🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 131
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 195
Абе, тук не важи принципа привлекателен за мен или непривлекателен за някой друг. Точно подобни непотвърдени /вероятно безпочвени/ слухове са клюки. Да не кажа, че отиват към по-тежка категория дори клевети.
Ставало е дума за момичета с цени в други теми, но веднага се намират и сайтовете, които твърдящите това го показват.
А Виктор ескортира апокрифно, сигурно за баснословна цена.

# 196
  • Sunshine state
Какви са тия наколенки на краката? И това ли вече минава за секси? Това сигурно са снимки, с които се е канел да кандидатства в Харвард.
Аз ни един сайт не съм видяла за никое от момичетата. Дай да видим.

# 197
  • SF
Brielle, от къде са данните за картата на Виктор? Часът на раждане известен ли ти е?
Обсъждали сте зодиите, без аз да давам тон. Simple Smile
Ако е Овен с Овен и Луна в стрелец - огин! пАри!
Дай данните и ще го разнищим.

# 198
Изтривам снимката,видях,че вече е качена. Пътувам за Бг,дайте да видим колко е тарифата на ЕргенИНЪТ и да го поръчам.Откъде викате се поръчва?

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 20:35 от Viliiv

# 199
Малко клюкички (не издава финала) и снимката без гащи
Скрит текст:

Това е арт фотография. Не виждам къде е пикантният момент в нея? Че то всяка година къде пожарникари, къде футболисти и вече даже не знам кой не се е събличал гол за календари. Хем си гол, хем нищо не ти се вижда, всичко в снимката е подчинено на личните въображение и фантазии.

# 200
Ммм, бомба е Виктор! И вестници чете, интересува се от света Wink
Без майтап за мен са добри снимките. Не са тип "надупени селфита".

# 201
Brielle, от къде са данните за картата на Виктор? Часът на раждане известен ли ти е?

Данните са директно инфо от самият него като отговор на въпрос.

# 202
  • София
Ама вярно изглежда доста по-голям от възрастта си.

# 203
Какви са тия наколенки на краката? И това ли вече минава за секси? Това сигурно са снимки, с които се е канел да кандидатства в Харвард.
Аз ни един сайт не съм видяла за никое от момичетата. Дай да видим.

Значи излиза, че не четеш никакви други подобни теми , а влизаш тендециозно тук да пляснеш фамозната клюка за Виктор, че е ескорт ли?
Аз не твърдя нищо за никого, за да се налага да показвам каквото и да било.

# 204
Кой е казал че са пикантни?
Казах без гащи ...

# 205
  • Sunshine state

Значи излиза, че не четеш никакви други подобни теми , а влизаш тендециозно тук да пляснеш фамозната клюка за Виктор, че е ескорт ли?
Аз не твърдя нищо за никого, за да се налага да показвам каквото и да било.
В темата съм от самото й начало. Клюкарски теми не ме вълнуват и следя само такива за предавания. Твърдиш, че имало сайтове, ама не показваш. Ясно. Ти да не си сестра му, че така ревностно се хвърли да го браниш? И къде беше като пляснаха същото за сума момичета, или само за Виктор те осени да четеш морал?

# 206
За сума момичета не знам, ма Дениз Хайрула си има онлифенс и си ѝ плащат за голи снимки.

# 207

За асцендента той сам каза и просто погледнах в кой знак е била Луната на рождения му ден. Не мога да разчитам натални карти, не съм толкова навътре в астрологията. Рождените дни на момичетата намерих в Инстаграм. Но благодаря и аз за анализа по-горе на някоя от вас. Много интересно беше.

# 208
Кой е казал че са пикантни?
Казах без гащи ...

Без гащи в контекста  на казаното прави асоциации от пикантен характер, а не от сорта на отишъл да земеделства.
Но както и да е, то е ясно, че щом се е навил да бъде в шоуто ще бъде разкостен до последното конче от липсващите гащи.

# 209
Някой го настъпаха по мазола ли ?
Сега какво....за гащите не можем да говорим ли...ми да не се е снимал с бели гащи, да не съм го снимала аз....в нета са накачени.....пак не от мен....

Общи условия

Активация на акаунт