Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 550
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Мерси милички за хубавите думи Hugсладка ми е и как умее само да ми вади душичката, много ме работи значи, ама карай сега й е паднало Grinning

Пиле, честити първи стъпчици на Преслава, да ти е жива и здрава и все така ви радва Hug

Прасенце, мила, аз съм най-големия карък при купуване на обувки, вкъщи имам 6 чифта и никои не й стават - или са прекалено големи, или малки, или стягат на глезена, абе ooooh!та затова ходя с нея да купувам вече, то пък не мога да намеря каквото търся.

# 271
  • София
Здравейте,милички! Hug
Бързам да се похваля,че гадната алергия е отшумяла нацяло,нямам нито една пъпчица тая сутрин newsm44.И снощи накърмих Дани,той ,милия,не можеше да повярва от къде му е дошло това щастие,не искаше да ме пусне 1 час.Иначе ,да,започнах да му слагам АМ-а в пюретата за да поема някакво мляко,но вече свърши мъката.Прасенце,много си миличка Heart Eyes,благодаря ти за предложението да даваш кърма за Дани и изобщо на всички вас за съчувствието и разбирането,много ви обичам! Hug Hug Hug
Пиле,браво на твойто момиче!Честити ви първи стъпчици!
Много са сладки и двете госпожици на снимките,и Алис и Преслава!
Веси,на мен и двете колички ми харесаха,изглеждат леки и удобни,може би трябва на живо да ги видиш и да си прецениш коя повече ще ти върши работа.Ние ще си караме с нашата до края,не мисля да купувам нова.
Адиленд,много е мило да чуеш "МА-МА" Heart Eyes.И аз се разтапям всеки път като го чуя,а вече усещам и че си е насочено точно към мен,а не е случайно.
Прасенце,аз до сега не съм купувала на Дани обувки,всички които имаме са ни подарък,но като ми се наложи мисля,че ще го направя с него,иначе не бих могла да се ориентирам без да му пробвам на крачето newsm78.
КатеН,да оздравяваш бързичко,никакви болести сега! Naughty
Маминки,снощи пуснах новата темичка,така че има къде да се преместим като приключим тая.
Айде,хубав и спорен ден на всички!

# 272
Kredora ne raboti - izviniavam se za latinitsata...
4estito na Pile za proxodilata 6terka!
4estiti zubi i ozdraviava6ti bebeta.
Boriva - 4udesni novini - mnogo se zaradvax.
Vesi, koli4kata na Neo nato e straxotna - az ia vidiax na Emi-emi na edna sre6ta i vednaga otidax v magazina no be6e zatvoreno - stoiax kato gavro64e otvun i gledax jalno. Nakarax muj mi da zakara starata pri mama 4e da niamam opravdanie da otlagam na sledva6tia den i sum super dovolna  ve4e 5-6 mesetsa, koeto za men si e rekord. Xvanax i tsakata kak se pere v peralnia i ve4e neprekusnato e kato nova!
Sori za latinitsata o6te vednuj - niama da pi6a pove4e 4e da ne vi tormozia da me 4etete

# 273
Мерси милички за хубавите думи Hugсладка ми е и как умее само да ми вади душичката, много ме работи значи, ама карай сега й е паднало Grinning

Ооо, в това всички са спецове  Laughing Нашата щерка как върти татко си особено не е истина  ooooh! Laughing Представям си, като порасне и започне да разбира повече. Ще има само "Тате, дай!" и това е  Joy

# 274
Привет от мен!

Пиле, страхотна е малката госпожица!
Алис и Преслава са големи сладурани!
Болничките -  бързо оздравявайте!!!

Ние най-накрая се научихме да сядаме и да се изправяме самички. От вчера само това прави - сяда и търси за какво да се хване, за да се изправи. Прибавихме и нови думички към тези, които вече казва. И сега освен - мама, баба, тата, гугу, казва и дяда, лала (леля), па (казва на всичко, което става за ядене) и ам (когато си отваря устата да яде).
От 2 дни се опитва да ни пробие 3-тото зъбче и отвреме навреме мрънка. За сега се вижда една бяла точка и венеца й отгоре е доста подут. Дано пробие скоро и да не се мъчи повече.

Това е от нас, сега ще излезем малко на разходка. На бебоците много Heart Eyes Hug

# 275
Здравейте, мами
Честито прохождане на Писи!   bouquet
Да се похваля в събота и ние излизахме, ходихме на кино, после се върнах накърмих го и после отидохме на кръчма Simple Smile в неделя пък спахме следобед и така  и не можахме да стигнем до парка, така че, борива, сори  Embarassed после пък имахме гости Simple Smile въобще уикенда имахме пълна социална програма Simple Smile
Днес бяхме на консултация и резултатът е, че Боби е качил 550 грама и вече стана 8 кг Simple Smile а на дължина е 71 см, което е добре, обаче се оказа, че Боби има атопичен дерматит Sad педито ми каза, че кърменето го прави да е в лека форма, сега много се чудя дали пък да не спра да търся детегледачка и да забавя връщането на работа  newsm78 ох, много ми е кофти Sad Има ли някой друг бебешор с такава диагноза, че не помня?  Embarassed
По тоя повод - Тася, Борива, много се радвам за вас  Laughing
Поздрави от мен   bouquet

# 276
  • София
Добър ден и от мен!  Hug

Пиле, честита ти проходила красавица!

Брей, с тези синеоки девойки ме разбивате - само мойта ли щерка няма сини очета? Много са им изразителни личицата така, и на Алис, и на Преслава.  Малки госпойци 4470

Туити, по какво реши педито ви, че Боби има атопичен дерматит? И аз се притеснявам за Зори (много й се зачервяват бузките от студ и после топлина, а едната определено повече от другата), ама нашата педи само ме успокоява, че нищо й няма...

Хмм, може и аз посред зима да ида за една лятна количка. Аз си мислех, че на Борива също е Пег Перего Ариа (щото само нея съм виждала в парка от мамите с подобни колички), пък тя била с 90 лв. по-евтина и пак много хубава.... newsm78

# 277
Привет мами!

Ей че хубави новини!!!!
Честито на Пиле за първите стъпки!!   bouquet
Честито на всички оздравяли бебчета и мами, на болничките бързо оздравяване  Hug

На Анна-Мария и изби 2ро зъбче - без да каже гък - много се радвам, че така лесно и избиват, дано така продължи.  Praynig  Иначе лази като фурия и се изправя сама. От вчера като се изправи на нашето легло и се пуска назад - умира от смях после, вчера направо се побърка с тоя номер, направи го около 100 пъти Simple Smile

Кажете за тези Минимен обувки къде се продават? Ние имаме само декоративни обувки, в къщи я държа с едни търлъчки като пантофки

Цунки

# 278
  • Русе
Благодаря мами за  комплиментите и пожеланията  Hug  bouquet Hug
Ние вчера и купихме пъзел най накрая и тя го разглоби на съставните му части през 5 минути ходя го сглобявам и тя голям кеф да ги разхвърля  че и ми ги носи hahaha Joy
Прощапулника ще го направим когато започне да ходи по добре ,че да е по сигурно, обаче и прави голям кеф отива някъде изправя се и се пуска да ходи  Joy
galia2006, изобщо не очаквах на малката да са и сини очите и двамата с татито сме с кафеви ( но свеки е със сини) явно от там е прихванала  Joy
Ще ходим на разходка малко облачно, но все пак
Много Усмивки  и  Hug на всички   bouquet

# 279
Туити, по какво реши педито ви, че Боби има атопичен дерматит? И аз се притеснявам за Зори (много й се зачервяват бузките от студ и после топлина, а едната определено повече от другата), ама нашата педи само ме успокоява, че нищо й няма...

Това признаци на дерматит ли са  Rolling Eyes И Маги има много зачервени бузки от топло и стуредно, но все си мисля, че си е нормално  newsm78 А на едната бузка от време на време много й изсъхва кожата, но като я мажа с кремче се оправя.
А какво точно представлява атопичния дерматит newsm78

# 280
  • София
Здравейте, мами!  Hug
Аз отдавна не съм писала, но нещо ме беше налегнала депресия, та успокоявах само с четене.
Честито на Пиле за първите стъпки!
Тасинка честито оздравяване, аз имам слънчева алергия и знам колко е неприятно да те сърби цялото тяло.
Борива, радвам се, че сте здравички, много е мъчно да гледаш как детенцето ти страда.
galia2006 на Лия бузките също се зачервяват, особено когато спи или е навън, но аз мисля, че е нещо нормално. Бях купила на сина си едно кремче на Бюбхен за студ и вятър, но няма голяма полза от него.
Мартеничетата са големи сладури  Heart Eyes
Хайде весел ден от мен   bouquet

# 281
Айде и аз да се включа накрая!
Браво на всички оздравели, озъбени и проходили Crazy  smile3501
Нашата Катерина също много упорито се опитва да върви. Вече обикаля2 свободно стаята подпиртайки се само по мебелите и стои съвсем сама без да се държи за около 30сек. Онзи ден направи и крачка съвсем сама, но не е повтаряла още. Абе като цяло е опасна мома , доста палава и бясна.
За приказаките, какво да ви кажа , странна работа, не бях виждала бебе , дето преди да каже мама да каже "Ало" и "Айде", ама явно има. Другата любима дума е "Баба" и толкоз. А  иначе пее " лалалала", голям смях ви казвам. Научихме се да правим браво и чао, но без да го казваме само маха с ръце.
За на Борива количката да ви кажа, че наистина е супер, аз много и се изкефих, като се виждахме лятото, а за Арията ,и аз съм я харесала, но ще се замисля дали си заслужава парите. Като за лятна количка , 300 лева, май ще ми досвидеят, ще видим.
Хубав ден и дано поне при вас пече  bouquet

# 282
Покрай количката на НеоНато погледнах и техните столчета за кола.Това столче хич не е лошо. От 9 до 36 кг и струва 220лв. Питах ги и за Пиумата и казаха, че я имали за 225лв и май в събота ще се обзаведем с нея. Ариата също много ми хареса, но на Пиумата преимуществото й е че има 6 колела /а аз точно това исках/, има легнало положение и коша за багаж е вдигнат по-нависоко и няма да обира локви и сняг. И този път се разминах с Пег Перего...

# 283
  • София
Това признаци на дерматит ли са  Rolling Eyes И Маги има много зачервени бузки от топло и стуредно, но все си мисля, че си е нормално  newsm78

И нашето педи твърди, че не са, но аз си се притеснявам... Нали трябва да си намирам грижи.  Crazy

# 284
 Здравейте, аз се присъединявам по-късно към вас, имам момиченце, което е родено на 5ти март, нашият проблем е, че от известно време въобще не можем да спим, тя се буди през нощта буквално на десетина минути и плаче много, давам и успокоителен чай на Блевит, на Хип хомеопатични гранулки , но нищо не помага - просто е ужасно, моля да ме посъветвате нещо по въпроса, извинявам се ако темата е била обсъждана преди

Общи условия

Активация на акаунт