Любители на кучета - 127

• 34 897
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Е дадох си му пак Бравекто докато намеря друга алтернатива и след месец ,като му направя тест за Дирофилария ще му дам Милпразон.На всеки 3 месеца Бравекто ,а всеки месец Милпразон за комарите.Мога да ги комбинирам така нали,надявам се че няма да има проблем.
А само да попитам Милпразона е хапче за вътрешно обезпаразитяване нали така освен за профилактика срещу Дирофилариоза?За кръгли червеи,плоски,тении и т.н?

Дам. Нашата е само на такова хапче от както се е родила. В един момент ме обзе лудост дали пази и от други неща,питах в 2 ветеринарни клиники и ми казах да.

Взех й кафеево дърво,никакъв интерес...а вън яде всички клечки,клони и пръчки.
Мъж ми се шегува,че му прилича на друго Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
Е дадох си му пак Бравекто докато намеря друга алтернатива и след месец ,като му направя тест за Дирофилария ще му дам Милпразон.На всеки 3 месеца Бравекто ,а всеки месец Милпразон за комарите.Мога да ги комбинирам така нали,надявам се че няма да има проблем.
А само да попитам Милпразона е хапче за вътрешно обезпаразитяване нали така освен за профилактика срещу Дирофилариоза?За кръгли червеи,плоски,тении и т.н?
Комбинирам Бравектото (само в активния период на кърлежите) с пипета Адвокейт (накапване) срещу комари.
Дали комбинацията е удачна, трябва да каже ветеринар.
За мен, например, при избора на превенция, беше много важно и как животинките понасят цялата тази химия - минали сме през реакция срещу ваксина, снижен имунитет, проблемен стомах - та, засега, да чукна на дърво, нямат проблеми с тази комбинация.

# 362
  • Пловдив
Съм много УбаФ...

съм страшно хубаФ, йе...

и поздрав за Фсички убави в темата
https://www.youtube.com/watch?v=56LjFMfzAFk

Нашето кафеено дърво след година и половина гризане.

# 363
  • под тепетата
Убав, красив, прекрасен ,уникатен Шошо! Kiss
Маргаритке, така ме влече да натисна влажното черно копче Wink Ако беше пръчка салам, със сигурност щеше да му обърне внимание Бела!

Скрит текст:
Иланг, не ти ли се струва, че доста се вдигна нивото на Марица?

# 364
  • Бургас
Пролетта дойде, усмихнете се, деца!

# 365
  • Пловдив

Иланг, не ти ли се струва, че доста се вдигна нивото на Марица?
сега като ми обърна внимание - май да, има доста вода. Топят се снеговете на Рила.

Стана топло, денят порасна, тревичките поникнаха, кърлежите излазиха Simple Smile
На Елза и се къпе в морето, от тук се усеща, че е готова за плаж.

# 366
  • Бургас
Че тя целогодишно ходи на плаж. Особено след като се овъргаля в...

# 367
Еlsinor, аз не разбрах кога е правено последното обезпаразитяване и преди ваксината някакви изследвания пускани ли са? Тези червеи изследвнаи ли са, да се знае какви са точно? Не бих допуснала ваксина докато не ми е доказано, че паразитите ги няма. Нито втора, нито трета.
Ако съм аз, досега да съм обиколила клиниките в София, за да разбера засичат ли се мненията на докторите... И докато не ми се обясни така, че да нямам нужда да питам във форум, няма да мирясам.
На 28.02 я обезпаразитихме след което чисти дълги като спагети според мен умрели.После на 9-ти март/за да убиум уж яйцата/след това обезпаразитяване нищо не изчисти.На 17-ти сложихме втора ваксина.И сега 25.03 започна да вади тези живи малки гадини.Снощи отново звъннах на ветеринаря и каза да дам половин таблетка дронтал и след 10 дни другата половина.Силно се надявам вече да се изчисти.Просто се изумявам как не се изчисти за толкова време.За първи път гледам домашен любимец и явно има доста да уча.Като изключим глистите и това че много много хапе-всички вкъщи сме наядени/такова настървено бебе  куче не съм си представяла че има/мисля че свикваме с обстановката.

Иланг-иланг това кафеено дърво дали е подходящо за малки кучета?И здравословно ли е да си го похапва/предполагам наяденото е и глътнато/Защото нашата бигълка поизяде една талашитена дъска на дивана на детето....и се чудя как да я откажа.

# 368
  • София
Elsinor, представям си колко е тежко хем да не знаеш, хем и за семейството да се притесняваш. То направо ти се отнема част от щастието да имаш кутре у дома. Но не се предавай! Ще се оправи дребоса, само внимавай и срам-не срам, питай си и се информирай! Виж дали има къде да идете на второ мнение. И какви изследвания могат да направят, за да е сигурно, че този път се е изчистила.

# 369
Elsinor, представям си колко е тежко хем да не знаеш, хем и за семейството да се притесняваш. То направо ти се отнема част от щастието да имаш кутре у дома. Но не се предавай! Ще се оправи дребоса, само внимавай и срам-не срам, питай си и се информирай! Виж дали има къде да идете на второ мнение. И какви изследвания могат да направят, за да е сигурно, че този път се е изчистила.
Точно така се чувствам.Не мога да се зарадвам.Едно на ръка глистите.Ами и това хапане на поразия.Искам да седна да поиграем да го понагушкам-няма такова нещо..играе ли и се, следва якото хапане ама хапане.......бутам още повече ръмжи и скача на живо месо.Говорих и с ментор/треньор/даде ми някои съвети,но с това хапане не мога да се оправя.Казват,че ще мине но направо не ми се вярва.Постоянно съм под напрежение да не докопа малкото дете,че все към нея налита и дъвче и не пуска.Какъв е този звяр незнам.
А за ветеринаря това е втория при когото я водя.Дори изчирчно каза,че няма как да отлагаме повече ваксината защото било опасно.Планирана е за 17.04.До тогава ще съм дала още един дронтал.Дано всичко да е наред.При първия преглед при него направи троен тест-гиардия,паровироза/мисля че така беше/ и ковид.И трите бяха отрицателни при наличието на глисти.

# 370
  • Пловдив
Elsinor, Саско го гризе това дърво от преди 1,5 година. Беше бебе и реших, че по - добре дървото, отколокото паркета ( от който изгриза 3 пръчки). Нищо му няма - само с годините става все по-голямо дърво. Simple Smile

# 371
и наи-малкото куче номер 9 Любчо ❤🐕❤💚💚💚

# 372
Катрин всичките ли са ваши? 😲😲

# 373
Elsinor, като започне да хапе просто ставаш и спираш да обръщаш внимание,. При нас това действа. За глистите не мога да дам съвет. Стискам палци бързо да се оправят нещата и да имате време да се порадвате.

Катрин, много сладко бебе Simple Smile

# 374
Elsinor, като започне да хапе просто ставаш и спираш да обръщаш внимание,. При нас това действа. За глистите не мога да дам съвет. Стискам палци бързо да се оправят нещата и да имате време да се порадвате.

Катрин, много сладко бебе Simple Smile
Лючите, и аз така правя.Или си свивам ръцете и се сгушвам докато спре, но тя продължава да се хвърля на рамената примерно.....и болии много.Понякога пък стана ли тя се мята към краката.Абе звяр та звяр.Чак не вярвам на очите си.И аз се надявам да се кротне.Чакам с нетърпение да минат ваксините и да поизлизаме вън.Можеби и липсва изразходване на доста енергия..знам ли и аз.

Любчо много сладко бебе Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт