🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 127
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 210
Виктор се захваща с нов бизнес.

# 211
Какви са тия наколенки на краката? И това ли вече минава за секси? Това сигурно са снимки, с които се е канел да кандидатства в Харвард.
Аз ни един сайт не съм видяла за никое от момичетата. Дай да видим.

Значи излиза, че не четеш никакви други подобни теми , а влизаш тендециозно тук да пляснеш фамозната клюка за Виктор, че е ескорт ли?
Аз не твърдя нищо за никого, за да се налага да показвам каквото и да било.

Съжалявам, че се намесвам, но Pupitka не е трол. Засичам я в тази тема и в много други и то от дълго време. Най-вероятно тази клюка се носи и наистина я е чула, но пък аз не вярвам на нея. Не се засягайте, тук просто си лафим и всеки споделя какво е чул. Не значи, че това е истина.

# 212
  • SF
За асцендента той сам каза и просто погледнах в кой знак е била Луната на рождения му ден. Не мога да разчитам натални карти, не съм толкова навътре в астрологията. Рождените дни на момичетата намерих в Инстаграм. Но благодаря и аз за анализа по-горе на някоя от вас. Много интересно беше.

На коя дата е роден?

# 213
О, какви вълнения по адрес на ергенинът нашенец. Че и цели 4 теми! Респект.
Мисля, че това т.нар. реалити може да се изтърпи, ако се гледа по 3 начина:
1. Приемаш го за лековата хумореска или весела халтурка и го гледаш с усмивка и много наум за нивото на сценаристи и режисура.
2. Приготвяш очилата, молива и бележника и си водиш записки, наблюдавайки живота, морала и ценностите на родния плейметски планктон с научна цел.
3. Прекръстваш се, плюеш в пазва, чукаш на дърво и сменяш канала.

Конкретно за ергенинът ни - симпатяга на пръв поглед, особено без лицева растителност. Прави впечатление на възпитан момък с беден речник и изтъркани лафчета, които ако и му ги шепнат в слушалката, съвсем олекват.
Като цяло, залага се на весел нискокачествен сеир за масата. Нищо де, има нужда и от това.  Одобрявам. Хвърлям по едно око, колкото да преброя колко крокозъбела са още в играта.

# 214

Значи излиза, че не четеш никакви други подобни теми , а влизаш тендециозно тук да пляснеш фамозната клюка за Виктор, че е ескорт ли?
Аз не твърдя нищо за никого, за да се налага да показвам каквото и да било.
В темата съм от самото й начало. Клюкарски теми не ме вълнуват и следя само такива за предавания. Твърдиш, че имало сайтове, ама не показваш. Ясно. Ти да не си сестра му, че така ревностно се хвърли да го браниш? И къде беше като пляснаха същото за сума момичета, или само за Виктор те осени да четеш морал?

Големи противоречия - клюкарски теми не ме вълнуват и пляс клюката.
Като следиш предаванията , трябваше да знаеш досега, че Виктор няма  сестра, а още двама братя.
Май други са от моралната полиция, не аз.

# 215
Виктор хич не изглежда да е с асцендент овен.Да вземе да поиска да му направят ректификация:)

# 216
  • Sunshine state

Големи противоречия - клюкарски теми не ме вълнуват и пляс клюката.
Като следиш предаванията , трябваше да знаеш досега, че Виктор няма  сестра, а още двама братя.
Май други са от моралната полиция, не аз.
Знаеш кои клюкарски теми имам в предвид, ама го играеш на недоразбрала и се хващаш за думата. Да не мислиш, че всички седим и записваме данни за Виктор и живота му? Предаването и темата са за разтоварване, не ги приемай толкова навътре като не ти е никакъв.

# 217
  • софия
Ще ме накарате да разбера дали е истина и колко струва, ако е 😀 така де, за да потвърдим или отхвърлим твърденията.

# 218
Моля ви, не се карайте! Ще развалите иначе забавната тема!

# 219
Това за ескорта и Кулагин гримьора го сподели! На мен абсолютно не ми харесва този ергенин и грам не ме привлича абсолютно с нищо!
Личи му че е 100% мъжка офшорка!

# 220

Съжалявам, че се намесвам, но Pupitka не е трол. Засичам я в тази тема и в много други и то от дълго време. Най-вероятно тази клюка се носи и наистина я е чула, но пък аз не вярвам на нея. Не се засягайте, тук просто си лафим и всеки споделя какво е чул. Не значи, че това е истина.

Не казвам, че е трол. Даже тя самата вероятно ще потвърди, че съм лайквала нейни постове.
Благодаря, че се опитваш да бъдеш медиатор! Естествено, че темата е за разтоварване, но освен за нас, тя е и питателна среда за доста хора, които могат да извадят от казаното тук всякакви разнопосочни жълтини.

# 221
За асцендента той сам каза и просто погледнах в кой знак е била Луната на рождения му ден. Не мога да разчитам натални карти, не съм толкова навътре в астрологията. Рождените дни на момичетата намерих в Инстаграм. Но благодаря и аз за анализа по-горе на някоя от вас. Много интересно беше.

На коя дата е роден?
На 15 Април 1990

# 222
  • earth
Мисля, че това т.нар. реалити може да се изтърпи, ако се гледа по 3 начина:
Имало и четвърти, ми беше обяснено по-горе. Като образователно предаване за професионално развитие.

# 223
Ааа, обличам си аз ноШницата на Шехерезада подир малко, и лягам...Joy..не моа се ядосвам аз...ще събирам сили за четвъртък Satisfied

Аз за това не дадох линк към фотосите...лошо няма, стилни са. Секси...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 224
Виктор хич не изглежда да е с асцендент овен.Да вземе да поиска да му направят ректификация:)
Мда, и Луната му не е Стрелец, иначе досега да ги беше изгонил всичките.

Общи условия

Активация на акаунт