, но дали такова действие ще бъде добре обмислено или взето прибързано и емоционално, края ще е един и същ. Сега, след месец или два, завършекът е ясен. Защо е тази масова негативна нагласа към Ханде, заради отследване и изтриване на снимки? Ако всичко както се предполага е приключило преди 2 месеца в края на януари, според Бирсен 3 седмици по-рано, а според наши тълкувания, пропуквания има още от периода на Келебека, тогава къде е проблема? Защо трябва да стои мирна и какво е направила или казала реално, за да й се препише нова връзка и да се плюе на воля? Не я виждам като жертва. Може тези писанията изобщо да не й влияят. Не е от вчера в този бизнес и да не знае какви са им практиките. Не е като и ние този филм с Мурат 2 да не сме го гледали. 

Аз сигурно поне 5 пъти. Но продължаваме с пълна сила да дискутираме, защото макар да са ни далечни, Ханде и Керем си ги чувстаме близки.
Керем и Ханде май объркаха искрите на любовта с приятелство и сега си патят от това. Пак добре, че се разделиха след края на сериала. Пожелавам им две неща - ако не са един за друг и не се съберат, то поне да намерят начин да си оправят отношенията и да останат приятели (доколкото е възможно). И второто - наистина да открият това, което търсят.
" , но после излиза, че е бил предпоследния 

Преди утре да се изкажа и аз. Няма да постъпя като Ханде. И може би затова не харесвам това, което направи. Изтри коментари си под снимките с Керем. Ок. Последва изтриването на снимки. С това ясно ни каза, че вече нищо не е същото. И не мина известно време изтри всичко. Ми не го приемам и това е. Дори се повтарям, но не одобрявам /не че някой ме пита/. Прочетох, че е хубаво Ханде да отиде и да играе в чужбина. Това е чудесно, но затова трябват "здрави топки" /цитирам отново Шарлопов/. А Ханде с нейната привързаност към кака, Дилара и Нилайко не я виждам да го направи. Разбира се, базирам се на нейните думи, че са изключително важни в живота й се вслушва в тях. И ако за сестра й го разбирам, то Дилара се месеше доста в публикуването на нейни снимки /така и не разбрах какво и има на снимката на Керем, Мая и Ханде, та се намеси Дилара/. Да бъдеш зависим на 28 не ми е ок. Надявам се, че написаното няма да ви прозвучи като критика. Не, работата не и е най-важната. И съм сигурна в това, което пиша. Ако искаше да надгражда вече да е в САЩ, Лондон или нашето НАТФИЗ. С работа се забравя. С учене също. Чакам новия й проект и съм сигурна, че вече е на финалната права. Е, ако бъркам, ще се извиня. ИКерем не е светец. Това е ясно. Но ще извърви пътя си смирено. Мълчанието му ми харесва. И аз бих постъпила така. Не е необходимо да страдаш мълчаливо, а просто да се събереш, за да продължиш. От него очаквам изненади. И не американски, а балкански. За двамата и нас - задълбахме здраво, но пък е толкова хубаво да опознаваш хората чрез писане. Направо си е висш пилотаж. Утре нещата могат да се променят. Ние също може да сменим мнението си, а те тактиката. Но днес Керем толкова ми хареса с поздрава към Неслихан, че сякаш мен поздрави. Не се забравят лесно 2 години. Ханде, в този сериал не бе само Керем. Ох, ще спра, но все още ме е яд за триенето на сериалните снимки.
Смятам, че ако някой иска тази тема да спре да се коментира, то просто спира да я коментира. 

Препоръчани теми