🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 202
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 705
Изключително малко и целенасочено подбрано ни показаха от Малката Виктория. Това, че не може да измисли тема за разговор с 11 години по-голям мъж, че  е притеснена пред три камери навряни в лицето й не я прави елементарна, ограничена, заблудена  и  още куп негативни неща, които се изляха по неин адрес тук.
Реално ние не познаваме истинския човек. Малко от нея се разкри в играта - нахъсана, борбена, ухилена. И мисля, че не - не трябваше да се извинява за инцидента с Людмила. Защото нейното си беше провокация и опит да се направи на интересна, като злепостави малката. Да, най-лесно беше да се извини, но ето ви изненада - момичето има характер и си отстоява позицията.
Мен ме печели именно с липсата й на обиграност в имитацията на интерес, липсата на умения "да се пласира".

# 706
Многото говорене не е значи интелект. Това, че Вики си е мълчала на срещата не значи, че не е интелигентна. За мен мъжът трябва да направи усилие да поддържа разговора на първа среща. За мен Виктор е разглезен и е свикнал да бъде център на женското внимание, да му четкат егото колко е велик и да му се натискат жените. Вики се държа  сдържано и на положение. Той мъжът трябва да направи усилие да сваля жената, а не обратното.

# 707
Темата за океана можеш да я водиш с човек на всяка възраст.
Отивам да изгледам епизода, и да прочета някъде за тази загадъчна травма на Виктория..

ПС...да напомня, че щом са там, са наясно че ще бъдат обсъждани и коментирани. А всеки от нас, зрителите, споделя тук личното си мнение за участниците, и ако някой от тях не ни харесва, моля да не поставяте знак на равенство с това, че сме злобни.
Не ми хареса на мен Виктория, аргументирах се мисля културно.

# 708
Хах, и защо мъжът да трябва да говори предимно? Сори нот сори, но това са глупости. За една нормална и дълготрайна връзка, трябва и двете страни да умеят да поддържат разговор. Ако говорим за травми, Виктория никога не би се записала в цяло предаване с такава цел, ако не я е преодоляла. Знам какво е истинска болка и тя наистина не ти позволява да бъдеш себе си и ти и не искаш да бъдеш, не че очаквам Виктория да реагира като мен, НО в нейния случай никой, който страда няма да тръгне на такова място с една такава цел, без да е готов. Виктория не е дете. На 20 съвсем не си дете. Просто от тази среща си пролича (то през цялото време си се виждаше, де) емоционалната и интелектуалната й пустота. На 20 с ММ, когато се запознахме си говорехме без да можем да спрем и чисто физическите ни нужди от сън пречеха да е нон-стоп. Исках да го впечатля, да му покажа коя съм (как иначе да знае, ако не му кажа) и той беше мой. Просто Виктория… няма какво да каже.

# 709
Аз пък харесвам Александра. Харесвам и Деница. А физиономията на останалите като разбраха, че е имало целувка с Деница, беше безценна. Даже Блага ми става симпатична за сметка на Люса, Вика, Вики, Дениз и Габриела. Колкото и да критикуваме, шоо става и стотиците коментари тук го потвърждават. Та с нетърпение ще гледам какво ще свали Блага тая вечер Grinning Не знам какво му е коствало на Ергена участието, но се държи на положение и като се замислите, дължим му чудесен повод за разтоварващо клюкарене Grinning

# 710
Не ми харесват визуално нито Александра, нито Деница.
Едната е с огромна мандибула и уста, а другата с това каруцарско русо на фона на тен на препечена филийка и с това скръбно изражение, наистина се е докарала като лелка. Иначе симпатизирам на Деница затова, че се държи нормално.
За Алекс даже не мога да повярвам, че е психолог. Та тя самата има нужда от такъв. Отделно с това неадекватно хилене съвсем ми олеква.

# 711
Тета, когато правиха модно дефиле и им задаваха въпроси. Въпроса към Вики беше нещо от сорта кой е най тъжния ти момент в живота ( или нещо подобно, не помня точно въпроса). Та тя каза, че не може да каже и се разплака. После я даваха как споделя на някои момичета, че е изнасилвана. Със сигурност това е огромна травма, но мястото и не е в предаването.

# 712
Винаги съм се чудила на жени, които се тикат там където не са желани!
Голям зор, голямо нещо,няма свян, няма срам, тези момичета сякаш са били на сухо с години.
Малкото Вики и то зор,та зор  да отиде на среща, ми на отиде и какво , не можа две думи на кръст да каже, че и пак иска what da fuck?
На Виктор медал трябва да му дадат, ми критикуваме го човека, че все едно и също бръщолеви, ами и това им е много. Ако беше в реала, щете да избяга с 200.
Елвира на какво се надява, като каже на Виктор ,че е девсвена. Дреми му!
Между другото в едно интервю сподели , че не е бил подготвен за повечето неща които са му се случили в предаването, ами няма човек който да е подготвен за подобна напаст- женска.
Зорито и то G-то хич, ама хич го няма. Предлагам да я вземат като пожарникар и без това имат недостик
на кадри Joy

# 713
Темата за океана можеш да я водиш с човек на всяка възраст.
Отивам да изгледам епизода, и да прочета някъде за тази загадъчна травма на Виктория..

ПС...да напомня, че щом са там, са наясно че ще бъдат обсъждани и коментирани. А всеки от нас, зрителите, споделя тук личното си мнение за участниците, и ако някой от тях не ни харесва, моля да не поставяте знак на равенство с това, че сме злобни.
Не ми хареса на мен Виктория, аргументирах се мисля културно.
Във  втори епизод имаше ревю Мис Бодрум. Журито бяха три от момите. Тур по бански, отговори на въпроси от журито и май тур облечени. Людмила (мисля) попита малката Виктория кога е бил най-трудния  момент в живота й. Тя ревна като момиченце дето си е забравило стихотворението на сцената на училищното тържество и се махна от пътеката. После камерите снимаха отвън, а се чуваше нейния глас от вътре вилата, че е преживяла опит за изнасилване.

# 714
Тета, когато правиха модно дефиле и им задаваха въпроси. Въпроса към Вики беше нещо от сорта кой е най тъжния ти момент в живота ( или нещо подобно, не помня точно въпроса). Та тя каза, че не може да каже и се разплака. После я даваха как споделя на някои момичета, че е изнасилвана. Със сигурност това е огромна травма, но мястото и не е в предаването.
Не каза ли ОПИТ за изнасилване?

# 715
Малката Вики каза, че са опитали да я изнасилят, не са я изнасилили.

# 716
Да наистина така каза опит, извинете ме Blush

# 717
Благодаря.
Като имаме предвид обаче как всичко е режисура и по сценарий, не бих се изненадала и девствеността на Елвира, и опита за изнасилване на Виктория, да са фейк нюз. Както са фейк и години на Гергана.
Изобщо..много фейк в това предаване.

# 718
Първо!
Азалия,оздравявайте бързо!
Така,идвам с клюки тип ЕЖК,но от познати на Виктор жени,да не си помислите друго:
Нашичкия и в реалния живот е мил,внимателен и възпитан. Даже една дама го определи като леко притеснителен. Хонорарът му е 70 бона.
Другото го написах в темата за спойлерите 😂
За снощи-задрямах около срещата с ВикА и се събудих когато Зори Джи разказваше как е гасила пожари. Още от ден “едно” 🤪казвам,че тая не е у ред и че,ВикА и Ния немат работа в туй шоО.
Людмила ми минава на три минуса заедно с Елвира. Едната некрасива,злобна и долна, другата тъпо селско девойче,яхнало знамето на непорочноста,сякаш е дип единственото ѝ достойнство. Днес ми се струва,че си отиват ВикА,Елвира и Теодора.
Довечера ще гледаме още простотии в изпълнение на Гергана и Бонбонова. Леле таз Герито ква змия е.

# 719
Направо се чудя каква беше тая тъпня снощи. По-смотан епизод до сега не е имало. Нищо не се случи - някакви квачки се бориха за 1 топка, едната отнесе един лакът, та после скимтя за това сто часа. Другата пък, дето уж най-активна и спечели срещата, си глътна граматиката та думите с ченгел трябваше да й се вадят....... Че тя девицата по-отракана от нея бе егати. Накрая на коктейла пак някакви глупости.
И другото, което се чудя - абе тези мадами нарочно ли постоянно ги наливат с алкохол? Кафе не пият ли? На обед при басейна - пиене, на яхтата - пиене, на коктейла вечер - пиене. Ми те се подкарват още от обяд - нищо чудно, че вечерно време му скачат по врата и си свалят гащите пред него. Те са постоянно на черешата. Нямат ли махмурлук, как издържат, направо не знам. Айде Венета си я знаем - тя си е професионалист, ама другите......

Връщам се да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт