Леле, Бро,
ти ни изчака да напишем отново "Война и мир" преди да си признеш! Знаех си! Шерше ла фам, както беше казал Александър Дюма! Затова се опитваше да ми обясниш, че причината не е това, което пиша, а аз - не, та не! Следващият път ще чета по-внимателно, а ти признавай по-навреме, моля те!Étoile,
Ханде и Керем в едно интервю бяха коментирали зодиите и асцендентите си. Ханде е зодия стрелец с ацендент везни, а Керем - зодия близнаци с асцендент лъв.При него по-силно би трябвало да се усеща Цар Лъв, а при Ханде - стрелеца.
"Заедно с Овен и Лъв, Стрелецът е част от Огнения тригон. Той също така следва Близнаци и Дева като трети от променливите знаци , които са знаците, които се отличават с променливо качество. Митовете, свързани със знака, са за Енкиду (от епоса за Гилгамеш ), за кентавъра Хирон и Орион."
Слънчице,
много от феновете преживяват раздялата им все едно, че се е случила на тях и изпадат в депресивни състояния. Прочетох потресаващи коментари и се отказах.Видях, че има още нови постове и се връщам да ви прочета.
Бели, влюбени и добри:

Прекрасната Ханде:

Чаровният Керем:

И че не им е тежко?! Щастлив ли ви изглежда Керем на фотосесията за VOGUE Man. Защото на мен не ми изглежда щастлив.