Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Назад по страниците срещнах инфо в спойлер за Айча и Алп и се замислих те дали са подложени на този постоянен натиск от фенове и журналисти като нашите. Въпроса ми най-вероятно е риторичен...
Всеки път едно и също, само "жертвите" са различни...
Има ли химия на екрана, актьорите са влюбени - друго не може да е. Започва голямото дебнене за появата им някъде заедно, поведение, изражения и отражения ... докато не се появи потвърждение. Оттам нататък хайде да разберем заедно ли живеят, планове за бъдещето, женитба или може би бебето ще изпревари сватбата... Няма признаци за подобно нещо, та те са пред раздяла, Scream отношенията им са охладнели Joy
 Не им е лесно на светските двойки. Все ги причакват, все с едни и същи глупави въпроси ги притискат и накрая без да има проблем помежду им си мисля биха се поддали на внушението, че такъв всъщност съществува Rolling Eyes

Идеални хора естествено няма и конфликтни ситуации могат да възникнат и без външна намеса...

# 586
  • София
Марги,
от скромните ми впечатления нито Айча и Алп, нито Джемре и Айтач бяха толкова преследвани, колкото бяха Ханкер. Да, имаше досадни въпроси на журналисти. Джемре и Айтач веднъж ги бяха причакали пред един ресторант след вечеря, за да ги питат имат ли връзка. Но някак си не беше чак такава лудница, каквато имаше при нашите. Но според мен това се дължи на световния успех и интерес към сериала и към Ханде и Керем съответно. Те бяха по-известни и по-интересни. Следователно журналистите се бяха насочили основно към тях и по-малко към останалите. Това са моите впечатления, разбира се. Simple Smile

Едит:
Има и друго - слуховете, че Керем и Ханде имат връзка, започнаха още лятото на 2020 г., дори бяха питали Керем дали Мурат и Ханде не са се разделили заради целувката им в края на първи епизод. Откакто Ханде се раздели с Мурат, започна да се пише за нея и Керем. И това продължи месеци наред. Дебненето, предположенията. Те обявиха връзката си около 10 месеца след това. Докато другите две двойки много по-бързо се обвързаха официално. Мисля, че първи бяха Джемре и Айтач. Но и при двете двойки криенето, ако въобще е имало такова, продължи по-малко от 6 месеца. Така че като умножиш популярността на Керем и Ханде покрай сериала, с цялото това дебнене месеци наред, си представи за какъв социален натиск става дума. Наистина бяха в устата на всички. И това им е дошло в повече със сигурност.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 00:32 от Бърборанка с розови очила

# 587

Този не е грозен въобще ( за моя вкус е доста тъмен )  , да не говорим за другите му ''предимства '' Stuck Out Tongue Winking Eye
Този - Камер Атасай, в същност има невероятно сини очи. Половин глава над Ханде е. От стар род златари - дядо, баща и той е внука. Има вид на човек, който Ханде би харесала (нямам предвид парите и външността).
Ще поживеем, ще се види.

# 588
Наистина никой друг не е преследван така истерично като Ханде и Керем . Голямо напрежение докато се разбере ,че са заедно , голямо напрежение , когато бяха заедно , а сега е вече истерия направо .
Но Бирсен писала ,че Ханде не е с богаташа ( тя нали свети на всички ! ) , сякаш някой вярва в тези глупости . Чудя се сега с коя ще сватосат Керем . Наистина би било добре , ако той си отиде у дома за известно време , В Тексас да си почине . Но ми се иска да обявят за негов проект . От онази вечер , когато ми хрумна за партньор на Неслихан си представям как ще играят като зверове двамата . Той ''накара '' Ханде да играе по-добре , сега очаквам Несли да изкара най доброто от него , още повече ,че няма да е ромком , но кой ме пита мен ? Страхотен кастинг директор би изкязал от мен , да знаете .
БРО , права си ,че вече е късно да ни казват каквото и да било , тя Хандето с нейното ''почистване '' ни каза , но по доста детински начин .
=========================================
О, Дари , добре го описа Атасой , аз го обявих за мургавичък , щом е синеок - става ! Шегувам се , впрочем , ако той и е писан на Ханде , той ще бъде или някой от половината на 7 млд население .

# 589
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Небезизвестната, особено в нашата група, Бирсен опроверга информацията за нова връзка на Ханде със собственика на бижутата - Атасай Камер:

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/hande-ercel-atasay-kamerl … -mi-sevgili/5168/

"В края на миналата година Ханде Ерчел стана лице на марка за бижута и по време на пресконференцията красивата актриса позира със собственика на марката Атасай Камер, като същевременно отрече твърдението на репортерите, че е скъсала с Керем Бюрсин.

След известно време слуховете се сбъднаха и Ханде Ерчел и Керем Бюрсин се разделиха. Тогава феновете, които бяха разстроени от раздялата на дуото, твърдят, че Ерчел започва нова любов с Атасай Камер, собственик на марката за бижута, и започва да залива DM кутиите на много акаунти в списания със седмици.

Като доказателство за тази връзка феновете цитират разговора рамо до рамо на Ерчел и Камер по време на срещата на марката за бижута. Въпреки това, когато проучих твърдението, разбрах, че няма такава връзка."

Нежни и красиви:

Все си мисля, дали по някакъв начин Керем не е обидил с нещо Ханде, което да е свързано с майка ѝ, за да последва отписването на баща ѝ от последователите на Керем. Годишнината беше също през януари - на 10-ти.

Дари, Sparkling Heart освен това цялото му семейство участват в управлението на холдинга. Баща му и сестра му в хранителния бизнес, а той и майка му - в златарския. Бившето му гадже, чиито снимки видяхме, е дъщеря на собственик на друг известен холдинг.

Това ми напомни годежа на нашите Еда и Серкан, когато я питаха тя от кой холдинг е.

Ето ги заедно - Ханде и Атасай Камер на представянето на рекламата:

През 2018 г. Мерием Узерли е била лице на марката на Atasay.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 00:51 от Mira07

# 590
Да бе , Керем да обиди Ханде за починалата и майка ? Невъзможно . А баща и го е отследвал като е разбрал за раздялата , предполагам . няма да си прави колекция от ''зетьове '' . Може  пък наистина да се е обидила за нещо или просто са разбрали ,че са много различни като манталитет . Тя е обрана и е малко традиционалистка , той е западно възпитан . Сега като се замисля Серенай по му подхождаше в този аспект - доста е смела , провокативна и не и пука за хорското мнение . За ''чичаците '' в живота и нямам думи , ама всеки си знае за себе си .

# 591
На същото това представяне на марката Атасай Ханде каза,че е много развълнувана,даце и беше трудно да отговаря на въпросите.Ние се чудихме там ли е Керем не е ли?
Бяха Гамзе,Дилара ,Нилайко.Къде изчезнаха тези момичета?

# 592
За годишнината от смъртта на майката на Ханде Керем лайкна нейния пост и май коментар имаше. Не е това причината.
Аз за себе си считам, че са комплексни нещата:
- интригата около Дисни сигурно имаше роля в пропукването. Ако е искала Керем да не участва, а той е приел. Ако изобщо не е имала възможност да изрази мнение, а е прочела по вестниците.
- "Стрелкините" като им кипне па като надумат, надумат едни тежки приказки. После съжаляват, ама и на ината си мрат, не могат да се извиняват.
- привидно лековатия характер на Керем със сигурност в ежедневието дразни. Ханде пък е доста сериозна и много внимателна "Какво ще кажат хората"
- да не забравяме, че седяха затворени заедно докато боледуваха от корона. А Керем е хипохондрик. Така, че едва ли им е било много забавно.
Кой знае какви още генерални разминавания в светогледа, приоритетите и плановете за бъдещето са открили когато престанаха да бъдат Серкан и Еда.
Мога и от зодиите им да извлека още особености.
Но нашите разсъждения са си само съчинения по картинка. Въпреки, че на няколко пъти вече познавам неизказаното за гледани от мен двойки.
На представянето "Ханде-рекламно лице Атасой" тя видимо беше много притеснена, чак на моменти и притреперваше гласа.
Дали има заек в храста предстои да разберем. Дано да няма, защото богатите фамилии рядко си вземат актриси за снахи.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 07:54 от dariVale

# 593
Фили, Sparkling Heart просто споменавам възможни причини.

Търся някакво логично обяснение, а не кусури на Керем.

Като Мъри Sparkling Heart  съм се заела с детективски задачи. Тя е мис Марпъл по Агата Кристи, а аз Катрин Данс от романите на Джефри Дивър.

BUSHRA_GI, Sparkling Heart Гамзе, Дилара и Нилайко също спряха да лайкват постовете на Керем. Последно са отразили рекламата му на BMW на 19.01.2022 г.

Направи ми впечатление, че Ханде продължава да следва Гюнфер. Освен това, Атасай Камер също следва Гюнфер, но и Дамла от агенцията на Ханде. Атасай е харесал някои от постовете на Ханде, но повечето са свързани с рекламата на бижутата.

Дари, Sparkling Heart списъците ни съвпадат. Истината винаги проблясва и то в най-неудобния момент по законите на Мърфи. Ще поживеем и ще видим.

# 594
Да се коригирам и допълня. Младежа се казва Атасай Камер като дядо си. В същност фамилията им е Камер.
Дядото е 43ти набор, така че младежа е около 30 годишен (на око).
Ето и снимка на сините му очи:

# 595
  • София
Аз мисля, че и двамата няма да започнат скоро нови връзки. Под “скоро” имам предвид в следващите 2-3 месеца поне. Най-рано лятото можем да очакваме нещо в романтичен план от тях. Ще питате защо мисля така… Мисля, че и двамата ще се пазят сега. Според мен бяха много влюбени един в друг и все още не им е минало съвсем, каквото и да е станало между тях, че да се разделят. Чувствата не изчезват от раз след един скандал. Трябва си време, дори да се разделиш с човека. Понякога седмици, понякога месеци. Затова смятам, че им е рано за нови връзки. Въпреки че клин клин избива. Wink Но си мисля още нещо - според мен и двамата са уморени от истерията около тях. Да, това е точната дума - истерия. И ще искат малко да си починат от всичко това. От досадните журналисти с тъпи въпроси. От напористите фенове. От цялото това навлизане в личното пространство. А ако скоро започнат нови връзки с други хора, няма да е по-различно. Тогава постоянно ще се пише нещо - дали наистина са се забравили, дали не си правят напук, ще сравняват новите им половинки с тях, ще тръгнат слухове, че заради това им е раздялата. Ще бъде адово. Не че не са свикнали, но според мен ще си го спестят. Въпреки че любовта не пита, така че кой знае. Ще поживеем и видим. Simple Smile

# 596
Назад по страниците срещнах инфо в спойлер за Айча и Алп и се замислих те дали са подложени на този постоянен натиск от фенове и журналисти като нашите. Въпроса ми най-вероятно е риторичен...
💮👑💮👑💮👑
И да, и не - риторичен или не, въпросът е, че голямото криене още повече нагнети обстановката около Керем и Ханде. Истерията около тях с нож можеше да се реже, сега е същото, от колко седмици фендомът е като врящо гърне. Затова е важно и как ще постъпиш при този натиск. Керем много отдавна искаше да си признае, но имаше яки спирачки. Сега пак всичко е обвързано в тайнственост и това от време на време "избушва" в една или друга форма.

# 597
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Носят се слухове, че Хектор снощи е бил в розовата къща Wink

# 598

Другата ''новина'' обаче е ,че Керем се е върнал при Ягмур Т. .Сега остава да го върнат при Серенай....

Не, не... Сега остава да върнат Мурат при Ханде и хем сценката да бъде завършена, хем и "вратата захлопната"... Истина е, че явно вибрациите не им съвпаднаха на този етап... Някой да погледне дали няма ретрограден Меркурий, лунно загъмнение на Сириус или тотален разпад в шести дом... 😎 По-добре разделени и щастливи, отколкото заедно, но страдащи...

П. П. От мис Марпъл веднага се дегизирах в Алена и вече сама не мога да се позная... 😎 Ех, тези двамцата, на маймуни ни направиха...

Укмихнат ден, момичета!

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 08:43 от mury9

# 599
    Добро утро момичета.  Една слънчева неделя ви пожелавам.

В социалните мрежи се говори че именно Керем прави тези снимки на Ханде в снега затова тя е била толкова щастлива.
    Дано излезе вярно. Надявам се всичко около взаимоотношенията им излезе на яве с щастлив  хепиенд.

Общи условия

Активация на акаунт