Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 611
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Чувствам се сред свои и всички уточнения, че НЕхаресването ми на сериал/актьор по никакъв начин не го отнасям и към феновете му са излишни. Та, по същество.
Не ги обичах турските романтични комедии и все още е така, забавната им част на моменти е обида за интелекта... Включително и във Вратата. Усещам се обаче, че доста задълбавам в любовната история. Къде на майтап, къде сериозно, но ми се набиват разните съвпадения при двойките Еда -Серкан и Ханде-Керем. Някак странно се преплетоха сериал и реал. Не в смисъл, че го намирам за рекламен трик, ами режисьори и сценаристи сякаш бяха на страната на феновете и чат-пат оставахме с усещането, че Ханде и Керем любовта си я изживяват на екрана. Има и донякъде прилики с реални събития. Едновременно с Еда, която отсвири Дженк, Ханде стори същото с Мурат;  после докато Ханде и Керем отричаха, че са заедно отново го вмъкнаха в сериала (Еда и Серкан за кратко бяха просто приятели, имаше и там още нещо, че на работното място любовта е забранена); преди почивката на Малдивите подсказка в един от епизодите; с добре познатото "Еда Йълдъз" беше първата ми асоциация като веднъж Керем използва обръщението  Ханде Ерчел вместо просто Ханде. И тук идва причината за раздялата на Еда и Серкан - заради  здравословното си състояние не иска дете, но то вече е на път и нататък знаем... Ханде и Керем - при целия натиск който им се оказваше и постоянните въпроси за сватби и бебета, пък и просто като една нормална двойка все са говорили по темата. Ако той действително не е готов, може да се е стреснал при мисълта, че ще го застигне съдбата на героя му да се събуди женен с две деца. Шегичка Stuck Out Tongue Closed Eyes
При толкова случайности започвам на моменти да се чудя тези хора дали наистина не се влюбиха в героите си... Но предпочитам да вярвам, че те поне със сигурност умеят да ги разграничават нещата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 511
Билял изобщо не бих го нарекла уважаван журналист, по-скоро е жалък смешник. Той, дето ръси измислици на килограм, е същият като Акиф и другите жълтурковци.🤢 Единственото нещо, с което се отличава от тях, е това, че казва нещата, които искат да чуят феновете и някои му се връзват. Представя всичко розово и вдъхва напразни надежди на някои хора.
Не е и първият, съобщил за раздялата на Ханде и Керем. Просто подхвана вълната, когато навсякъде се пишеше само за това. Ама нормално, как ще изтърве златната кокошка! Та Ханде и Керем са едни от най-обсъжданите турски личности в последните почти 2 г. Представям си какъв трафик си докарва само от постовете за тях, да не говорим за останалите.
Каква достоверна информация от него, какви 5 лева?! И аз мога да седна пред камерата и да ви кажа, че имам връзки с много хора. После да почна през ден да качвам видеа за Ханде и Керем и да ви казвам, че много се обичат, скоро ще се оженят, че имат сериозни планове за бъдещето, а когато спрат да си лайкват постовете, изтрият общите си снимки и стане ясно, че има раздяла, да ви съобщя бомба хабера.
Ами то е очевидно, че раздялата е налице. Не ми е нужно някакъв си чичко в интернет да ми го казва.😉

Така и така съм се разписала, да добавя и някои други неща по темата.

Очаквах Ханде да изтрие още снимки и да отследва Керем, както и направи. На мен ми се струва съвсем нормално и бих постъпила по същия начин.
Това, което ме изненада обаче, е изтриването на снимките от сериала. Не виждам причина да го прави и ми се струва много несериозно.
Чета в социалните мрежи и виждам, че някои фенове още имат надежда и смятат, че Ханде реагира така, защото е афектирана и когато се успокои може нещата да се оправят. Аз обаче си мисля, че вече всичко окончателно е приключило. Като знам какъв човек е Ханде и как премисля всяко едно нещо, което поства в интернет, не мисля, че ще рискува да действа първосигнално, ако нещата не са с ясен край.
В крайна сметка важното е да са щастливи. А щом се е стигнало до раздяла, очевидно отношенията им не са били толкова прекрасни, колкото сме си ги представяли. Дано открият щастието с други хора, с които наистина да си паснат.🍀🤍
Нямам търпение и за бъдещите им проекти. Надявам се скоро да има нещо ново!🤞🏻👻

# 512
  • София
Ъъъ, нещо интересно изскочи - помните ли приятелката Нида, с която Ханде се разхождаше из Лондон? Оказва се приятелка с Атасай Камер. Следват се и в Инстаграм. Твърди се, че той е свързал Ханде с Нида.

Нищо не казвам. Добре де. Ще кажа нещо. Ако се окаже вярно и има нещо между Ханде и този господин, ще ми стане неприятно, признавам си. Едно такова лошо чувство ще остави Ханде у мен. Не че имам право да я съдя или каквото и да било, просто отстрани ще изглежда, че е зарязала Керем заради този. Спирам дотук. Дано това са пълни глупости, че не ми се мисли иначе. Close

# 513
Г-н Атасай и любимата му. Заедно и щастливи. В момента са в Дубай.
Не спряха да го преписват на Ханде.

Тези ако са нови съмненията за Ханде според мен автоматично отпадат.

# 514
  • София
Тези ако са нови съмненията за Ханде според мен автоматично отпадат.
2020 г
http://bimagazin.com/dorduncu-yila-romantik-kutlama/

# 515
  • София
Марги, в профила му тези снимки ги няма. Няма никакви снимки с жени. Нито в момента е в Дубай. Бил е там през ноември. Така че нямам представа дали действително тази дама е приятелката му в настоящия момент. Бях чела, че е сгоден и го чака сватба. Но и Билял каза, че Керем е пратил букет на Ханде, а тя не му вдигала телефона. Разбра ме. Wink

# 516
  • София
Доста обстоен образ на Ханде сте описали,от разярена яхнала метлата до огорчена ,и наранена.А сега от мен една асоциация,нали Ханде каза че иска да играе силна ,независима жена ,може би това трине отричане да е репетиция на роля,лошото обаче .че не можеш да бъдеш зрител на собствения  си образ,за себе си виждаш душата,това което си скрил от другите.
 А Керем-тъжен или усмихнат.Нали знаете радостта ти е споделена от всички,а болката е само твоя,в твоите вени тупти.Преди много години ,при подобна ситуация ,чувствайки се отхвърлена,една приятелка ми каза-Не унивай трябва време ,но време изживяно от теб,стегни се гримирай се ,усмихни се на живота,не доставяй радост на душманите, си.И  да аз бях унилата,а от мен се  оплакваха,че видите ли живота си живея.Затова и не мога да строя хипотези кой крив,кой прав,кой от тях е унил и кой радостен.Те са артисти,с една красота и един особен тембър фенове не се печелят,тоест достатъчно способни са да ни показват това което са решили,а техните чувства са за тях самите.
Много често се пише ,че когато Ханде изпусне парата,може да се съберат,а запитахте ли се дали Керем ще я чака изплезил език,или ще е прегърнал самотата,отхвърлянето със злост пред целия свят ,,и ближейки си раните ще се отдръпне.Може би и това да е причината за пътуването до Америка,за известно време да не стъпва по тези улици ,по които са вървяли двамата,да не вижда общите им познати които без думи го гледат сякаш го питат,преодоля ли.Може би и за двамата без значение как ще са занапред е добре една по голяма дистанция поне за няколко месеца.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:34 от Leddel

# 517
  • София
А на мен не ми излиза от ума написаното от Керем за рожденния ден на Гамзе " Аз ви обожавам, а вие  ме игнорирате" /цитирам по памет/ и преди два дена категоричното " Не си обичан" на  Неслихан

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:33 от Dilemi

# 518
  • София
Изгледах видеото на Билял Озджан с бг субтитри. Доколкото успях да схвана ще ви кажа какво разбрах.
Това с цветята и бележката не го казва самият Билял, а е въпрос от фен към него. И Билял го попита откъде му знае телефона. Попита го „Ти шегуваш ли се. Някъде написано ли е.”
Каза само „Те се помириха. Двамата с Керем сключиха мир.” И толкова.

След това обстойно коментира това видео, на което се вижда как Ханде разговаря с Атасай.
Вижда, че непрекъснато преминават хора. Не са изолирани от останалите. Не се крият. Казва, че това е някакъв разговор между шеф и служител. Никой не знае за какво говорят. Снимал го е някой тайно.
Отново фенове питат, може ли да са се разделили заради някаква евентуална връзка с Атасай. Че Ханде била влюбена в собственика. И това, защото говори продължително на снимачната площадка с него. Какво правел собственика на фирмата там. И Билял отговори следното: Ханде Ерчел е известно име и рекламно лице и собственика има право да бъде там за да го представи. Няма правило собствениците да не присъстват. Рекламата струвала около 10 милиона турски лири. Този човек има връзка с красива дама от 4 години. Дама позната в обществото. Атасай Камер е 36 годишен бизнесмен и живее в Лондон. Учил е икономика след това бизнес администрация в Ню Йорк. Той има личен живот и това трябва да се уважава.
За Ханде каза че никога, никога когато е във връзка не си е позволявала да го прави с друг и то с човек, с когото има бизнес договор. Никога не е влизала в такова нещо.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:49 от БлагаВест

# 519
  • София
Линде и всички останали момичета, намерих инфо - накратко: въпросната дама от снимките се казва Cevher Özyavuz, но с Атасай са разделени. Дори не се следват в Инстаграм, затова и той е изтрил общите им снимки от профила си. Към момента не се знае дали той е обвързан или не. Wink

Живеел в Лондон, приятел с Нида, Ханде беше в Лондон. Нещата не отиват на добре… Grinning

Тук често казваме, че няма дим без комин, само дано коминът не се окаже Атасай бей. Ясно ми е, че Керем и Ханде ще имат нови половинки някой ден. Но хич не ми се иска да се окаже вярна историята с този Атасай. Заради симпатиите ми към Ханде. А и е хубава жена. Този може да е умен и добър мъж, но на външност не стои добре до нея. Ох, не знам. Не ми се мисли повече в тази посока. Отсега ме обвзема едно неприятно чувство. Confused

# 520
  • София
Линде и всички останали момичета, намерих инфо - накратко: въпросната дама от снимките се казва Cevher Özyavuz, но с Атасай са разделени. Дори не се следват в Инстаграм, затова и той е изтрил общите им снимки от профила си. Към момента не се знае дали той е обвързан или не. Wink

Живеел в Лондон, приятел с Нида, Ханде беше в Лондон. Нещата не отиват на добре… Grinning
Това момиче е неговата нова приятелка, с която се кани да се жени.

Преди 2 години Ханде поиска помощ за избор на къща от Мурат-2 и веднага ги направиха любовници. Сега е потърсила помощ от Атасай за връзка в Лондон отново са любовници.

Ханде е красива жена. Всеки мъж може да я ухажва и да се надява. А тя страда за Керем. Защо ли?

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:45 от БлагаВест

# 521
  • София
Линде, не намирам инфо, че Нида е приятелката на Атасай. В смисъл на половинка, жената до него. Разбра ме. Намирам инфо само, че са приятели. Моля те, сподели, ако ти имаш някаква информация за нещо повече, че да се успокоим. Simple Smile

# 522
  • София
БРО не знам как се казва новата приятелка на Атасай. Не съм казала че се казва Нида.  Билял не и каза името само каза че е жена от висшето общество и са сгодени.

# 523
  • София
Линде, гледах видеото на Билял и това написах в коментара ми от 23:35 - че дамата от снимките, която той показва и твърди, че е приятелката на Атасай, всъщност е бившата му приятелка, с която понастоящем са разделени, не се следват в Инстаграм и затова няма снимки с нея. Тази тема с Ханде и Атасай я спирам дотук за себе си. Ако има нещо там, няма да остане скрито-покрито. Тогава ще му мисля. Но се надявам да няма.

И нещо, което ще ви зарадва - Ханде не е изтрила трейлъра на сериала от профила си. Просто е преместила видеото от фийда си в папка “видеа”. Не знам защо така е решила. Но го има в профила й. Просто е преместено. Wink

# 524
  • София
БРО ние само уточняваме събитията. Никой нищо не знае. Чакаме новини.  

Аз не вярвам на тази версия за Атасай. Много скалъпено ми идва. Типични турски интриги и клюки. Вечно трябва да има сплетни.

Общи условия

Активация на акаунт