Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 600
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Bell Привет, момичета. Честит празник. Бъдете здрави и благословени. Това с Heart за вас.
Bell Изчетох 119 коментара съвестно. Радам се, че всяка има своя гледна точка. Аз сякаш няма какво да добавя, освен да се повторя за n-ти път - не харесах триенето на снимки от Ханде, Керем бе прекрасен на интервюто, очаквам новите им проекти.
Bell И докато съм чела, Ханде качила снимка. Щастлива. И как няма да е - имат сняг. А аз последните 5 дни бях по снежните писти. Ето това за мен е сняг, но пък е друга тема.

Нещо, което ме кара да се усмихвам. /дали Керем пък вече не е в страната на неограничените възможности.../

И нека всички добри пожелания стигнат до тях, а любовта, която търсят ги прегърне.

# 541
  • София
Добро утро и честит Тодоров ден. На имениците честито!

Въпреки цялата помия, която в момента се хвърля върху Ханде от къде ли не, нейните последователи продължават да се увеличават.

Горе главата красиво момиче. След бурята винаги идва слънце.  
"Завистниците не искат това, което другите имат, те искат другите да нямат нищо".

# 542
Явно сериала започва по чужд канал?

Винаги красив и чаровен

Вярвам че любовта им ще победи накрая всичко.

# 543
Аз пък да цитирам Волтер: "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив."
Валидно и вчера, и днес, и утре. За Керем, за Ханде и за всички нас. Stuck Out Tongue Winking Eye

Yellow Heart Yellow Heart

# 544
Майката на Керем в Турция ли е или напротив?Не коментирате тази информация и за това питам.
На последните снимки Ханде с Керемовата шапчица ли е?

# 545
Майката на Керем в Турция ли е или напротив?Не коментирате тази информация и за това питам.

Хюстън по принцип...

# 546
  • София

Хюстън по принцип...
Преди време имаше сведения,  че родителите на Керем ще идват в Турция в средата на м.март,  2022. След това се пусна слух, че майка му пристига... Няма за сега съобщения, че са в Турция. Thinking

# 547
  • София
Едит:
Гледам новите Batman & Catwoman и си мисля нашите колко добре биха се вписали в тези роли. Чисто визуално, а мисля, че и актьорски биха се справили.

За съжаление, надали ще видим отново Керем и Ханде в общ проект. Frowning1

Шапката си е на Ханде. Не си спомням да сме виждали Керем с нея. Thinking

Ханде беше с нея в Ню Йорк и на снимката, на която са тримата с Мави и Мави гледа влюбено Керем. Wink

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 12:46 от Бърборанка с розови очила

# 548
  • Плевен / София
Добро утро. Hug
Ххаха, сега разбрахме защо Ханде е толкова слаба, на снежна диета е. Joy
А аз се чудя защо моите килограми от пандемията не мърдат...

# 549
Айде ново двайсе

Хендe Ерчел и Керем Бюрсин бяха разделени от мениджърите си! - превода е през гугъл, който разбира езика може да внесе уточнение
Скрит текст:
Хенд Ерсел разглаби Керем Бюрсин и потвърди твърденията за раздяла. След това беше предявен нов иск. Говори се, че двойката не е искала да напусне, но мениджърът им е притиснал връзката да приключи, имайки предвид кариерите на двамата играчи.
Беше направено интересно твърдение за отделянето на Хандe Ерсел и Керем Бюрсин. Според слуховете ще трябва да известни играчи по невнимание се разделиха.
Твърди се, че мениджърите на Керем Бюрсин и Хендe Ерсел притискат двамата играчи да прекратят връзката си, имайки предвид кариерата си.
....
https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-ile-kerem-bursini-m … najerleri-ayirmis

# 550
  • София
Да предположим, че това е истината - по някаква причина, непонятна за мен, Гюнфер и  ID (мениджърската компания, в която е Ханде) са поискали Ханде и Керем да се разделят. Какво са им казали? “Разделете се!” Не мога да си го представя. Но да кажем, че е истина. И какво? Нашите послушно ще отговорят: “Добре.” И ще се разделят. Ако има чувства, ако има разбирателство, ако има планове за съвместно бъдеще, не мисля, че ще позволят някакви мениджъри да определят дали да бъдат заедно или не. Звучи ми безумно направо. Има толкова много други двойки актьори в Турция, които са заедно. За тях не важи това правило, така ли? Техните фирми са окей с връзките им. Струва ми се, че вече всеки иска да има теория за тази раздяла. Не можем ли просто да приемем, че не им се получи?? Или в името на това да печелим пари, пишейки за тях, сме способни да пишем всичко. Така излиза. Говоря за журналисти, анализатори и тем подобни. Ханде и Керем са модерни в момента, имената им продават, ето защо дайте да ги обсъждаме, докато можем. И аз искам да разбера какво се случи. Искам да го чуя лично от тях. Но съзнавам, че това е техният личен живот и на този етап те не искат да го коментират. Уважавам това и ще изчакам. Ако след време споделят нещо, хубаво. Ако пък нищо не се разбере, здраве да е. Със сигурност разделени или заедно не могат да се крият вечно. В един момент ще стане ясно - заедно ли са или не, сдобрени ли са или не, съвсем ли са прекарили контакт или не. Но дали след време все още ще има такова значение за нас? Всяко чудо за три дни, казват. И това вярвам ще мине като всичко друго. Ще дойде време, в което няма да ни интересуват толкова Ханде и Керем като двойка и няма да изписваме страници с размисли за тях. Честно казано, аз вече претръпнах. Пиша по тази тема все още, защото това е на дневен ред и се коментира. Но съвсем вече ми е все тая заедно ли са, не са ли, ще се сдобрят ли и т.н. Някак си мина ми цялата еуфория покрай тях. Особено през последните месеци и всичко, което стана, някак си загубиха ме. Преди им се радвах искрено на любовта, красотата, усмивките, позитивизма и всичко хубаво покрай тях, но като започне да нагарча, както стана, вече не е същото. Пожелавам им всичко най-хубаво занапред и да открият това, което търсят!

# 551
Меринджеите ги разделили ...  официално... но все пак Керем тайно по дълбоки нощи, когато и зездите спят по бели чорапи се промъква в розовата къща, където Ханде с развети коси и по сатенена нощница ко чака с трепет... и после пак Керем по обратния път... само, че сега се оглежда дали някой папарак в засада не го дебне на лунна светлина... Кучетата естсвено не лаят, защото го познават и приказка безкрай...
или
Те  в леглото. Керем:
- Ще се опитам да те направя най-щастливата жена на света?
Ханде:
- Ще ми липсваш.

# 552
# 553
Всеки си има позиция по въпроса дали са заедно или не, но факта че това е ход на мениджъри и агенците им забраняват на журналисти да пишат за тях... айде 1001 нощ , том трети...

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 14:57 от Slawena

# 554
Bell Всеки намери своето място извън SCK. Актьорите успяха да се включат в различни сериали, филми, театрални постановки.  Животът продължава. Успех на "леля". Очаквам решенията на главните герои с интерес. Какво ще изберат, къде ще акостират, кои ще са партньорите им? А на вратите им отдавна чукат. Да видим на кого ще отворят.

Bell Изобщо не вярвам на "мениджърската" история. Съшита ми е бели конци. Раздяла има и тя е решение на двама зрели хора. Продължение ще има, но пътищата вече са различни. И да, в момента който започнат да снимат други сериали, ние също ще следим новото, но няма да забравим колко бяха влюбени. Поне аз го усетих така.

Ами, прекрасни са. Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:08 от st_ina

Общи условия

Активация на акаунт