Любители на кучета - 127

• 34 857
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • под тепетата
Змия, ще се справите, сигурна съм! Малката хубавица е слабостта на мъжа ти, пък и тя беше като залепена за крачола му  Wink
 ToniShu, съгласна съм абсолютно с теб!

# 496
  • На земята
Аз също ще дам глас ЗА кастрацията, но абсолютно не ми допада тона, който whiteflag държи. И съм против някой да назидава с такъв груб изказ. Нека всеки изкаже мнение, но трябва ли по този начин. Вижда се, че Ким е отговорен стопанин, просто е взела различно решение.

# 497
  • София
Не знам и не разбирам къде виждате лош тон от Зъбчо. Мненията му винаги са били обосновани и напълно разумни.
Изказването, че "ще правя с кучето си каквото искам", не е. Съжалявам, но точно от такива се разпространяват безброй бездомни животни.
Човекът, както и аз имаме мелезчета.
Има и хора в темата с педигри, кастрирани. Въпрос на морал е да не развъждат потенциални  бездомни.
Ако кастрацията на Нинчето е проблем финансово, аз ще я платя.

# 498
  • София
Момичета и момчета, малко излизате от добрия тон.
Ще ви помоля да уважавате мнението на другите и да мислите преди да пишете. Спестява много главоболия и обяснения след това.

И Re, това последно изречение е малко "грубичко". ("...аз ще я платя" ?!?!?)

Изказът е много важен, моля ви. Мислете.
Бъдете добри!

# 499
  • София
Какво му е грубото? Плащам кастрации на кучета от приюти. Ако проблемът е финансов, мога да помогна.

# 500
  • София
Стига, бе, хора, дайте да обсъдим нещо друго Simple Smile От нямане какво да питам, ще ви кажа, че Лиси пак има бебета и тръпнем в очакване дали ще ги видим след някоя и друга седмица или пак ще ги крие от нас месеци наред. Милата, и този път е прегладняла (4 дни не дойде изобщо за ядене!), измършавяла, проскубана и постоянно нащрек. Като се появи на прозореца, вкъщи настава екшън: с ММ си счупваме краката да вадим бутчета от хладилника, докато Буба опитвва да не нагази във формите с разсада на доматите и пипера (пази го като цяло, само понякога опитва да си гризне листенце) Grinning

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 21:48 от ToniShu

# 501
  • София
Тони, завиждам за лисичето, но проблемът е сериозен. Тук пишем все отговорни стопани, но ежедневно има изхвърлени бебета.
Не съм искала да обидя съфорумката, съвсем искрено предлагам помощ. Тя е осиновила куче от приют, което помага за друго да има място.
Нищо срамно или грешно няма в това човек да е притеснен финансово и някой да помогне. Всички тук обгрижваме кученцата си с голяма любов, но понякога сметките за ветеринар са наистина големи.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 02:52 от Reunion

# 502
  • София
Ре, просто стана проблем тип "не толкова какво казваш, а как го казваш". Никой злонамерен няма тук, убедена съм на 100%! Малко се развихрихме, та реших да пробвам да уталожа страстите за момент Wink да преброим всички до 10, дет' се вика Wink

# 503
“Наядох се, време е да дремна” 😁 Лека нощ!

# 504
  • София
Re, чудя се дали да ти отговоря... Пак казвам - изказа е много важен. Вие по-младите често сте уж по-откровени и директни, но дипломацията е тази, която движи света (за добро или лошо).
Ако вместо "аз ще я платя" беше написала "мога да помогна", щеше да звучи човешко. Но не би. Писаното слово и дума са като хвърлен камък. Моля ви, придържайте се към добрия тон. Тук все пак сме една от най-готините групички в този форум.
Имате поздрави от Чарли, който утре е на къпане 😂😂😂 Лека нощ Heart Eyes

# 505
Някой ползвал ли е тази пипета,може ли отзиви?
Искам също да попитам нещо.Моето куче тежи 27 кг ,а в тази кутия има 3 пипети .Колко трябва да му сложа и трите ли?

# 506
  • София
Галски, първо съм далеч от млада и второ отново не разбирам проблемът. Да, директно казвам, че ще помогна финансово. Каква е разликата?
Да не се продължава досадният спор, ако желае съфорумката да ми пише на лична.

# 507
  • София
Здравейте,моето пет годишно момченце от известно време иска да си има куче.Замисляме се над това от известно време,искаме детето ни да расте с животинче и да се учи на отговорност и любов към животните.
Тук обаче идва и моето колебание какво да е кученцето.
Като цяло трябва да е подходящо за отглеждане с деца,искаме малко кученце,нямам претенции към лиги,косми и.т.н.бихме поддържали и козина ако се налага.
Засега Ши тсу ми допада като порода,но приемам и други идеи

# 508
Здравейте,моето пет годишно момченце от известно време иска да си има куче.Замисляме се над това от известно време,искаме детето ни да расте с животинче и да се учи на отговорност и любов към животните.
Тук обаче идва и моето колебание какво да е кученцето.
Като цяло трябва да е подходящо за отглеждане с деца,искаме малко кученце,нямам претенции към лиги,косми и.т.н.бихме поддържали и козина ако се налага.
Засега Ши тсу ми допада като порода,но приемам и други идеи

Моето момче е малко по - голямо и също много искаше, години ме моли. Трудно се съгласих и е имало защо, основно за се грижа за кученцето. Какво научи синът ми не знам, обаче аз разбрах какво означава да си поема пълна отговорност за решенията и действията.

# 509
  • На земята
И при мен се получи горе-долу така, макар че моят е 12-годишен. В началото бяха радости, грижи, игри. Сега постоянно напомням, когато съм на работа. Грижата пада директно върху родителя, каквито и обещания да дават децата. Бих казала, че гледането на котка е доста по-лесно. Просто се подгответе психически, че вие ще го гледате.

Общи условия

Активация на акаунт