🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 82 212
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 180
Капитонова е на 3 дневна почивка в Йордания с мъж. Кой ли е той?

# 181
Вики_P на мен много ми хареса това, което написа от астрологична гледна точка Simple Smile
Беше ми интересно и полезно.
Simple Smile

# 182
  • Sunshine state
Сега един приятел ми каза, че Виктор бил мъж на повикване. Жена му се движи в модните среди и каза, че си имали някаква затворена група и там се въртял и котирал сред ВИП дамите. Не знам дали е вярно, но реших да споделя.

# 183
Виктор бил участвал в клип на Андреа , песен
" Витамин", все забравям да си го причиня.

# 184
Ами аз не видях нищо съблазнително в него. А песента не струва. 😶
Ще се изненадам ако се окаже, че споделеното по-горе, от  съфорумката е истина за Виктор. Не от астрологична история, а просто от човешка....

# 185
Сега един приятел ми каза, че Виктор бил мъж на повикване.
Не е изненада. Само от един фитнес живее ли се?!

# 186
  • Sunshine state
Това снощи ми го изтърси след като си беше в България при жена си за известно време. Той не гледа подобен сорт предавания, но пък тя го видяла и му казала. Като се замисля никак не е изключено особено като се има предвид държанието му и тия заучени фалшиви реплики дето ръси на килограм.

# 187
Аз пък попаднах на черно -бели снимки на Виторио. Ей тъй, цъкнах му името в гуглето и на изображения...ще ги видите
Няма да ви ги качвам, че малко полубезгащати са Joy така да се кажи.
Инак стилни, издържани....ма без гащи Satisfied
Поне една бляскава сатенена пижама да си бешИ фърлил..Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 188
Сега остава и да научим тарифата му. На сите други участнички от този бизнес ги разбрахме благодарение на някои господа от темата.

# 189
Те и Аполон и Давид са без гащи.
Като е красиво едно мъжко тяло го ползват за модел и еталон, гащите само биха ощетили гледката.

Къде са тия снимки, я ги слагайте да преценим и ние, какво като Елвира сега - имам тайна, ама искам да ти я кажа с много питане. Скрит текст и готово, всичко да е убедително.

Виктор е красив мъж, държи се възпитано, обрано, предполагам доста избирателно също, та нищо чудно на разни скучаещи дами,  дето не им се е отворил парашута да му спрятат сега легенди от сорта, че е ескорт. Много обичам ЕЖК аргумента.

# 190
Благичка + Сид + Виторио = трио без гащи 🤣🤣🤣

# 191
Благичка + Сид + Виторио = трио без гащи 🤣🤣🤣
Движение "Голата истина"... 🤣😜

# 192
  • Sunshine state

Виктор е красив мъж, държи се възпитано, обрано, предполагам доста избирателно също, та нищо чудно на разни скучаещи дами,  дето не им се е отворил парашута да му спрятат сега легенди от сорта, че е ескорт. Много обичам ЕЖК аргумента.
Да, всички ги е яд, че не могат да са с този възпитан Аполон Виктор и от злоба разпространяват клюки по негов адрес. Sweat Smile
Не всички намираме ергенът за привлекателен и действаме на принципа на киселото грозде, споко. Като чуя нещо по темата, казвам. Няма само за жените да слушаме, я.

# 193
Малко клюкички (не издава финала) и снимката без гащи
Скрит текст:

# 194
За тези снимки от бука му ли говорите?
https://visages.net/bg/portfolio/victor-stoyanov/

За гащите не знам, тая ризка много дълга бе! И така прилежно застъпена под д-то.

Общи условия

Активация на акаунт