🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 406
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 540
Тия сините бяха като някакви черни гарги, случайно са я ударили на людмила, макар че едно вяло "извинявай" след мрънкането можеше да и даде, но техния отбор преди това как ги дърпаха другите и обгръщаха, там никой не видя и не коментира.
Вики ми е красива, да. Жалко, че наистина не върви срещата. Той пък сто пъти повтори, че е свита...

# 541
Ми тя си е дете, тоя какво очаква. Къде е тръгнал с деца да ходи по срещи? 20 годишните трябваше да са първите тръгнали си.

# 542
  • В царството на игрите:)
Това не е истина.... Simple Smile Няма такава мъка Sad  Ох, завалията...
Надявам се да няма втора среща с Вики Sad

# 543
Всъщност поведението на Вики има и положителни страни - не му се слага, а той проявява интерес, той прави опити, той е инициатор. Свенливостта я откроява от някои други жени там. Като за начало е ок, ако го харесва, може да започне да се открива към него.

# 544
Ами, свита си е. Колко пъти той буташе срещата, въпроси ли не бяха, успокоение ли не беше. Притеснителна, притеснителна, ама и на мен ми изглеждаше като малко детенце, а той като.. не знам и аз. Той изглеждаше глупаво на срещата, все едно говори сам със себе си, сякаш срешу него няма никой. А тя отговаряше само с "не знам". Дори позицията й изглеждаше отбранителна. Е, какво да се направи при такъв отговор?
Правилно, че не й даде роза. То си личеше, че не му е приятна ситуацията.

# 545
Лелеее, чак мен ме напрегна тая среща - как си? Не знааам…. Какво искаш - Не знааам….Какво да направя за теб - Не знааам…

Какво изобщо прави в това предаване? Ми тя си е дете още. Нищо женско няма. Момическо - да, но женско… Виктор се измъчи, тя вика искам още една среща. И какво ще правите на тая среща? Мисля, че дори Гергана не го напрегна толкова.

Тази пък Людмила, няма ли да я разкарат вече, много ми е противна.

# 546
  • гр.София
Много хубаво момиче е Вики. Какво дири при този ерген? Чак ме е яд на нея.

# 547
Ми тя си е дете, тоя какво очаква. Къде е тръгнал с деца да ходи по срещи? 20 годишните трябваше да са първите тръгнали си.

Абсолютно съм съгласна. 20 годишна си още тийнейджър.

# 548
Веднага я захапаха къде й била розата 😬

# 549
  • София
Ох, голяма мъка е това момиче, не и е мястото там. Скучна е и очевидно не може да проведе елементарен разговор. Да не говорим, че не се считала дръжна да се извинява, невъзпитана...

# 550
Човекът сигурно я покани, защото видя че е активна и бам! 🤐

# 551
Всъщност и аз не бих се извинила на такава като Людмила - злобна, досадна, чувстваща, че всички са и длъжни..

# 552
Охххх, ще заспяяя. По-мъчна среща не съм гледала.

# 553
Пред блока ни се събират 12-13г девойки, които са хиляди пъти по - отракани от Вики. И като говор и като самоувереност и като поведение, направо са огИн Grinning
Тя като не може да върже дори фразова реч и знае само да гледа в земята, чии го дири в това предаване?!

# 554
Да отбележа, че спортни и по-малко наплескани всички ми харесват, и в лице, и са слабички 👍всички, без Людмила.

Общи условия

Активация на акаунт