🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 272
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 095
Момичетата в това предаване може и да са без солиден хонорар като този на Виктор, но бас ловя, че им дават бонус за всяко реване. Иначе не мога да си обясня защо се надпреварват коя ще прави повече сцени от другата.
Вечерта Сашка беше на черешата - то вярно, че имаше рожден ден, ама пияна заляна. Вече разбирам тактиката на предаването - напиват ги яко всяка вечер, за да правят шоу момите.
И да, Сашка се изложи доста повече от Блага, макар да не е сваляла (режисирано) гащи. А Людмила се затвърди като най-злобното същество в предаването. Дениз е направо кокиче в сравнение с нея.

# 1 096
Зори защо по едно време беше сама и нещо садна....😕😳🤔

# 1 097
И аз вече не харесвам Сашка.

А Карина видяхте ли я, цяла нощ прегръща Сашка, от близо хич не е хубава, тя също подкрепи Блага, колко секси постъпила.

# 1 098
,

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:28 от Amber*

# 1 099
  • Terra incognita
Сашка след време да върви да обяснява на дъщеря си колко е страхотно и красиво да си сваляш гащите в национален ефир.

# 1 100
Не знам мъжете харесват ли подобно поведение, но моя, като му разказах, се възмути. Не било съблазнително. Ама все пак не е на 30 г. 😊

# 1 101
Била му ги тикнала в ръцете. Абе, тука само девствени и непорочни ли пишат?

Тук са се събрали само девици. Да, по телевизията може би не е добра идея да си дадеш "гащите", но на мъжете това им харесва и им действа възбуждащо. Горките ви мъже. Мръсни били. Сигурно си е обула чисто бельо след душа. Той сексът не е за гнусливи хора, нали знаете.
Но да, по телевизията е пошло.

Едно е да си тикнеш носеното бельо в ръцете на някой,  с когото вече сте си обменяли телесни течности, като прелюдия към последващо такова и съвсем различно на първа среща да го направиш. Посланието е съвсем друго и доста неласкаво за нивото ти.

# 1 102
Защото е извисена! Дистанцира се от махленските скандали..

# 1 103
  • Terra incognita
Моят беше много, ама много възмутен. Голям е сухар Joy
Не знам мъжете харесват ли подобно поведение, но моя, като му разказах, се възмути. Не било съблазнително. Ама все пак не е на 30 г. 😊

# 1 104
Не мога да повярвам, че ще го кажа… но аз до последно се надявах Габриела да остане. Наистина! Тва…девойче ще го нарека… е евтино. И въпреки, че мъжете имат тръпка към нея, се съмнявам, че е за повече от два пъти.
Александра много я харесвах първите два епизода. Приличаше ми на Джулия Робъртс. Днес си мечтаех да съм на мястото на Теодора и да я трупясам.

# 1 105
Сашка хич да не се опитва да прави кариера като психолог. Пациенти няма да има. Най-много някоя заблудена душица да и разбие живота. Излезе точна такава каквато се правеше, че не е в първия епизод- злобна, истерична и подмолна. Хвана си малкото "зайче' да го манипулира. Имам чувството, че тя я нахъсва още повече да се излага. За психолог би трябвало да умееш да изслушваш хората, а тя прекъсва всички, крещи и си налага мнението. Научила 2-3 засукани израза и вече е много интелигентен човек... Я да си хваща пак някой паричко и да не философства толкова. Тази е по-опасна от рускинята ...

# 1 106
Защото е извисена! Дистанцира се от махленските скандали..
Да бе. Седеше като жаба на тоя камък в блатото. Ненужно лирично отклонение.

# 1 107
Simple Smile Харесват ..ама не и от някоя ,която са видяли 5 пъти ,с лабилна психика....тя не спря да реве при всяко раздаване на рози,а да не говорим колко пъти му сяда отгоре...Едва ли някой мъж ще е очарован и привлечен от подобно поведение ..

# 1 108
Мале и Гергана голяма лисица,едно долно поведение,да му се натиска .....

# 1 109
-Дали родителите ми ще се гордеят от моята постъпка? 😳
-Много. Утре ще черпят с бонбони в махалата.
Ще търсят горките ай-близкото бомбоубежище, че да се скрият в дън земя...

Общи условия

Активация на акаунт