Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Много ми е странно и на мен как така журналисти не са причакали някой от двамата, че да си зададат въпросите директно на тях. Знам, че и това ще стане, но се забавиха hahaha
А дали не е тенденциозно. Къде е Акиф? Той когато не трябва пише глупости, а сега се е изпокрил. Как успя да заснеме колата на Керем пред розовата къща на Ханде, рано сутринта, а сега не може. Тези двамата явно са много неуловими. Сигурно излизат от домовете си през тунели под земята.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 19:21 от БлагаВест

# 631
Цитат
Никой не ти пречи, изразявай си мнението спокойно.
 Но нещо не си разбрала. Това не е ракламното лице, което трябва да се подкрепи. Това е подкрепа срещу измислената връзка на Ханде с Атасай Камер. Затова са избрали точно тези снимки.
[/quotе]

Ахам... "Чудесен" избор на снимки за реабилитация от феновете на Ханде... Малко в стил наливане масло в огъня, ама нейсе... Не знам дали Ханде и Керем са скарани, но "върлите" им феновете със сигурност определено ще допринесат за това.. Не са като нас да разчитат само на "Бяла роза"... 😏

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 21:50 от mury9

# 632
  • София
mury9 Керем е широко скроен мъж. Ако си обича все още Бамби, в което вярвам, няма какво да го разклати. Трябва вече да я познава добре и да й има доверие. Съжалявам само, че поради създалите се обстоятелства, той в момента не може открито да я защити. И нейните противници се възползват максимално от това. 

# 633
  • София
Мисля, че Керем е мъжкар, затова не е отследвал Ханде. Освен ако Гюнфер не му го наложи, не мисля, че той ще я отследва, честно казано. А относно Ханде… няколко неща ми се въртят в главата - изберете си:
- ядосана, обидена, наранена (едно от трите или и трите), затова го трие;
- не й се дават изявления, решава да покаже, че са разделени по този начин;
- просто си е такава - разделя се с някого, затваря страницата;
- така са я посъветвали мениджърите (“…щом не сте заедно, изтрий го…”).

Това вече е супер субективно, лично мнение, но го споделям - не смятам, че раздялата е заради трети човек, в този ред на мисли, не смятам, че в момента Ханде е с друг или Керем има друга. Държа си на това, че са се разминали - в очакванията си, в разбиранията, в плановете за бъдещето. Simple Smile

# 634
Момичета  да попитам- не Ви ли се струва този скандал  ,пресилен и използван за момента. Ако приемем октомври 20 за начало на връзката, цяла година  да живееш на семейни начала и да се скараш така, че да няма прошка (около 20 01). На 27 01 22 излиза първата публикация за раздялата. Месец преди това презентацията на Атасай-Ханде с такъв сърце туп, че й е трудно да говори. Публиката половината нейни близки и не  е за първи път на такова събитие. По- нататък няма да пиша какви ги мисля.
Тъжно и мъчно.  Раздялата е факт и аз като някои момичета ще ги помня от onazi сесия.
Знаете ли септември 2021 две семейства наши близки си отидоха от ковид ей така жизнени, весели изчезнаха в нищото. Затворени в къщи, ми се прииска да видя слънчевата усмивка на Керем. Имах нужда нещо да ме извади от шока. Така попаднах вместо на * слънцата* на *вратата* Щастливи емоции. 
На Керем искрено му желая , не нищо няма да пиша, живота го учи по трудния начин и този път той си го е избрал.
На Ханде да изостави всичко и да учи за актриса, за художничка ли, но да учи. Красотата и позите са до време, ако разбира се няма други цели.

Не приемайте горе изписаното за обида към когото и да е било. Просто предизвикани мисли и споделени с Вас.

# 635
Мисля си за детското поведение на Ханде според някои от вас. Три, четири от нас се изказахме, че така най-вероятно бихме постъпили на нейно място. Мисля, си че най-вероятно така биха постъпили голям процент от жените в такава ситуация. Нямам представителни извадки Satisfied, но дали такова действие ще бъде добре обмислено или взето прибързано и емоционално, края ще е един и същ. Сега, след месец или два, завършекът е ясен. Защо е тази масова негативна нагласа към Ханде, заради отследване и изтриване на снимки? Ако всичко както се предполага е приключило преди 2 месеца в края на януари, според Бирсен 3 седмици по-рано, а според наши тълкувания, пропуквания има още от периода на Келебека, тогава къде е проблема? Защо трябва да стои мирна и какво е направила или казала реално, за да й се препише нова връзка и да се плюе на воля? Не я виждам като жертва. Може тези писанията изобщо да не й влияят. Не е от вчера в този бизнес и да не знае какви са им практиките. Не е като и ние този филм с Мурат 2 да не сме го гледали. Satisfied

И аз им се чудя на папараците. Как не ги хванаха поне един път от януари насам? Ако бях турски папарак, на Хандето Лондон тесен щеше да й стане. Stuck Out Tongue Closed Eyes Camera

Има ли някоя от нас, която да не се зарече, че всеки пост по темата й е последен? Smile Аз сигурно поне 5 пъти. Но продължаваме с пълна сила да дискутираме, защото макар да са ни далечни, Ханде и Керем си ги чувстаме близки. Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 22:24 от midnight__sun

# 636
  • София
Миднайт, аз си признавам, че не одобрявам изтриването на Керем. По ред причини. Да, много жени биха постъпили като Ханде, съгласна съм. И нямаше да виждам никакъв проблем в изтриването на снимките и в отследването на Керем, ако двамата не бяха толкова популярни. Съжалявам за двойния стандарт. Но короната тежи. Като жена я разбирам и затова казах, че няма да я съдя. Нито ще заемам страна. Бих си позволила да бъда крайна в изказванията си и да взема страна само, ако знаем на 100% какво се е случило. На предположения и клюки не вярвам. Лично аз, като човек, който им симпатизира и следи през последните две години, бих предпочела следното - лично обявяват на стори раздялата си, с техни думи, изтриват личните си снимки и дотам. Не трият “работните” и продължават да се следват. Но понеже никой не ме пита, както казах - кротко приемам всичко, което единият или другият реши и направи. Ще си позволя да коментирам и джъджвам, ако се разбере нещо повече. И в крайна сметка мнението си е мое. Не ангажирам никого с него. Защото съзнавам колко лесно е да стоиш отстрани и да даваш акъл, но, когато твоето дупе е на пангара, е съвсем различно. Заричаме се, че няма да пишем повече по темата за раздялата, но продължаваме, защото ни пука. Истината е, че определено съжалявам, че се случи така между тях. Допускала съм, че може да се разделят, но си мислех, че ще е след доооста повече време. Очаквах да изкарат повече заедно. Това е. Simple Smile

# 637
Аз пък не разбирам защо предположенията за нова връзка на Ханде се приемат за плюене. Ами и тя е човек, и тя може да се влюби повече от веднъж, да реши че е намерила в друг неща които са й по-важни. Реално никой от нас не знае какъв наистина е Керем и каква наистина е Ханде.
Всички тук многократно сме се съгласявали, че двамата са много различни като натура, възпитание и житейски път. Ами явно това ги е разделило, вместо да ги сплоти.
Не пренебрегвайте силната необходимост на жената да усеща сигурност, сила и постоянство в човека до себе си. В този ред на мисли разбирам какво би могло да привлече Ханде към човек като Атасай. (казвам КАТО него, а не че е той или въобще някой). Повярвайте ми властта и широко мащабния успех могат да бъдат много силен афродизиак.
Казвате, че като жени разбирате заличаването на спомените с Керем. Като една привърженичка на теорията, че след любовта НЕ може да има приятелство съм съгласна с вас. Бих се съгласила и с Ханде, само че...
Една гневна, наранена жена би заличила всичко с един замах.
Ханде обаче не направи така.
Първо спряхме "да се забелязваме" , след един месец - позатрихме това-онова, след седмица - премахнахме всичко.
Да ме прощавайте, ама това не е спонтанно поведение на дълбоко разочарована обичащ жена.
Пак ще припомня - на Мурат му се случи същото във "виртуалните им отношения". Беше затрит тотално, когато започна новата връзка.
Може сега да не е същото, но със сигурност е сигнал, че започва нова ера.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 23:14 от dariVale

# 638
  • София
Точно защото не познаваме реално нито Керем, нито Ханде, а съдим за тях от интервюта, не мога да коментирам кой е прав и кой е крив. Ние тук половината (образно казано) припадаме по Керем, другата половина припадат (отново образно казано) по Ханде, ама Керем може да е непоносим като гадже, Ханде - също. Или Керем да е непоносим за Ханде и обратното, а за други хора да са съвършени. Разбирате ме какво имам предвид - просто да не са подходящи един за друг. Това не ги прави лоши по принцип. Всеки от тях ще намери сродната си душа и ще се чувства щастлив, това е най-важното. Мен ме е яд, че си развалиха отношенията и не успяха да останат приятели. Защото едно истинско приятелство за мен е много ценно нещо в живота. Но се замислям сериозно дали действително между тях е имало такова приятелство, каквото се опитаха да ни представят, или просто ни баламосваха. А може да са си мислели, че е приятелство, а всъщност да са се влюбвали. Когато изпитваш чувства към някого, той ти се струва много по-добър, отколкото е. Във всяко отношение - по-красив, по-умен, по-добър човек, по-забавен и така нататък. И си мислиш: “Уау, този човек е неземен, искам завинаги да е в живота ми, толкова ми е хубаво с него, всичко е прекрасно, когато сме заедно.” Да ви звучи познато? Wink Керем и Ханде май объркаха искрите на любовта с приятелство и сега си патят от това. Пак добре, че се разделиха след края на сериала. Пожелавам им две неща - ако не са един за друг и не се съберат, то поне да намерят начин да си оправят отношенията и да останат приятели (доколкото е възможно). И второто - наистина да открият това, което търсят. Simple Smile

# 639
Разсмя ме, Слънце. За себе си със сигурност мога да твърдя, че да, всеки път си казвам "това ми е последният пост по темата Broken Heart" , но после излиза, че е бил предпоследния Stuck Out Tongue Closed Eyes

За снимките, макар с послания, от един хубав период в живота им и т.н. решила е, изтрила ги е. Не знам кое ме кара да си мисля, че тя в това нещо може и да не влага смисъла, който повечето потребители в мрежите. Отстрани погледнато е все едно окончателно го е зачеркнала и не иска нищо да й напомня за него, но пък казва ли ни някой - по изключение може вместо да е премисляла дълго да е било спонтанно взето решение под въздействие на бушуващите в нея емоции, нищо човешко не им е чуждо и на тях. А после да е съжалила заради милионите си последователи дето няма да могат да си обяснят как се е стигнало дотук и ще страдат заради липсите повече от нея Stuck Out Tongue Winking Eye

На този етап по-скоро отхвърлям вероятността Ханде да е с Атасай или друг. Не знам откога тръгна клюката, но в пожеланието й за 8-ми март беше включено нещо и за жените, които се борят и са си самодостатъчни. Сега ми звучи така сякаш предвидливо отхвърля онова, в което вече я подозират. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще се чуе ако има нещо...

Вярно, това нейното май не е спонтанно. Поетапно казахте, че премахва неща.

# 640
В мен няма одобрение или неодобрение към методите, с които действа Ханде. Няма как да има, при условие че ние нищо достоверно не знаем. А сами да обявяват и да изясняват ситуацията е малко като след дъжд качулка. Изпуснаха го този момент. Яд ме е и на двамата. И ми е много тъжно, защото съм очаквала друго развитие на връзката им като повечето от нас. Колкото и да е тежка короната, това са нормални хора в крайна сметка. Раздялата си е тегаво нещо, без значение дали всички те познават.

Дари, не предложенията дали има нова връзка, а начинът по-който се предполага, че е започнала. Грозните епитети, които се поставят на Ханде, заради 10 секунден клип, на забавен каданс и стопирани кадри. Снимките от събитието на Атасай със собственика ги има от месеци, но от онзи ден станаха "сензация". Дали заради кеша е "била шута" на Керем? Няма да изброявам в детайли всичките простотии.
И нямам предвид за нещата, които се изписаха по темата тук.
Импулсивност в действията на Ханде не виждам. Напротив, винаги съм била на мнението, че всичко е премислено предварително. Имиджа си го пази, но явно каквото и да прави не е достатъчно.

Това пък, което аз им пожелавам, ако пътищата им тотално са се разминали е изобщо да не си афишират новите връзки. Изобщо да не се следват с новите си половинки. И един лайк да не си дават. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 00:37 от midnight__sun

# 641
  • София
Миднайт, недей така, аз тръпна в очакване да видя новата жена до Керем. Grinning

Шегата настрана - Керем става на 35 тази година. Не че е престарял, но му е време да създаде семейство. И ми се иска да намери жената за него, да се ожени, да има деца. Да изживява всички тези емоции свободно и нормално, както самият той каза, че иска. Да не му се налага да се крие и затормозява излишно. Simple Smile

# 642
Bell Преди утре да се изкажа и аз. Няма да постъпя като Ханде. И може би затова не харесвам това, което направи. Изтри коментари си под снимките с Керем. Ок. Последва изтриването на снимки. С това ясно ни каза, че вече нищо не е същото. И не мина известно време изтри всичко. Ми не го приемам и това е. Дори се повтарям, но не одобрявам /не че някой ме пита/. Прочетох, че е хубаво Ханде да отиде и да играе в чужбина. Това е чудесно, но затова трябват "здрави топки" /цитирам отново Шарлопов/. А Ханде с нейната привързаност към кака, Дилара и Нилайко не я виждам да го направи. Разбира се, базирам се на нейните думи, че са изключително важни в живота й се вслушва в тях. И ако за сестра й го разбирам, то Дилара се месеше доста в публикуването на нейни снимки /така и не разбрах какво и има на снимката на Керем, Мая и Ханде, та се намеси Дилара/. Да бъдеш зависим на 28 не ми е ок. Надявам се, че написаното няма да ви прозвучи като критика. Не, работата не и е най-важната. И съм сигурна в това, което пиша. Ако искаше да надгражда вече да е в САЩ, Лондон или нашето НАТФИЗ. С работа се забравя. С учене също. Чакам новия й проект и съм сигурна, че вече е на финалната права. Е, ако бъркам, ще се извиня. ИКерем не е светец. Това е ясно. Но ще извърви пътя си смирено. Мълчанието му ми харесва. И аз бих постъпила така. Не е необходимо да страдаш мълчаливо, а просто да се събереш, за да продължиш. От него очаквам изненади. И не американски, а балкански. За двамата и нас - задълбахме здраво, но пък е толкова хубаво да опознаваш хората чрез писане. Направо си е висш пилотаж. Утре нещата могат да се променят. Ние също може да сменим мнението си, а те тактиката. Но днес Керем толкова ми хареса с поздрава към Неслихан, че сякаш мен поздрави. Не се забравят лесно 2 години. Ханде, в този сериал не бе само Керем. Ох, ще спра, но все още ме е яд за триенето на сериалните снимки.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 00:03 от st_ina

# 643
  • София
Още две неща ми хрумнаха по никое време и искам да ги споделя:

1. От целия каст Ханде се сприятели само с Биге. На сета се забавляваше покрай Керем и пак покрай него общуваше с другите. Иначе беше доста капсулирана. Все в нейната каравана (добре че Керем й правеше компания редовно), все с Дилара, Нилайко и другите й дружки от мъжки пол (нямам нищо против различната ориентация, с намигване беше това определение, но не помня имената на всички около Ханде). Докато Керем създаде бая приятелства - с Башак и Неслихан, със Сарп и Анъл, с оператори и т.н. Дори Мая изглеждаше по-привързана и омагьосана от него. Това какво ви говори? Ханде трудно се сприятелява. Пази се повече. Не е толкова отворена към нови хора. Познавам такива хора. Една приятелка ми беше казала: “Имам си всичко и харесвам подредения си живот. Нямам нужда от нови хора в него, защото нямам време за тях.” Много съм разсъждавала върху тези й думи и не я разбирах, докато не попаднах в същата ситуация. И аз имах период в живота си, когато просто не исках и не допусках нови хора. Нямах нужда и време за тях. Някои хора са така цял живот. Не казвам нищо лошо за Ханде, просто си разсъждавам.

2. Каквото и да е станало, е станало след 15.01. Това е датата, на която Керем за последно като послушно гадже хареса снимка на Ханде. Той беше много постоянен в това да й харесва и коментира снимките. Рядко пропускаше. Затова ми направи впечатление като не хареса снимките от рождения ден на Гамзе, които Ханде сподели в профила си. Бяха цветни, весели и хубави снимки. А и балдъзата има рожден ден - как така няма да хареса снимките от него?? Още тогава ми направи впечатление. За мен вече са имали проблеми. Дали са били само скарани или вече разделени, те си знаят. Но, каквото и да е станало, е станало след 15.01.

# 644
Едни очакват новини, други сами ги създават... Джош Малерман

Аз явно съм от малкото сред нас , която имам невероятния самоконтрол да НЕ разсъждавам върху причините за раздялата на Ханде и Керем и техните действия. Joy Смятам, че ако някой иска тази тема да спре да се коментира, то просто спира да я коментира. Simple Smile

Лека нощ от усмивчо Heart

Общи условия

Активация на акаунт