🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 186
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 735
От всички риалити предавания, които вървят в момента, Ергенът ми е най-забавно.
Един час смях и разтуха.
Искрено благодаря на Зори Джи, Елвира, Людмила, Благовеста и Александра.
Има участнички, които са все едно от нямото кино - Карина, Ния-Косара, малкото Вики, Теодора.
Голям потенциал виждам в Капитонова, май е единствената, която използва главата си.
Венетка е бижу.
Останалите, които не споменах са ми абсолютно безразлични.

# 736
  • София
По-скоро дават само скандалните личности и ситуации, за да има гледаемост. Това не значи, че Виктор не общува и с другите, просто ние не го виждаме. Или, че те не говорят особено. Камерите търсят скандала, пошлото, клюките. Иначе нямаше да се отделят 3 епизода с реклама на Бонбонева и гащите й (ако се окаже това). Или сума време за пернатия нос на Люската, дето нищо му нямаше, ама тя нали направи егати голямата драма.

# 737
  • софия

Има участнички, които са все едно от нямото кино - Карина, Ния-Косара, малкото Вики, Теодора.

+ Радостина. Простете, че пак за нея говоря, но снощи ми направи впечатление как всички говореха, а тя една дума не каза. Беше й безразлично и скучно. Започвам да се чудя за какво се е записала изобщо. Ако е за да рекламира онлайн магазина си, не си личи.
Дават основно 5-6 моми, другите са само пълнеж. Че то ако ще е така по-добре да ги махнат и да гледаме само Дениз, Гергана, Капитонова, Венета, Александра и Поничката Блага.

# 738
  • Варна
....
Нашичкия и в реалния живот е мил,внимателен и възпитан. Даже една дама го определи като леко притеснителен. Хонорарът му е 70 бона.
Другото го написах в темата за спойлерите 😂
...

Коя е темата за спойлерите?

# 739
Много ми хареса хода на ергена или сценаристите (все тая кой го е поискал) да ги накарат мОмите да извършват някакви активности и да се покажат като взаимодействие със свой и друг отбор и като цяло как отреагират в ситуации. А в същото време ергенът да е нищо повече от кол по средата на игрището, но всичко да се развива пред очите му и те да се представят в някаква светлина различна от това да му лижат егото, ушето или каквото там решат за уместно.
За калабалъка и ръгби мача няма какво толкова да се каже. То се видя пределно ясно от всички. Всичките са "криви". Едните като не могат със спортменска игра да спечелят се нахъсват да се мятат като мечки върху момичето и го правеха . И го намират за нормално. Обаче като изядат някой лакът - голям рев и нравоучения. Другата пък (заедно с капитанката ѝ) ще и се разложи устата или победата ѝ ще е по-малка, ако отрони "Извинявай! Не беше нарочно. Как си?". Искала, не искала да го направи, няма значение. Не са там да се изтрепват. Елементарно възпитание. Дори и да не ти харесва човекът срещу теб. (И тук да отбележа, че Людмила не мога да я гледам и смятам, че силно преигра, нищо че действително си изяде удара).
Голям хъс спортен има Викито, подхранен още повече след като видя, че останалите нямат истински шанс срещу нея. (Тя не беше ли освен балерина и волейболистка?) И голям мерак да отидела на среща. Е хубаво. И като е искала, как си е представяла да протече тя? Тъпа работа. Срещата- тотал щета. Не мога да виня особено Виктор. След като не иска да отговаря, пробва на няколко пъти да я накара тя да му задава въпроси - и това греда. Девойчето не знае и какво да го пита. Нищо ли не я интересува? Кво прави в предаването наистина не знам. Тя дори и не може да осребри участието си с последователи, реклами или някой "мечо" отвън.
Мислех си дали не е и тя в групата на Елвира и интимности с мъж да не е имала. (Онова с опита за изнасилване го изключвам).
В индивидуалните срещи винаги ми липсва нещо. Все той пита за тяхните интереси и минало. Да, той  е този, който трябва да избира, но все пак, за да се получи нещо (поне спрямо сценария, с който ни лъжат че търсят да го уредят с връзка), момичетата също трябва да разбират разни неща за него. Двупосочен е пътя. А сега всичките по подразбиране "влюбени до уши в него" без да го знаят повече от името му и прилагат всякакви похвати да го "омаят". Ай сиктир! Нещо много куца този сценарии. Поне в това отношение срещата с малкото Вики имаше потенциал, но тя го пропиля. Още от визитката го знаем това с родителите му и какъв "товар" му е .

Капитонка не я харесвам, но снощи беше права. Тези коктейли са много смотани и кратки за сценария, който ни се предлага. Той е там с едничката цел някоя да го привиква. Не могат ли нещо групово да си спретнат и някоя да изпъкне в груповите разговори пък после насаме?

След този дълъг коментар се чувствам длъжна да благодаря на тези, които имаха търпението да го прочетат. Оценявам го! Подарявам ви по една Flowers Rose .

П.С. Азалия, бързо оздравяване! Така и не ни светна в лодката с гребците, кой е той.

# 740
  • Варна
Тета, когато правиха модно дефиле и им задаваха въпроси. Въпроса към Вики беше нещо от сорта кой е най тъжния ти момент в живота ( или нещо подобно, не помня точно въпроса). Та тя каза, че не може да каже и се разплака. После я даваха как споделя на някои момичета, че е изнасилвана. Със сигурност това е огромна травма, но мястото и не е в предаването.
Хрумва ми, че може би чрез предаването е мислела, че ще успее да преодолее всички блокажи, задръжки и травми...знам ли.

# 741
Така,идвам с клюки тип ЕЖК,но от познати на Виктор жени,да не си помислите друго:
Нашичкия и в реалния живот е мил,внимателен и възпитан. Даже една дама го определи като леко притеснителен. Хонорарът му е 70 бона.

70 бона ми се виждат малко за всичките крайности, на които е подложен. Едните емоционално нестабилни, другите почти сексуално го насилват, с третите трябва да е държи като другарката в детската градина. Нещо по средата няма ли? Ако може и да е симпатично де! Че и всичкото това пред сумати камери и половин България. А и другата половина косвено, чрез публикации в соц. мрежи.

Дано поне на него са му осигурявали ПРОФЕСИОНАЛНА психо-аналитична помощ по време на предаването, а и месец-два след това.

# 742
Горкият, да го ожали човек - само по 35 бона на месец. Хайде стига, аз и за половината бих отишла в това предаване да ме свалат 20 изтрещели мъже Joy Не е кой знае какво, човекът не си ги слага на сърцето, говори, каквото му пуснат по слушалката, и гледа сеир.

# 743
Направи ми лошо впечатление Вики с това, че излъга. Когато заговориха за "инцидента", тя каза "Но се извиних", той разбира се парира и каза, че не е вярно. Опита да се измъкне по мишкарски начин.

# 744
70 бона, за да стои 2 месеца в луксозен турски курорт, да спи, яде и пие без пари, да е заобиколен от един куп мадами, да си ходи всяка вечер на вечеря с различна жена и всеки ден да мляска поне по една от тях, а понякога и по две.
То на това повечето мъже ще се съгласят и без да им се дава хонорар Joy

# 745
Хахаххахахахахахахах, и аз не разбрах кое му е за жаленето. Някои хора (много) никога няма да видят толкова пари през целият си живот, та за има-няма два месеца Виктор ще си ги сложи в джоба и ще монетизира участието си и по много други начини. Горкият.

# 746
70 бона, за да стои 2 месеца в луксозен турски курорт, да спи, яде и пие без пари, да е заобиколен от един куп мадами, да си ходи всяка вечер на вечеря с различна жена и всеки ден да мляска поне по една от тях, а понякога и по две.
То на това повечето мъже ще се съгласят и без да им се дава хонорар Joy
И аз, и аз. Жени, мъже, ако щете и травестити съберете, нямам проблем, ще си понеса емоционалното натоварване с усмивка.🌹

# 747
И на мен ми изглежда културно момче Виктор . Вчера , когато повика Блага да му пипне сърцето и съответно , когато му сяда в скута и той се изчервява , говори , че е наистина притеснителен .
Съгласна съм с предните коментари , но едва ли му е толкова забавно с половината хванати от психо клиниката . Не е лесно да бъде вечно под контрол , да реагира правилно , да има готов отговор за всяка ситуация . Но да , за тази сума , всичко си струва … дори и Зори Джи и багянето от лизане на уше 😁

# 748
И не само мъже 😂 за 70 хиляди за два месеца и безплатно ядене и почивка на красиво място, и аз с щастие ще приема и ще оставя тези кокошки да ме насилват сексуално, ако трябва 😁

Но съвсем сериозно, хич не го жаля. Изглежда приятно момче, което знае как да се държи, но мисля, че някои хора малко му вдигат акциите. Не е особено над нивото на участничките, така че далеч не е някакъв мъченик.

# 749
Хонорарът е повече от страхотен, той и затова се е навил на този невъобразим криндж. Сега ще се уреди и с роли, и други благини.

Общи условия

Активация на акаунт