Любители на кучета - 127

• 34 893
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Elsinor,
Яицата няма как да ги убиете.Няма медикамент който да им действа.
Затова се дава след 10-14 дни повторно и потретно. След около 14 дни на "бебешките" глисти яйцата са се излюпили и са станали полово зрели глисти ,които снасят нови яйца.
Като дадете след 10 дни от първото обезпаразитяване (което е убило ларвите и възрастните глисти ,но не и яицата), убивате излюпилите се ларви след първото обезпаразитяване. Възможно е
да има още неизлюпени яица ,затова след още 10 дни 3-то обезпаразитяване ,което да убие ларвите от тях. Може 7-10 дни след това да пуснете копроба за наличие на айца .
Ако е от puppy-mill кутрето е обичайно такова силно опаразитяване. Или ако е от "междусъседско" развъждане от неграмотни стопани , които не са обезпаразитявали правилно майката и е
е опаразитенооще  преди раждането .

# 376
Защо не пробваш да дадеш играчка, да я пренасочш нея да хапе? Може да си пробвала де. Ние взехме Мейпъл със сменени зъби и сме пропуснали този период, но понякога като почна да си играя с нея посяга да ме хапе(само мен, приятеля ми изобщо не посяга да го хапе) и тогава пренасочван играчка да хапе или ставам и спирам да и обръщам внимание.

Изглежда Мейпъл започва да се разгонва и започва голямото пазене три седмици. Говорихме с вет, ще я кастрираме като премине всичко. Дано не протече много бурно процеса.

# 377
Elsinor,
Яицата няма как да ги убиете.Няма медикамент който да им действа.
Затова се дава след 10-14 дни повторно и потретно. След около 14 дни на "бебешките" глисти яйцата са се излюпили и са станали полово зрели глисти ,които снасят нови яйца.
Като дадете след 10 дни от първото обезпаразитяване (което е убило ларвите и възрастните глисти ,но не и яицата), убивате излюпилите се ларви след първото обезпаразитяване. Възможно е
да има още неизлюпени яица ,затова след още 10 дни 3-то обезпаразитяване ,което да убие ларвите от тях. Може 7-10 дни след това да пуснете копроба за наличие на айца .
Ако е от puppy-mill кутрето е обичайно такова силно опаразитяване. Или ако е от "междусъседско" развъждане от неграмотни стопани , които не са обезпаразитявали правилно майката и е
е опаразитенооще  преди раждането .
Сега с тази схема мислиш ли ,че ще е достатъчно
09.03
29.03
8 или 9.04
Защото на своя глава мога ли да дам още едно хапче.....Досега "учих" за педиатър,сега ще се наложи и за ветеринар май....
Бигъла е от развъдник.../според мен нерегламентиран.В последствие разбрах,че е било важно да знам произхода.Но много първосигнално взехме кученцето/Стопанката даде здравна книжка с уж едно обезпаразитяване и една ваксина.Думите и бяха....имаше глисти да, ама те всички като се раждат имат.....Като казах това на ветеринаря беше втрещен.

Пламена, и с играчка пробвам да заменя, но тя упорита я избутва и иска месо живо месо да гризе Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:50 от Elsinor

# 378
Катрин всичките ли са ваши? 😲😲
Да добре че е моята мила майка ❤❣

# 379
В къща ли ги гледате, направо сте ми сбъднали мечтата, но успяват ли на всички да обърнете достатъчно време.

# 380
Катрин вие сте хора с големи сърца,и здрави нерви😅.Адмирации ! 🤗🥰
Всички са много сладки душички ♥️

# 381
В къща ли ги гледате, направо сте ми сбъднали мечтата, но успяват ли на всички да обърнете достатъчно време.
Да в къща.Хората който са идвали на гости казват че за 1ви път виждат кучета да се смеят.🙂

# 382
  • София

Поздрави на всички от нас с Джинката, по-скоро вече "г-ца Вирджиния" - от една седмица е разгонена и единственото хубаво следствие от това е че вече не се изпуска в къщи, явно реши, че на една млада дама не се полага да се напикава като бебетата. Satisfied 
Плановете ми за походи в парка и по кучешките полянки се отложиха - таман се зарадвах, че времето се оправи и ... цък, язък. Сега гледам да я извеждам набързо по улиците извън часовете пик за кучешки разходки, а иначе играем в двора с топката - голямо тичане пада.
Скрит текст:

Катрин, не се и съмнявам, че е весело при вас - с такава глутница. Yum Да са ви живи и здрави и Любчо да расте щастлив!

# 383
Минавам да покажа рожденика, който днес навършва 7 години и си пожелавам още няколко по 7 да е с мен 🥳🥰

# 384
  • София
Не съм писала тук досега, но влизам да споделя щастието на нашето семейство. Имаме си 7 малки шоколадови топки щастие. Моето дете роди деца Heart :
Скрит текст:

Гордата мама:
Скрит текст:

# 385
  • София
Sivi,
Ауууу, плезльо сладък! Честит да си, Макси!!! Много здрав, дълги години вярна служба на твоят стопанин и Човек с огромно сърце! HeartHeartHeart Много лакомства, наградки, разходки и каквото душа ти иска! Честит да си още веднъж!

NumLock, колко кг стана Джинката... пардон "г-ца Вирджиния"? Тя си е баш шпиц или? Heart

# 386
Мааакс любимии да си жив и здрав,многоо дълги годиниии!! И много лакомствааа!! И аз съм рожденичка днеес Heart

Да се почерпите за наше здраве с Маакс Heart

# 387
  • тук-там
Честит да е Макси! Много да радва Сиви!
Санака, честити бебчовци! Сладки топки! Какъв пол са? Как се справяте?
Поздрав от добродушковците:

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 22:04 от mtz

# 388
Сиви Честит да ти е Макс ,още дълги години да ти служи вярно,и да е така чаровен!🥰
Мартинка да си жива и здрава,много щастлива,обичана и всичко най-най 💐🎂🥳♥️

# 389
  • София
Sivi, да сте щастливи и заедно още поне две по 7! Всички добрини, които правиш да се връщат и върху него;  всички нахранени бездмници да бъдат ценни приятели!

Мартинка, да си здрава, силна и търпелива! Да се гледате с двукраки и четиркракото в собствено балонче от щастие и задружност Simple Smile

И, разбира се, много ми хареса порасналото Гинче в ролята си на branch manger Grinning

Общи условия

Активация на акаунт