Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 595
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
За мен Ханде сега ще избере пътя на работата. Ще приеме участие в нов сериал. По този начин ще е заета и ще се разсейва. Ще създаде нови контакти. Ще започнат да обсъждат новата й роля, новите й колеги, не толкова връзката й с Керем и общия им сериал. Новото ще измести старото.

Керем от своя страна ще избере да замине в Щатите. При семейството си. Там ще се справя с раздялата. Едно такова пътуване и срещите му със стари приятели и семейство ще го разсеят и отдалечат от всичко в Турция. Което, за съжаление, означава, че скоро няма да го гледаме на екран. Но какво да се прави.

Ще видим дали ще изляза права, но така ги усещам нещата. Wink

# 556
Айде ново двайсе

Хендe Ерчел и Керем Бюрсин бяха разделени от мениджърите си! - превода е през гугъл, който разбира езика може да внесе уточнение
Скрит текст:
Хенд Ерсел разглаби Керем Бюрсин и потвърди твърденията за раздяла. След това беше предявен нов иск. Говори се, че двойката не е искала да напусне, но мениджърът им е притиснал връзката да приключи, имайки предвид кариерите на двамата играчи.
Беше направено интересно твърдение за отделянето на Хандe Ерсел и Керем Бюрсин. Според слуховете ще трябва да известни играчи по невнимание се разделиха.
Твърди се, че мениджърите на Керем Бюрсин и Хендe Ерсел притискат двамата играчи да прекратят връзката си, имайки предвид кариерата си.
....
https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-ile-kerem-bursini-m … najerleri-ayirmis

Ако това е истина на Ханде мисля че пак е Айше Баръм не го иска Кире за зет и тва е такива сведения имаше и за Серенай и него навремето ама не ми се рови и дълбае сега...

# 557
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит празник!
Честит имен ден на всички които празнуват! 💐
Бъдете здрави и благословени! Flowers Four Leaf Clover

А том 4, накрая ще се окаже, че са се разделили заради децата ( кучетата), поради несходство на характерите, твойте не харесват мойте. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Аз се надявам, какво и да им минава през главата и сърцето да не остане там като камък, а да продължат с висока вдигната глава към нови успешни проекти.
Също така бих се радвала да ги оставят тез пишман журналисти да им се бъркат в живота, ако искат да кажат каквото и да е било, биха го направили по най- простия начин, било то с интервю или пък със съобщение.

Нали имаха и двамата игрални филми, какво става с тях?
Аз не съм много в час с Тур. кино, нито пък съм запозната с тяхните актьори( дори когато вие пишете за някои хора, на мен това ми излиза на китайски и хал- хабер си нямам, кой са те), но много бих искала да видя и на Керем филма и на Ханде, незнам защо, но си мисля, че ще са страхотни ( поне за мен).Revolving Hearts

А за музиката която слушала Ханде, добре че не ми знаете плейлистата.Joy

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:22 от Sisi*9

# 558
Айше Баръм , тази пък коя е... да не е влюбена тайно в Керем и да не допуска никоя до него, на лудост ми намирисва

Айше Барим работи като мениджър, комуникационен консултант и PR изпълнителен директор в медийната индустрия през последните 15 години. Тя продължава да работи с топ имена в телевизионната и кино индустриите, известни в страната и света. Барим е създател и собственик на ID Iletisim.

Скрит текст:
Създадена през 2002 г., ID, със своето обширно портфолио от 50 актьори - както утвърдени, така и нововъзникващи таланти, е активен в изграждането на кариерата си, като предлага персонализиран мениджмънт, PR и връзки с медиите и консултантски услуги в социалните медии, като последователно се стреми към дългосрочно... дългосрочен успех в кариерата и устойчивост с максимални приходи и признание, както на местно ниво, така и в световен мащаб. ID също така е специализирана в комуникационни консултации и предлага PR и рекламни услуги за телевизионни и кино проекти.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:25 от Slawena

# 559
  • Плевен / София
Айше Баръм , тази пък коя е... да не е влюбена тайно в Керем и да не допуска никоя до него, на лудост ми намирисва
Тези агенти нямат ли граници за правомощията си

# 560
Приказки под шипковия храст…
Мениджърите им казали. Да бе, да.
Разбирам, че им се месеха в началото, когато вървеше сериалът. Ясно ми е и с каква цел беше всичко това - да не се измества фокусът на феновете от сериала. Ама със списанието, което пуснаха Декември, точно така стана. Изведнъц седмици наред се говореше за снимкте им, интервюто, а сериалът беше някъде там… подправка към цялото ястие.
Сега, когато хората знаеха, че са двойка, свикнали са с това, онези меринджейковци ще ги разделят. От какъв зор? Няма логична причина да го правят.
Сега ще мине и тази мода, после ще излезе, че съзвездията им не сс подходящи един за друг. После Ханде много хърка и Керем не може да се наспи от това. Може да са се скарали и защото Ханде му носеше дрехите, а той нейните не може. От там се е ядосал.. пробвал е два-три клина, някое и друго бюстие и й ги е разширил. От там тя се ядосва и бам - раздяла.
Много вода ще изтече, докато разберем причината, а може и кладенецът да пресъхне и нищо да не разберем. Което няма никакво значение вече. Раздялата е факт, хората се примиряват, всеки си продължава по пътя.

# 561
Приказки под Шипковия храст
 Не можах да се стърпя Smiling Imp
Скрит текст:

Ушко, Зъбчо и лошия козел Бартек... Ханде, Керем и Айше Б.

минало , заминало, или ...

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:49 от Slawena

# 562
Здравейте, момичета!
Мелис е казала в Инстаграм, че мислят да посетят Турция през лятото със съпруга ѝ и Тео.
Голям почитател съм на сериала и на двойката Керем-Ханде. Нещо не ми дава мира последните дни - как и защо това видео, направено на 21 декември, се появи точно в деня, в който Ханде спря да следва Керем в Инстаграм. Не мога да си обясня каква е целта и кой стои зад това. Ясно е, че не е направено с добри намерения. С цялата помия, която в момента се излива, неизбежно правя асоциация с март месец миналата година и историята с Мурат А., която си беше абсолютна измислица.
Странно ми е и как на 15 януари всичко между Ханде и Керем е наред, а на 18 или 19-ти вече не е. Това според социалните мрежи, защото от тях се осведомяваме за живота на известните. Наясно съм, че виждаме само това, което ни показват и го интерпретираме според собствените си разбирания. А това, което ни се показва, сигурно е 1% от цялата картина. Аз не вярвам в “теория на конспирациите”, но има нещо в хронологията на събитията, което не ми е както трябва.
Жалко е според мен, че все повече хора изживяват живота си и връзките си в СМ, а не в реалността и вместо да се усмихнат на любимите си хора до тях, те го правят чрез лайкове и емотикони в Инстаграм. Това може би важи с още по-голяма сила за т. нар. “звезди”.
Много харесвам Ханде и Керем и мисля, че тяхната приказка беше истинска. А знае ли се, може и да следва продължение…
Благодаря на създателките на темите и на всички пишещи в нея! Следя ви с удоволствие. Извинете ме за дългия пост.

# 563
  • София
Аз пък няма да се правя на пророк. Никога не казвам "никога". Защото дори и Ханде и Керем не знаят, какво им е определила съдбата за утрешният ден, та ние ли можем да знаем. Но вече категорично сме ги разделили и помирение никакво не виждаме.  Вместо да им пожелавам да са щастливи с други, аз им пожелавам да се съберат и да са щастливи заедно. Какво по-хубаво пожелание мога да им кажа. Примери на разделени и след време сдобрени има много.

Относно мениджърите, мога само да припомня едно изказване на Керем при посещението си в Испания. Тогава той сподели, че Гюнфер го е предупредила да не говори за Ханде. Ако намеря видеото ще го кача.  И то, когато всички вече знаехме за тяхната връзка. И тогава също се чудех, защо да не говори, нали са официално двойка. При комшиите няма логика.

Чакам по-хубави и щастливи дни за моите любимци. Вярвам в силата на любовта.  

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 17:01 от БлагаВест

# 564
Кое е най-прекрасното в случая, знаете ли? Че една друга любов на актьори от сериала се разви успешно след него, въпреки че дори  не се предполагаше нищо по време на сериала за тях двамата .. Минаха тихомълком  в удобната ниша и сянка на Керем и Ханде, незачетени от журналисти и хроникьори, но удържали и съхранили любовта си... Бързо намериха други роли и се изявяват в тях, като акцентът вече не е върху личното им пространство, а професионалното.. Керем и Ханде станаха жертва на собствения си блясък и насъбрала се популярност... Не можаха да удържат на фокуса и вниманието, на силните ветрове на върха... Къде-къде е по-удобно в подножието на планината и заслона под върха... Колкото по-рано започнат с нови проекти и нови роли, талкова по-бързо ще оттласнат вниманието от себе си... И тогава отново ще настане време за нови емоции, нови образи и нова любов... А защо не и завръщане към една стара, още по-силна, но по-осъзната, по-пречистваща и по-мъдра от преди...

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:48 от mury9

# 565
  • Плевен / София
Кое е най-прекрасното в случая, знаете ли? Че една друга любов на актьори от сериала се разви успешно след него, въпреки че дори  не се предполагаше нищо по време на сериала за тях двамата .. Минаха тихомълком  в удобната ниша и сянка на Керем и Ханде, незачетени от журналисти и хроникьори, но удържали и съхранили любовта си... Бързо намериха други роли и се изявяват в тях, като акцентът вече не е върху личното им пространство, а професионалното.. Керем и Ханде станаха жертваь на собствения си блясък и насъбрала се популярност... Не можаха да удържат на фокуса и вниманието, на силните ветрове на върха... Къде-къде е по-удобно в подножието на планината и заслона под върха... Колкото по-рано започнат с нови проекти и нови роли, талкова по-бързо ще оттласнат вниманието от себе си... И тогава отново ще настане време за нови емоции и нова любов... А защо не и завръщане към една стара, още по-силна, но по-осъзната, по-пречистваща и по-мъдра любов...
+1
Напълно съм съгласна....

# 566
JuliaB, няма за какво да се извиняваш. Не само споделям по-голямата част от мнението ти ами те почувствах точно като глътка свеж въздух Relaxed

Другата двойка са екранните Ферит и Пъръл, нали? Ехе, браво, задържаха се.

# 567
  • София
Не ме убивайте с камъни, моля, не целя да дразня или засягам никого, само споделям лично мнение - много хубаво звучи това да се съберат след време и любовта им да е още по-силна и истинска, но хич не ми се вярва. За съжаление, мисля, че раздялата им не само е окончателна, ами ще сложи край и на всякакви отношения помежду им, което е най-жалкото. От успешни партньори, добри приятели и впоследствие двойка, ще се превърнат в непознати един за друг. Не са първата, нито последната двойка, която се разделя по този начин. Но няма да се уморя да повтарям, че ми се искаше, ако нещата приключат, да приключат цивилизовано. Познавам много такива двойки, разделили се и запазили едни добри отношения. Сега чакам да дойдат по-добри времена и за двамата. Липсват ми усмихнатите, енергични и забавни Керем и Ханде. Simple Smile

# 568
За разнообразие да сложа днес едни други мои любимци и много белезници. ☺️

🤗

# 569
  • София
Ели,
Скрит текст:
точно за теб се сетих, защото случайно в Инстаграм ми изскочиха снимки от днес на едни други твои любимци - Айча и Алп. Радват се на снега и са качили снимки заедно. Изглеждат щастливи. Браво! И си помислих: “Ето това е нормална двойка. Не натрапват любовта си постоянно, но не се и крият излишно.”
Тъпо ми е наистина за нашите. Че не им се получи. Особено за Керем, защото за него това е втора сериозна връзка с колежка в Турция (Ямур не я броя) и поредно разочарование. Може с Ханде да е бил около година, а със Серенай - много повече. Но беше влюбен и в двете. Изглеждаше щастлив и с двете. И двете са успешни млади жени. Красиви. Стояха добре до него. Жалко, че така не му върви в любовта. Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт