Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 782
  • 474
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Тук мисля, че се коментира за майтапа. Като гледам сме попреминали възрастта “стръв за милионери” Simple Smile)) Оставете ги тийнките да се правят на шугар бейби хаха.

# 391
  • Бургас
sl, откакто свят светува Laughing , но сега и пари се правят от това.Но е както и с женствеността-който го може, го може и никакви уроци не му трябват.

# 392
  • София
А тази с “Кучките” не е книга за лов на милионери, а за това как да се привлече и задържи правилния мъж и най-вече как с ненатрапчиво, женствено, но твърдо поведение да му покажеш как да те уважава, цени и тича след тебе. Авторката е на мнение, че жената трябва да бъде финансово независима, каквото мисля и аз.

# 393
  • някъде под слънцето...
Тук мисля, че се коментира за майтапа. Като гледам сме попреминали възрастта “стръв за милионери” Simple Smile)) Оставете ги тийнките да се правят на шугар бейби хаха.
Тийнки?
Дамите които споменаха Кобилкина   са били тийнки в началото на века Simple Smile, поне така написаха Simple Smile .
В интерес на истината , никога не ми е било цел да съм "стръв" за милионери.
Познавам достаръчно , повечето служебно , но  ако съм искала  е щяло да бъде и лично Wink .
Скрит текст:
Зарязах един подобен в България, защото реших, че няма да бъда щастлива с него.Западен инвеститор , собственик на фирма от "големи данъкоплатци" в България .Все още използва  името  и логото, което, аз избрах на времето..
Няма да описвам колко трудно успях да го "откача" от себе си, защото подобен вид хора  трудно приемат загуби.
Всеки с приоритетите си.

Галчудо права си, много  малки момиченца искат да се оженят за принца и да станат принцеси Simple Smile .
Сънят на Пепеляшка....

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 10:55 от sl

# 394
Това с кучките беше някакъв акроним на английски, който не се получаваше на български. Не е буквално 'кучка', нито пък правилните мъже харесват кучки.

# 395
  • София
Там смисълът на “кучка” не е негативен. Да, не е точен превод, но се има пред вид друго. Жената, която угажда на всяка прищевка и прави всичко за един мъж, често е низвергната от него и дори изоставена, защото му става безинтересна. Той не може да е центърът на твоя свят и да нямаш други интереси, освен него.
Докато ако правиш всичко което правиш за себе си и собственото си развитие, а не за да му се харесаш, запазваш искрата и интереса. Кучката е тази, която уважава себе си и когато отношението на мъжа до нея не й харесва, си тръгва. Доста тривиални истини, но потвърдени с времето.
Сложно става, когато трябва да се съветва жена, която на всяка цена иска да задържи някой мъж.

# 396
  • София
На всяка цена винаги е на солена цена. И накрая пак не е достатъчно. Как някой да те цени, като ти самият не показваш, че струваш нещо?

# 397
Е, точно това говори Анна във видеата и пишеше в книжката на Кобилкина. Да, за да се хареса на мъж, но пък ако той не се окаже това, което жената търси, тя продължава да бъде и да има всичко, което е постигнала преди.

# 398
  • някъде под слънцето...
Отдавна не е модерно да се  стараеш да се харесаш на някого
По  забавно е да накараш мъжете, които те интересуват, да направят "усилие"  да ти се харесат.

# 399
Това в каква връзка?

# 400
  • София
Без да съм следила тая Анна или слушала много Кобилкина (знам й идеите бегло), от това което написахте, веднага заключих, че плагиатстват. Затова цитирах източника, ако някой толкова се интересува.

# 401
То се пише едно и също като цяло, не мисля, че може да се говори за плагиатстване. Въпросът е дали ще го приемеш буквално, или ще поразсъждаваш. Повечето го приемат буквално - и последователи, и хейтъри, и стават големи изцепки.

# 402
  • София
В днешно време всяка селска пръчка може да стане блогърка и да почне да дава акъл с чужди идеи. Гледайте им нивото и възрастта на последователите, не броят им. Ако са на възрастта на щерките ви (за тези, които имат деца), за какво говорим...

# 403
Хубаво е да се спомене че мъжете от това тесто обикновено искат жените им да са като нея, но страничното обикновено е последен модел чалга визия.
Според мен Анна и Кобилкина нямат място за сравнение, Анна е много по- сдържана. Бях гледала едно нейно видео за летни дрехи и беше меко казано смутена да покаже сутиен на закачалка.

# 404
  • някъде под слънцето...
Във връзка с "трудовете" на Кобилкина и цитираната блогърка.

Общи условия

Активация на акаунт