🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 236
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 140
Не разбирам защо си тръгна Габриела. Ако предположим, че всичко е нагласено, тя говореше простотии, правеше шоу, щеше да налази ергенино и да стане забавно.
За продуцентите по - забавно ли е да слушаме стихове от девственица и да ревем?

# 1 141
  • SF
Вероятно му е кеф така да му се натискат и това да се вижда от всички.

# 1 142
  • Варна
Гергана се държи като професионален ескорт.
Знаете какво е, новата дума за проста тутка .
Толкова е обиграна и ошлайфана. Как да се увива, къде да целува.
Следващото й работно място задължително трябва да е Дубай.
Там ще я оценят още по подобаващо и щедро.
Съпруг ще си намери.

# 1 143
Някои от тези жени имат адски лоши кожи. Повечето хора в днешно време гледаме на НD, всичко се вижда ясно и е потрес!!!

# 1 144
  • Берлин
Зори Г ше изперка и ше изколи всички..
Най-добрият коментар за вечерта +100000

# 1 145
  • Terra incognita
Кой го продуцира това предаване?

# 1 146
Зори Г ше изперка и ше изколи всички..
Най-добрият коментар за вечерта +100000
Че и клип ще снима с подобаваща песен

# 1 147
Тете, килотките с дантела, съблазнителка такава, знаеш какви да избереш 😂

# 1 148
Момичетата, които са гледали предаването в други държави.. може ли да ми кажете дали и там "дамите" се натискат като Герганка или си свалят гащите като Благовеста. Имам предвид още в началото на предаването, както сега.

# 1 149
Тази Алекс ме втрещи, 34 годишна жена крещи в истерия "ще правя каквото си искам", но другите не може да си имат собствено мнение и да правят каквото си искат. Хареса ми Теодора колко хладнокръвно реагира на провокациите и.
А най-яко беше:
-Искам да те целуна.
-Да ме целунеш? Много мило..Grinning

# 1 150

Александра не е психоложка, тя е невроложка. Simple Smile

Повече е невротичка!:wink:
Изключително много се изложи Александра с поведението си тази вечер, спореше и обиждаше на нивото на Габриела. Видя се защо се хили непрекъснато - явно няма какво да каже просто. Дори Благовеста, която уж са я нарочили за глупава, може да се изразява по-добре от нея и да си анализира поведението и подбудите.

Странна птица е тази Благовеста, едновременно има някаква невинност в нея и в същото време пошлост. Нещо много объркана и нещастна е в живота си. Комплекси също има. Прическата й на кок й стои добре, роклята отпред също ми хареса, много нежно й стоеше на раменете. Това с гащите беше върховна простотия, на мен ми се стори, че не прави за първи път подобни изцепки- явно си знае сама номерата и точно за това се сдуха.

Гергана е красива, но изключително напориста и това не мисля, че би харесало на някой мъж чак толкова, не и пред камера и в такова шоу. Иначе при други обстоятелства - ясно е, че много биха се възползвали от предложената близост - определено се тълкува като сигурен секс, но едва ли биха възприели жената сериозно.

# 1 151
  • Terra incognita
Тече рекламата на Жълтия олеандър. Китодар казва: аз съм психиатър, как може да съм луд?!
И се присетих за Александра, представям си я как изрича репликата невротично: аз съм психолог, как може да съм истеирчна и нестабилна?!

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 00:29 от VickyTaylor

# 1 152
  • София
Дори и да не е съвсем евтино това, което направи Блага, (а то е такова, защото се излъчва по тв), на фона на думите й точно преди случката, че живеем във времена без ценности, го прави шизофренично. Първо каза, че нарочно ги е обула, за да му ги даде, после - че спонтанно е решила.. Пишман фатална жена - неуверена, плаха, вечно съмняваща се. Ако го беше направила и после не се оправдаваше, щеше да спечели повече.
Александра също много се изложи. Ако си истински приятел трябва да си кажеш мнението. Не приемам обяснението й, че просто я защитавала. Направо я подтиква да се излага. Или може би - да прави неща, които тя не би се осмелила, но и да види дали Виктор ще реагира позитивно на тях.

# 1 153
Някои от тези жени имат адски лоши кожи. Повечето хора в днешно време гледаме на НD, всичко се вижда ясно и е потрес!!!

Като човек, който доскоро водеше дълга и жестока борба с акнето, смятам, че това е много инфантилен (меко казано) коментар. Не всички се раждаме с перфектна кожа, и да, много често хората с проблемна кожа полагат доста повече усилия от “нормалните”, но това просто не зависи от нас.
Съжалявам за офф-а, но това адски ме тригерира, защото заради хора, които стоят зад този коментар, ни е трудно да се приемем такива, каквито сме и прибягваме до крайни, опасни за физическото здраве решения (роакутан, например), да не говорим за тежките последствия за психиката.

# 1 154
  • Terra incognita
Вчера се възхищаваше и се "гордееше" с Елвира, че е девствена, днес си сваля гащите. Определено има нещо шизофренично.
Не знам какво детство е имала, но се обзалагам, че не е било много щастливо. Изглежда като човек със семейни травми и много емоционални липси.

Общи условия

Активация на акаунт