да се придържам към това
Can't stick to that

Не може да ни избледнее до черно
Can't fade us to black
Така че се връщам, връщам се
So I'm coming back, coming back

Връщам се, връщам се
Coming back, coming back

Защото боли, защото боли
'Cause it hurts, 'cause it hurts

Като края на света
Like the end of the world

И като пътеката, като пътеката
And like the trail, like the trail

От душата, за която никога не съм мислил преди
Of the soul I've never thought of before
Така че се връщам, връщам се, с опашка между краката
So I'm coming back, coming back, tail between my legs

Забравете какво казах, какво казах, какво казах, какво казах
Forget what I said, what I said, what I said, what I said

Има една миля между сърцето и главата ми
There's a mile between my heart and my head

Така че вземам всичко, вземам всичко, вземам всичко обратно (вземам всичко обратно)
So I take it all, take it all, take it all back (take it all back)
Заключи се
You shut down

Показа как ме сваляш
Showed how you bring me down

Нямате ли представа къде е умът ми в момента?
Don't you have a clue 'bout where my mind is right now?

Казваш, че ме обичаш, истинско ли е?
You say you love me, is it real?

Но фантазирате ли за нещата, които наистина искате да почувствате?
But do you fantasize about the things you really wanna feel?

Знам, че фантазираш за живота, който наистина искаш да изградиш
I know you fantasize about the life you really want to build

Знай, че очите ти гледат Бог, скъпа, очите ми са скрити в хълмовете
Know your eyes are watching God, baby, my eyes are hidden in the hills

Първата ти грешка беше да ме искаш, когато знаеш, че не бях готов
Your first mistake was wanting me when you know I wasn't ready

Сложихте тези глупости тежко, не можех да позволите да ме съжалявате
You put that shit down heavy, couldn't let you regret me

Спомнете си лъжите около времето, което прекарахме, когато ме срещнахте за първи път
Remember lies around the time we spent when you first met me

Сложих лайна си тежко, не можех да ти позволя да ме забравиш, ммх (не, не)
I put my shit down heavy, couldn't let you forget me, mmh (no, no)

Никога няма да ти позволя да ме забравиш
Will never let you forget me
Иска ми се да можех да го взема
I wish I could take it
Да, обичам те и е истинско
Yes, I love you and it's real

Влязох твърде рано за убийството
I went in too soon for the kill

Но наистина искам да усетя
But I really want to feel

И мисля, че искам да строя с теб (Иска ми се да мога да го взема)
And I think I want to build with you (I wish I could take it)

Не можех да ти позволя да ме отхвърлиш (не)
I couldn't let you reject me (no)

Не можех да ти позволя да ме забравиш (не)
I couldn't let you forget me (no)

Исках да ме уважаваш
I wanted you to respect me

Исках да ме пуснеш вътре (Иска ми се да мога да го взема)
I wanted you to let me in (I wish I could take it)
Така че се връщам, връщам се, с опашка между краката
So I'm coming back, coming back, tail between my legs

Забравете какво казах, какво казах, какво казах, какво казах
Forget what I said, what I said, what I said, what I said

(Иска ми се да мога да го взема)
(I wish I could take it)

Има миля между сърцето и главата ми (не, не)
There's a mile between my heart and my head (no, no)

Така че вземам всичко, вземам всичко, вземам всичко обратно (не)
So I take it all, take it all, take it all back (no)
Иска ми се да можех да го взема
I wish I could take it

Иска ми се да мога да взема всичко
I wish I could take it all
Казваш, че ме обичаш, истинско ли е?
You say you love me, is it real?

(Връщам се, връщам се, връщам се, връщам се)
(Coming back, coming back, coming back, coming back)

Но фантазирате ли за нещата, които наистина искате да почувствате?
But do you fantasize about the things you really want to feel?

Знам, че фантазираш за живота, който наистина искаш да изградиш
I know you fantasize about the life you really want to build

Знай, че очите ти гледат Бог, скъпа, очите ми са скрити в хълмовете
Know your eyes are watching God, baby, my eyes are hidden in the hills

# 463
  • София
Едит:
Интересни песни слуша Ханде. Rolling Eyes

Дари, за да не качвам в темата куп снимки на актьори, които нямат нищо общо с Керем, ако ти е интересно - копирай имената в Гугъл и по снимките ще се сетиш кой, кой е. Очудващо за мен, но ги знам всичките. И съм ги научила покрай нашите и сериала за последните две години. Grinning

Всички изброени двойки са от доста време заедно, някои са сгодени. Само Айча / Алп и Джемре / Айтач са от по-скоро заедно. Като за проблеми, раздели и събирания, изневери и т.н. съм чела само за Неслихан / Кадир и Биге / Арас. Другите са си сериозни и стабилни двойки. Наскоро научих от вас, че Серкан и Йозге се били разделили в началото на връзката си и после се събрали, но това някое момиче тук в темата го написа, затова не гарантирам достоверност. Добавям и още една двойка, за която се сетих сега - Чаатай и Дуйгу. Колкото и да ги разделяха, зимата имаха едно клипче как излизат от ресторант заедно и опровергаха всякакви слухове за раздяла. Wink

# 464
Здравейте момичета! Два дена четене и емоции, а сега и моята версия за развихрената Ханде из мрежите. Подчертавам това е информация от тук в темата и от руски източници-колко е истина отделен въпрос.
Ханде започва изясняване на обстоятелствата и се стига до раздяла.Опити за сдобряване, но ние сме наранените и се държим на положение. Идва 14 .02 колкото по-далече толкова по-добре. Лондон Няма реакция от Керем 8 03 Керем на екран игнорирал Ханде.
За Керем-следя го (без периода на връзката му със Серенай) от времето, когато не можеше да направи едно изречение на турски. Няма да го описвам. Изписа се много за качествата му. Да намериш мъж, който  в прав текст ти казва, че докато си до него друга няма.....и да направиш скандал дали за професията или семейството ..не го приемам. Имаш проблем разговаряй. Моят баща казваше, че птичето каца веднъж на рамото.
И още нещо- онази картина с черната половина- под чернилката е бил Керем- поне за мен( Имах познат художник, който така покриваше платното, когато искаше да премахне нарисуваното) Керем е показал, че вземе ли решение връщане назад няма.( Серена от нерви в болница влиза през 1 месец)
Аз чакам до края на март, а може и по-рано Gunfer da izleze s официално съощение.
К.Б. си ми е слабост и за първи път го виждах толкова увлечен. Той я беше издигнал на пиедестал. Ако имаше до себе си умна жена можеха да са до старост заедно. ( пример Халит и Берг)

Общи условия

Активация на акаунт