🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 269
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 020
Защитавала я Александра. Прекрасно било това, което прави, но иначе нали- ясно се разграничи от нейното поведение. Блага, съгласна съм, не намясто постъпи, емоционално е нестабилна също.. но е някак- ами, добродушна ми е. Александра го направи за сеира, за да се покаже колко е над нещата. Иронията е, че тя се показа като емоционално нестабилна също, плетяща интриги, въобще…..

# 1 021
Ако ще дава на Блага, по-удачно е да ѝ върне гащите заедно с розата, или за нея розата, а за Сид гащите - все пак тя му даде в началото нови, сега получава носени, накъде по-символично.

# 1 022
Представям си: "Тази роза няма да я давам." 😄

# 1 023
  • София
Голяма драма, голямо нещо. 🙄

Някои коментари са по-грозни и от тези вътре...
Има си начин да се изрази неодобрение към някого. 😀

# 1 024
Да ги гони всичките и да свършва тая мъка и тоя срам за женското съсловие.

# 1 025
Каква драма! Едва не пуснах сълза. Ще си легна без гащите тая вечер.

Блага си заминава. Почти съм сигурна. Дано

# 1 026
Гаргамел тръгва.

# 1 027
Драмата с Украйна пасти да яде (извинявам се за паралела).
Ергена ако беше чул и видял Александра как истерясва щеше да я прати в София да си празнува РД-то

# 1 028
Ред сълзи, ред сополи... Дениз пък за какво реве, нали има роза?
За Габриела.

Габриела явно реши, че Благовеста с тихия си плач ще спечели съжалението на Виктор и изрева!

# 1 029
  • Terra incognita
Еми, Тетке, такава си е, съжалявам. Ако искаш някой турцизъм да вкарам, щом тази дума те възмущава. Рядко си позволявам квалификации, но това в праймтайма на национална телевизия ми дойде вповече. Наистина съм възмутена.

# 1 030
Ееее, като на износачка са....

# 1 031
Гащите не долу, а вън!
Хахааа, цял час разтягаме едни непрани гащи, докъде се стигна!

# 1 032
Мъка аааа.. хапнах пет вафли от напрежение
Само не Сид!🦦

# 1 033
Еми, Тетке, такава си е, съжалявам. Ако искаш някой турцизъм да вкарам, щом тази дума те възмущава. Рядко си позволявам квалификации, но това в праймтайма на национална телевизия ми дойде вповече. Наистина съм възмутена.

Ами ок, разбирам, ама не стои добре в публичен форум.

# 1 034
  • София
От Галгамел очаквах много повече злобни коментари и покъртителни изказвания, но явно дори и това не е могла да направи

Общи условия

Активация на акаунт