Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Линде, този път да те подкрепя. Бая скалъпенКо изглежда и дано сме прави... Все в хорските чаршафи ровят, все сензация търсят, не им омръзна... Не беше отдавна когато на Керем му бяха лепнали Мелиса Дьонгел, а на Ханде - Мурат 2. Този път няма да избързвам и да вярвам Satisfied

# 526
Не хвърляйте камъни по-мен, но тези дни си помислих, че оттук нататък това момиче го очаква  чичко "Тръмп".   

# 527
  • София
БРО ми пусна мухата и аз влезнах в профила на Ханде в Инстаграма и вижте какво намерих. Съхранила е там снимките и видеата с Керем и от СЧК.  Ето част от тях. Това вече е голяма загадка.
Качвам само част от тях. Те са много.

https://www.instagram.com/p/Ca-AkvnlmfH/

Най-интересното обаче е, че преди 36 минути СаранМагазин качи тези две снимки и написа "Липсва ни Ханкер".
И Ханде веднага ги е качила в архива си.  

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 00:36 от БлагаВест

# 528
zdragolova, още се сещам за вашия коментар, че "Керем бил пуснал смс, а Ханде посочила вратата". Помня и какво ви отговорих. Сега не мисля по-различно. Satisfied

Момичета, аз пък на информация за други двама бивши партньори на Ханде попаднах. Айше Кутлу пасти да яде. Smiley

# 529
  • София
Момичета, аз пък на информация за други двама бивши партньори на Ханде попаднах. Айше Кутлу пасти да яде. Smiley

по-скоро латино-американски сапунен сериал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
  • София
Линде,
ти гледаш папката, в която автоматично попадат всички снимки, на които Ханде е отбелязана. Това няма общо със снимките, които тя качва, архивира и т.н. Първото е фийдът й. Основната стена един вид, на която излизат всички публикации, които тя самата качва и иска да се виждат в профила й. След това може да има Рийлс, но тя няма. Следват видеа. И накрая са снимките, на които тя е отбелязана от други хора. Wink

В случая тя е махнала видеото от първата, заглавната стена. Вижда се само като отидеш в папка “видеа”. Само че трейлърите за другите й сериали - Азизе, Халка, си стоят в основната папка на профила й. Така че явно пак е имала нещо наум, за да премести само този на Сен чал. Но Керем си е отследван и снимките с него изтрити. Това си е така. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 01:55 от Бърборанка с розови очила

# 531
  • София
Така е БРО. Те са в нейният профил в отбелязани.

# 532
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

# 533
Накарахте ме и аз да се превърна в мис Марпъл... Само плетката и лупата ми липсват... Е, добре де, ама ако наистина Ханде има вече нов човек до себе си, що с такава ярост, и то след появата на Керем във видеото, скорострелно ще тръгне  да трие снимки от своята професионална биография!? И то само такива, които й навяват спомени за Керем.. Нещо логическата нишка, пардон, плетка, на баба ви Марпъл не ми се връзва.. Пък и ако съм щастлива с новия човек и не ми пука за бившия, няма да седна да правя такива *маневри на петия етаж*, че чак да трия и моменти от представянето на сериал, който ми донесе толкова много слава... Че Ханде е бясна, бясна е.. Но пък силно се съмнявам, че вече е в прегръдките на друг.. Сигурно я боли, но още е влюбено момичето... Зер, такава любов ни в сериал, ни в реал се забравя лесно.... ❤️

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 09:37 от mury9

# 534
  • София
Добро утро! Heart Eyes Спокоен и приятен  ден ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес е Тодоровден.  Flowers Four Leaf Clover Честито на всички именици, на техните семейства и приятели! Grinning
В съботата след Сирни заговезни е Тодоровден. Тази година т.нар. подвижен християнски празник се празнува на 12 март.

Скрит текст:

Почитането на Св. Тодор /великомъченик Теодор Тирон/ е засвидетелствано още в ранните векове на Църквата. Според преданието византийският император Юлиан Отстъпник, знаейки че 40 дни преди Великден християните спазват строг пост, решил да се подиграе с тях, като заповядал да поръсят с кръв от идолски жертви всички постни храни на пазара. Свети Тодор обаче се явил на патриарха и му казал: "Забрани на християните да купуват каквото и да е от пазара, понеже храната е поръсена с кръв от идолски жертви. Поръчай на тези, които нямат храна у дома си, да си варят пшеница с мед". Императорът видял, че мярката му няма ефект и заповядал храната да се продава както преди.

От благодарност Църквата празнува светецът в събота на първата седмица на Великия пост.

Според народните обичаи Тодоровден се празнува главно за здраве на конете, затова се нарича още Конски Великден, именно за това най-интересният момент от празничния ден е кушията.

При изгрев слънце мъжете сплитат опашките и гривите на конете, украсяват ги с мъниста, пискюли и цветя и ги отвеждат на водопой. Жените замесват обредни хлябове, като дават от тях и на конете. Варят и жито, което се благославя в църковния храм. После идва ред на конното състезание. Победителят се награждава, като конят получава обикновено юзда, а неговият стопанин – риза или кърпа. Спечелилият надбягването обикаля с коня си всички домове, за да честити празника. Навсякъде го посрещат радушно и поят коня му с вода.

В някои краища на България на този празника се изпълняват и обреди, свързани с младите невести, които са в първата година от сватбата. В Западна България например младата булка, облечена в невестинската си премяна, отива в петък вечер на църква. Придружава я свекървата, която носи тепсия с варена царевица и отгоре специален колак. Невестите остават навън, а свекървите влизат вътре, където свещеникът "отчита донесеното". По пътя до къщи те и другите жени ритат невестите. Върнатата царевица разпръскват по градините, за да расте посятото.

В други райони се изпълнява и още една интересна обредна практика за здраве и плодовитост. Сутринта на празника младата булка приготвя малки хлебчета. Празнично облечена, тя обикаля домовете на близки и роднини, раздава от тях, а домакините и пожелават деца. Накрая отива при родителите си, където са и зетят, и свекървата и се слага обща трапеза.

В Родопската област е известен обичаят Бекане. След църковната служба домакинята дава на всеки от семейството да хапне по няколко зърна от натопен в топла вода предишния ден грах. От него хвърля към тавана по една шепа за всички и за добитъка. Момите нижат броеници от накиснат във вода грах или нахут, украсяват ги с копринени конци и ги дават на избраниците си, а те им връщат подаръци.

На този ден имен ден празнуват Тодор, Теодор, Теодора, Божидар, Богдана, Найден.

# 535
Добро утро!
Хандемии закусва...сняг.

# 536
Ханде се радва на снега. Изглежда щастлива.

Дали Керем не е отсрани пре нея и затова да е щастлива? Дано да.

Приятна събота и неделя ви пожелавам.

# 537
Добро утро. Hug
Ххаха, сега разбрахме защо Ханде е толкова слаба, на снежна диета е. Joy

# 538
Дали знае Ханде,  че жълтия сняг не е за ядене 🤔🙄

# 539
Дали знае Ханде,  че жълтия сняг не е за ядене 🤔🙄

При наличието на 3 кучета и цял отбор котки, би трябвало да е наясно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт