Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, мили момичета, с днешна дата! Sparkling Heart

Леле, Бро, Sparkling Heart ти ни изчака да напишем отново "Война и мир" преди да си признеш! Знаех си! Шерше ла фам, както беше казал Александър Дюма! Затова се опитваше да ми обясниш, че причината не е това, което пиша, а аз - не, та не! Следващият път ще чета по-внимателно, а ти признавай по-навреме, моля те!

Étoile, Sparkling Heart Ханде и Керем в едно интервю бяха коментирали зодиите и асцендентите си. Ханде е зодия стрелец с ацендент везни, а Керем - зодия близнаци с асцендент лъв.

При него по-силно би трябвало да се усеща Цар Лъв, а при Ханде - стрелеца.

"Заедно с Овен и Лъв, Стрелецът е част от Огнения тригон. Той също така следва Близнаци и Дева като трети от променливите знаци , които са знаците, които се отличават с променливо качество. Митовете, свързани със знака, са за Енкиду (от епоса за Гилгамеш ), за кентавъра Хирон и Орион."

Слънчице, Sparkling Heart много от феновете преживяват раздялата им все едно, че се е случила на тях и изпадат в депресивни състояния. Прочетох потресаващи коментари и се отказах.

Видях, че има още нови постове и се връщам да ви прочета.

Бели, влюбени и добри:

Прекрасната Ханде:

Чаровният Керем:

# 481
  • София
Ето такава двойка искам да гледам по Disney, Неслихан Атагюл и Керем Бюрсин. Сюжетът да е някакъв сериозен. Може екшън, с елементи на любовна драма. Неслихан ще плува в свои води, а Керем ще смени малко ромкома.

# 482
Привет момичета,
от известно време гледаме трети сезон на сериала Не чукай на вратата ми,няма да ти отворя.
Сценарист-живият живот.Не бяхме известени за такова продължение ,то ни свари малко неподготвени.
Звънчета,камбанки,жокери ни подсказваха за проблеми,ама...Но каквото такова.Явно непреодолимите противоречия са наистина непреодолими.
Керем на интервюто на 8 март наистина изглежда страхотно,но в погледа му няма живец и е някакси меланхоличен.Според мен.
Ако на Ханде триенето на снимки ще и донесе някакво успокоение-няма лощо.
Жалко,че пътищата им се разминаха.

# 483
  • София
Явно всеки си интерпретира нещата по свой начин и пречупва всичко през своя поглед. Което е нормално всъщност. Ето и Bushra пише, че Керем не й е изглеждал баш щастлив на лайфа от 8-ми март. И други дами в темата писаха същото. Докато в моите очи той изглеждаше нормално - щастлив, безгрижен, жизнерадостен. В настроение и с онази палава усмивка, която само той си може. Въобще не даваше вид на човек, който преживява нещо лошо. Ако не знаех, че са разделени с Ханде, въобще нямаше да се замисля дали му има нещо. Защото за мен си е напълно окей. Очите му блестят, усмивката му си изглежда искрена и съвсем на мястото. Не знам. Различни хора, различни усещания. Чета ви с интерес и се замислям. Да не решите нещо друго. Чудя се дали аз не пропускам нещо. Пускам си пак лайфа и не, не виждам унил, тъжен, страдащ Керем. Никаква меланхолия не долавям. Thinking

# 484
  • Плевен / София
Явно всеки си интерпретира нещата по свой начин и пречупва всичко през своя поглед. Което е нормално всъщност. Ето и Bushra пише, че Керем не й е изглеждал баш щастлив на лайфа от 8-ми март. И други дами в темата писаха същото. Докато в моите очи той изглеждаше нормално - щастлив, безгрижен, жизнерадостен. В настроение и с онази палава усмивка, която само той си може. Въобще не даваше вид на човек, който преживява нещо лошо. Ако не знаех, че са разделени с Ханде, въобще нямаше да се замисля дали му има нещо. Защото за мен си е напълно окей. Очите му блестят, усмивката му си изглежда искрена и съвсем на мястото. Не знам. Различни хора, различни усещания. Чета ви с интерес и се замислям. Да не решите нещо друго. Чудя се дали аз не пропускам нещо. Пускам си пак лайфа и не, не виждам унил, тъжен, страдащ Керем. Никаква меланхолия не долавям. Thinking
Защо се чудим тогава, че Ханде е яхнала метлата....Има ли любов, която може да бъде забравена за два месеца...Ако са разделени от средата на януари разбира се....

# 485
  • София
БРО аз също не забелязах Керем да е тъжен. Дори се зарадвах и си казах,  най-накрая са се сдобрили и са щастливи. Беше усмихнат, с неговата закачлива усмивка. И на другата сутрин ме поляха с вряла вода. Вярно, че може да е успял да се прикрие. Все пак е артист. Никой не знае, какво точно преживява. Неговата реакция на случващото се е противоположна на тази на Ханде. Това кара доста фенове да интерпретират неговото поведение, като непукизъм и безразличие. Ето, че хората сме различни. Неочаквано, прибраната откъм емоции Ханде реагира бурно, а уж буйният и открит в поведението си Керем, сега е непроницаем откъм емоции. Иди, че ги разбери.
Все пак си мисля, че ако все още има силна любов, а аз съм убедена че има,  могат да стигнат до помирение. Такова нещо не се заличава за една нощ. Примери в техните среди има много. Ето Демет и нейният Озхан Коч. Лятото бяха в Париж, щастливи и влюбени. Върнаха се и неочаквано се разделиха. Тя изтри всичко с него, отписа се и дори написа "Аз вече съм свободна". Минаха 5-6 месеца и ето че отново се събраха. Та даже и сватба подготвят.

# 486
  • Кърджали
Аз по интервю, репортаж ме бих съдила за даден човек щастлив ли е, не е ли. Аз дето не съм актриса, колкото и да съм зле, ако ми се наложи много, мога да се събера, да се усмихвам и да изглеждам ако не преливаща от щастие, то поне нормално. А той е актьор, на всичкото отгоре е участник в репортаж с идея, с кауза. Толкова може да се посъбере и да не изглежда унил и все едно света се е свършил.

Всъщност, още не съм гледала този лайф все още. Трябва да седна и да го наваксам....

# 487
  • Плевен / София
БРО аз също не забелязах Керем да е тъжен. Дори се зарадвах и си казах,  най-накрая са се сдобрили и са щастливи. Беше усмихнат, с неговата закачлива усмивка. И на другата сутрин ме поляха с вряла вода. Вярно, че може да е успял да се прикрие. Все пак е артист. Никой не знае, какво точно преживява. Неговата реакция на случващото се е противоположна на тази на Ханде. Това кара доста фенове да интерпретират неговото поведение, като непукизъм и безразличие. Ето, че хората сме различни. Неочаквано, прибраната откъм емоции Ханде реагира бурно, а уж буйният и открит в поведението си Керем, сега е непроницаем откъм емоции. Иди, че ги разбери.
Все пак си мисля, че ако все още има силна любов, а аз съм убедена че има,  могат да стигнат до помирение. Такова нещо не се заличава за една нощ. Примери в техните среди има много. Ето Демет и нейният Озхан Коч. Лятото бяха в Париж, щастливи и влюбени. Върнаха се и неочаквано се разделиха. Тя изтри всичко с него, отписа се и дори написа "Аз вече съм свободна". Минаха 5-6 месеца и ето че отново се събраха. Та даже и сватба подготвят.

Всичко се случи за около месец-месец и половина

# 488
  • София
На мен Керем ми изглеждаше истински щастлив на лайфа, не актьорски щастлив, Алекс. Някои неща не могат да се изиграят, колкото и добър актьор да си. Така си мисля аз де. Може и да греша.

Гости, Ханде не може да се сърди на Керем, че се опитва да продължи с живота си. Като жена я разбирам напълно. Но се опитвам да се поставя в обувките и на двамата. И ми изглежда незряло да се ядосва, че той е бил усмихнат и привидно щастлив. Това не ми е сериозен повод да го отследва и т.н. Но за нея пък може това да е преляло чашата.

# 489
  • Плевен / София
На мен Керем ми изглеждаше истински щастлив на лайфа, не актьорски щастлив, Алекс. Някои неща не могат да се изиграят, колкото и добър актьор да си. Така си мисля аз де. Може и да греша.

Гости, Ханде не може да се сърди на Керем, че се опитва да продължи с живота си. Като жена я разбирам напълно. Но се опитвам да се поставя в обувките и на двамата. И ми изглежда незряло да се ядосва, че той е бил усмихнат и привидно щастлив. Това не ми е сериозен повод да го отследва и т.н. Но за нея пък може това да е преляло чашата.
Усмивката на всеки човек има хиляди нюанси...Протоколната усмивка за пред камери е едно....широката 100 каратова усмивка е друго...Предполагам, че Ханде е направила разликата и е видяла каквото трябва.
Разбира се, че и двамата имат право да продължат и да бъдат щастливи....

# 490
  • София
БРО не мисля, че заради това го е отследвала. Другаде е причината. Тя седмица преди това беше качила една нейна снимка, на която беше написала загадъчното "Не остана". Тогава се чудех, какво толкова предстои да се случи, че остава малко до това събитие. Сигурно е чакала някакво решение и когато не се случило е решила да сложи край. Но не можем да искаме тя да разбере Керем и да не страда. Който обича, страда. От страни е много лесно. Когато се раздели с Мурат нямаше такава реакция от нейна страна. Спокойно написа съобщението за раздялата. Което показва, че вече не е била влюбена. Защо сега не постъпва по същият начин. Защото е много влюбена. 

На това клипче с Мави се чува смеха на Ханде. Ето къде търси утеха, при сестричката и малката племеница. Пак те са нейната опора.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1502307683965321222

# 491
Здравейте, момичета по вечерно време Simple Smile
За това дали е щастлив или не Керем във видеото с интервюто, си трябва превод на това, което говорят.
Цитат
Все повече се убеждавам, че проблемът между тях е в приоритетите, които двамата са си поставили. Керем не е готов да се жени и да става баща. Той е заложил на кариерата в момента. Ханде пък явно вече е готова. Когато я попита журналист на последната й среща с Борджу, дали е готова да има деца, тя отговори: "Защо не! Ако е рекъл Господ, защо не!" А на следващият въпрос, дали очаква Керем да и предложи брак, тя отговори, че нищо такова от него не очаква. И Борджу тогава се намеси, като допълни: "Попитайте Керем по този въпрос. Защо питате нея. За такова нещо се пита мъжа, а не жената"...
 Тя седмица преди това беше качила една нейна снимка, на която беше написала загадъчното "Не остана".

Линде, както ги подреждаш фактите, нещата са много сериозни. Като се прибави и двуседмично пребиваване в Лондон... По-сериозни от разни приоритети. Аз отдавна мисля и при какви обстоятелства един баща може да отсвири любимия на дъщеря си.

# 492
  • София
Привет! Heart Eyes
Да се включа и аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Така изглеждаше Керем  на 05.11.2021 на баскетболния мач, където беше заедно с Ханде. Няма клатене напред-назад, облизване на устни, изкуствено весел смях. Спокоен, ведър.
Според мен на 08.03.2022 Керем беше напрегнат и изкуствено весел, непрекъснато се движеше, непрекъснато облизваше устни, . Лично мнение Stuck Out Tongue Winking Eye

Нека да не забравяме, че във връзката има 2 -ма. Може да не са еднакво и по равно влюбени, може да не са еднакво и по равно виновни, ако има раздяла, но никога не е виновен само единият. И защо си мислим, че мъжете не страдат при раздяла?! Sunglasses И че не им е тежко?! Щастлив ли ви изглежда Керем на фотосесията за VOGUE Man. Защото на мен не ми изглежда щастлив. Thinking Погледнета и шапката на темата ни Rolling Eyes

Покрай тази драма с нашите, се опитваме по външни белези - усмивка, движения, положение на тялото да съдим за емоционалното им състояние Sweat Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 19:41 от Dilemi

# 493
Като жена я разбирам Ханде, но погледнато от страни каква любов толкова са преживяли като изключим сетовете? След края на сериала единия насам, другия натам, колко ли време реално са били заедно, че да го преживява толкова Керем? Аз една подобна връзка, в която се виждахме 2 пъти седмично я преживях за 1 нощ.

# 494
Като жена я разбирам Ханде, но погледнато от страни каква любов толкова са преживяли като изключим сетовете? След края на сериала единия насам, другия натам, колко ли време реално са били заедно, че да го преживява толкова Керем? Аз една подобна връзка, в която се виждахме 2 пъти седмично я преживях за 1 нощ.

Подкрепям те наистина те си знаят...аз не виждам Керем нещастен тъй че всеки вижда каквото иска

Общи условия

Активация на акаунт