🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 267
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Радостина там ли е? Не я видях? Да не съм изпуснала някой епизод?

# 1 081
Пусна му крак, Мис Гащи.

# 1 082
Мисля, че Сашка е склонна да стане и  здравата да натупа Люса ....

Иначе има хубаво тяло в това екипче

# 1 083
Хахаха тъкмо за крачето щях да пиша Wink .Всичко си има причина..
Ама защо и Карина реве/само нея харесвах сега ако и нейно падение ще има/...Толкова сълзи в това предаване..потоп ще стане...ЧУвала съм ,че в индийските сериални така се реве-да не са взели пример от там...досада..

# 1 084
Виктор с това "много мило", като Е. Чолаков с "мили мои". Joy
Теодора я забелязах най-накрая и ми хареса.
Александра е лабилна скандалджийка с лесбийки наклонности!! Вече ми е и силно несимпатична с тази остра брада, джуки и изкуствени усмивки. Не е за Виктор в никой случай.
Блага недоумявам как я приемате за  добричка... Това е нейната роля за съблазняване- гласче на 3 годишна и поведение на мръ... ца. И е убедена, че е печелившо при мъжете. Явно не познава друг начин за съблазняване на мъж, само пошли номера... Затова е учудена, защо другите са втрещени.При жените го играе жертва и много чувствителна.За мен е дъно.
И аз с ММ ... (да не си разказвам цялата програма 😁), но когато съм във връзка, с обичан човек не... това!

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 15:38 от Amber*

# 1 085
Хубаво й е много тялото на Алекс, да. Фъфленето и интригантстването- не.

# 1 086
  • София
Днес повече от Блага не ми хареса Александра - доста ниско падна и показа нивото си.

А родителите на Блага съм сигурна, че утре ще се гордеят с детето си - докато ехидно се подсмихват около тях.
Не съм пуритан, не ме е подазнило самото сваляне на гащите, но за всяко нещо си има място и време.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 10:10 от Eiger

# 1 087
  • Вестерос
Много смешен епизод ...

😁

Сид е аут, очаквам Дениз да я последва.

Голям скандал, голямо чудо... И Сашка и Люсито се превземат повече

# 1 088
Ама защо и Карина реве/само нея харесвах сега ако и нейно падение ще има/...Толкова сълзи в това предаване..потоп ще стане...
Карина загуби майка си наскоро и предполагам, че ще бъде използвано като някаква линия по нейния образ.

# 1 089
Amber* -абсолютно съгласна с последното изречение.Тази пошлост пред цяла България..и какво щели родителите и да кажат .Е как какво-ще те похвалят.../горките/ .
Blackbling -дано не е това,че ще е безобразно толкова скорошни лични трагедии да развяват в ефир.Ще изрият дъното...
Макар,че след днешния епизод не знам може ли по-надолу...

VickyTaylor-абсолютно съгласна Simple Smile -за по-долния коментар Simple Smile .

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 22:48 от reninel

# 1 090
Двете трябваше да ходят и Габриела и Благовеста....а сцената със свалянето на гащите ...без коментар,било смело и нз си какво айде моля ти се 🤣
А на  Виктор колко му беше неудобно,горкия.

За мен и малката Вики на 20г няма място там,съжалявам.
Харесвам я попринцип🌸,скромно,възпитано момиче,не пие,не се държи злобно, не крещи и т.н.но просто й липсва опит в срещите 😇

# 1 091
  • Terra incognita
Аз съм съгласна, че за мъжете е много възбуждащо. Ама все пак говорим за предаване, което може би се гледа и от деца. Тези неща са интимност между двама души, не пред цяла България. Ами майка ти и баща ти те гледат, тези хора утре ще се срамуват да вдигнат глава.
Другото, което е- този мъж не й е никакъв, не й е половинка, не са на реална среща.
Напълно неадекватен и отчаян опит за привличане на внимание. Ако до този момент й е било трудно да си намери сериозна половинка, в близкото бъдеще ще й бъде още по- трудно.

# 1 092
Някой знае ли кога е рождения ден на Александра, за да засека след колко време ще отпадне една участничка и ще ви кажа Grinning

# 1 093
Разбрахте ли сега целта но монтажа, вкл. и продължението след раздаването на розите, посланието е - даваш гащи, получаваш! Жалко само, че ще достигне и до много малки бъдещи "дами", които даже няма да се чудят дали родителите им ще се "гордеят" с тях! Sad

За крачето, не бързайте, може просто да е случайно..

Сега само да не затъгуваме за ГабитУ. На фона на развихрящите се със замах, нейното вече бледнее към нормалност.

# 1 094
Сашка е чисто луда. Вреслива истеричка, толкова идиотски никой не се е държал. Не, че е приятелка на Блага, а се крие зад гърба ѝ, за да може да буйства, иначе е много очевадно. Така уж за добра кауза крещи - да защити другарчето. Щом дори Венета остана безмълвна какво да си говорим…

Общи условия

Активация на акаунт